LG Optimus G2 | Ön Şipariş Veriliyor | Teknosa

LG G2 Ön Şipariş verecekmisiniz ?

• Evet .

Kullanılan: 7 33.3%
  • Hayır.

Kullanılan: 14 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    21

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Herkesin Merakla beklediği LG G2 Teknosa'da Ön Siparişi geldi . Fiyatları açıklandı.

http://www.teknosa.com/pages/lg-g2
**** KAYNAK

sp2rn.png

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Güzel ama lumia 1020 ile arasında kaldım. Bi yardım edin lütfen kamerası ve pili çok giden telefon.... Hangisi acaba. Yada önerileriniz.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hayır çünkü param yok ama telefon çok iyi :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Oha fiyata bak bence süper olmuş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende telefon almak isityorum dokunmatik ama çok mesaj yazarım öneriniz varmı mesajda sıkıntı çıkarmayan telefon yani ilk dokunmatik telefonum nokia c5-01 di resmen soğudum dokunmatikten ama tekrar alasım geldi ama pişman olmak istemiyorum önerileriniz

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Ah SD kart girişi olsa 16 GB Lığını 1600 e düşünmeden alırdım.

Reaksiyon puanı
10,315
ben bu telefonun kesinlikle 2.000 tl. üzerinde olacağını tahmin etmiştim.
bu özellikte bir telefonun 1600 tl.ye satılacağını hala da pek gerçekçi bulmuyorum.
eğer sahiden bu fiyata satılırsa ilk müşterisi ben olurum sanırım.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sd kart cokda onemli degil aslında bende 16 gb lik s3 var yetiyor sahsen ama yetmiyecekde 200 fazla verir 32 ligi alir

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fiyat gayet iyi,alacaklar düşünmesinler.

SD Kart desteği yok,o yüzden alacaklar 32GB almalarında fayda var.

Oda aslında 1800 TL oluyor,ve akla Note 3 geliyor. Bir incelemek gerekir.

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bugün tesadüfen teknosa sayfasında reklamını gördüm.sonra da arayıp ön siparişini verdim.şimdiden yarın alacakmışım gibi heyecanlıyım.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
bu sefer piyasaya hızlı girdi akıllandı mı ne.

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu Ön Sipariş fiyatı beni şaşırtı ,Ön sipariş fiyatının 1999 TL olmasını bekliyordum . Turuncu indirimlerle daha düşünceğine inanıyorum .

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Peynir ekmek gibi satması lazım bu fiyata. Ama düşününce 1800 TL işe yarar olanı. Card slotu olmadığı için 16 GB bence ağır LG arayüzü ile baya bir az gelir. Yine de son zamanlardaki fiyatlara göre çok güzel bir giriş yaptı. Yıllardır fiyatı düşmeyen HTC'ler belki bir nebze düşer artık.

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güzel ama lumia 1020 ile arasında kaldım. Bi yardım edin lütfen kamerası ve pili çok giden telefon.... Hangisi acaba. Yada önerileriniz.

Lumia 1020 : 41 Megapiksel Kamera ( Özel Kamera Düğmesi - Özel Kamera Lensi) 2000 mAh Pil Gücü .

LG G2 : 13 Megapiksel Kamera , 3000 mAh Pil gücü .

Kamera Perfomansında ; Lumia 1020

Pil Performansında ; LG G2

LG G2 Tavsiye Ediyorum .

bytekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar özelliğe bu fiyat çok iyi. LG G2 fiyatını 2.000 liradan aşağı olmamalıydı.

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Teknosada bu fiyatsa piyasada 1300-1400 olacak demektir. Hatta daha da aşağısı.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
o zaman mail gönderin fiyatı neden bu kadar ucuz yaptınız diye.bizim ülkemizde bu fiyattan satılırsa almayız..arkadaş telefon iyi güzel ama fiyatı bence yine yüksek...

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Satılması doğru fiyattan satılmış nasıl ucuz anlamıyorum. Evet 2000 liralık bir htc one'a göre gerçekten ucuz ama bu htc'nin sorunu. Eskiden nokia olsun samsung olsun amiral gemileri hiç bu kadar pahalı piyasaya çıkmazdı. Apple'a özene özene durum bu. Lg ise bu fiyat etiketiyle çok mantıklı bir karar almış

McKoLpA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aslında fiyat gayet makul lakin lg konusunda tereddütteyim.. Apple daha mantıklı gibi.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Lumia 1020 : 41 Megapiksel Kamera ( Özel Kamera Düğmesi - Özel Kamera Lensi) 2000 mAh Pil Gücü .

