LG R710 Isınma Problemi

eemirhan_kul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,
Benim laptopum lg r710. Laptopu ortalama 3-4 senedir kullanıyorum ufak tefek problemleri var ama fazla etkilemiyor, fakat son 1 senedir ısınma problemi ortaya çıktı. Pes 2013 ü mesela ilk yarısını gayet güzelce oynuyorum fakat 2. yarısını oynayamayacak kadar kötü... Gta 4 de ise grafikleri en kötü yapsamda orta yapsam da iyi yapsamda hep kasma problemi var. Ekran kartımı da yeni güncelledim. Probleme yardım edebilecek olan var mı?

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Aynı problemi bende yaşıyorum bilgisayar ısındığından dolayı kasma yapıyor bilgisayarı fazla zorlama yanabilir içi tozlanmıştır eğer bilgisayarın açık yerlerinden elektirik süpürgesi ile çek çekebiliyorsan işe yaramassa güvendiğin bir bilgisayarcıya ver içini açıp temizlesin. bende servise göndericem benim leptop hp olduğu için klasik ısınma sorunu :D bende oyun oynayamıyorum her türlü oyunu kaldırıyo sistem ama ısınmadan dolayı performans çeyreğe düşüyor

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Fan çıkışını kontrol edin, işlemcinin macununu temizleyip yenileye bilirsiniz. Tabi sistemde virüs vs de oloabilir onlarıda kontrol etmek gerekir.