LG G2 : 13 Megapiksel Kamera , 3000 mAh Pil gücü .

Kamera Perfomansında ; Lumia 1020

Pil Performansında ; LG G2

LG G2 Tavsiye Ediyorum .
Ama ben kamerayada önem ceriyorum. Özelliklede gece çekimlerindeki xenon( zenon) flash kalitesi. Zaten şarjlı kapaklar mevcut. Ayrıca internet gerektirmeyen navigasyon ve radyo beni cezbetti diyeyim. Nokia lumia1020 almalıyım. Sizce beni vazgeçirtmak için birşey varmı yada kaldımı.

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ama ben kamerayada önem ceriyorum. Özelliklede gece çekimlerindeki xenon( zenon) flash kalitesi. Zaten şarjlı kapaklar mevcut. Ayrıca internet gerektirmeyen navigasyon ve radyo beni cezbetti diyeyim. Nokia lumia1020 almalıyım. Sizce beni vazgeçirtmak için birşey varmı yada kaldımı.

Nokia Lumia 1020 'de Kamera çok ön planda olduğu için öne çıkıyor telefon . Kamera harici özellikleri LG G2 ile yarışamaz .

Ayrıca Windows Phone Marketinde ' yararlı bütün programların hepsi paralı .

LG G2 , çok iyi bir kamera performansı var . Optik Görüntü Sabitleme Özelliği ile güçlendirilmiş En yeni nesil 13 MP kamerası var.

5.2-inç büyüklüğünde Full HD IPS ekranı, en iyi ekran deneyimini sunuyor .

Sınıfında ki en güçlü mobil işlemci olan Snapdragon 800'nin performansıda çok üst seviye .Yeterli seviyede 3000mAh pil gücü var.

Bu özelliklerle Galaxy S4 - HTC One , Sony Honami , Sony Z1 Meydan Okuyacak .

Daha ne olsun . Doğru tercih LG G2 :thumbup1:

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Nokia Lumia 1020 'de Kamera çok ön planda olduğu için öne çıkıyor telefon . Kamera harici özellikleri LG G2 ile yarışamaz .

Ayrıca Windows Phone Marketinde ' yararlı bütün programların hepsi paralı .

LG G2 , çok iyi bir kamera performansı var . Optik Görüntü Sabitleme Özelliği ile güçlendirilmiş En yeni nesil 13 MP kamerası var.

5.2-inç büyüklüğünde Full HD IPS ekranı, en iyi ekran deneyimini sunuyor .

Sınıfında ki en güçlü mobil işlemci olan Snapdragon 800'nin performansıda çok üst seviye .Yeterli seviyede 3000mAh pil gücü var.

Bu özelliklerle Galaxy S4 - HTC One , Sony Honami , Sony Z1 Meydan Okuyacak .

Daha ne olsun . Doğru tercih LG G2 :thumbup1:
Peki ya internet gerektirmeyen gps.... Ona ne demeli... En sık sık bilmediğim yerlere giden biriyim ayrıca internet paketinede para vermeyen. Bu özellik ve radyo varsa g2 yi ön plana atabilirim. :)

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Peki ya internet gerektirmeyen gps.... Ona ne demeli... En sık sık bilmediğim yerlere giden biriyim ayrıca internet paketinede para vermeyen. Bu özellik ve radyo varsa g2 yi ön plana atabilirim. :)

internet gerektirmeyen gps bilmiyorum , telefonun özelliklerinde göremedim .

Ama araştırmalarımda marketteki bazı gps programları bu desteği sunuyor . Radyo yazılımda yüklü olarak gelmiyor fakat o da marketten indiriliyor .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hala internet gerektirmeyen navigasyon yükleyemiyorsanız zaten bence almayın o telefonları....
dicem ama ağır olmaz umarım..

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu lg de g serisiyle baya tutturdu adamlar kaliteli yapıyor :cool:

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
gözlerime inanamadım bu kadar mükemel bir telefonun bu fiyata üstelikte yanında kılıfta var harika gerçekten ama beni aşıyor ne yazıkki

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Arkadaşlar ben telefonu zorlamayan bir kişiyim. Yani lg bana uymaz neden ? Şöyle söyliyeyim hadi eyvAllah ekran hari çözünürlük ppi harika ama benim için çok büyük. Be arka taraftaki tuşlara alışamayacağımı en baştan anlamıştım zaten yani oda olmadı. Gelelim kameraya. Profesyonel değil ama yarı profesyonelim yani bilgisayarıma veya başak yerlere fotoğraf gönderen birisiyim. Makro olsun bçekim olsun. Gelelim s4 e s4 ün 8 çekirdek modeli beni al diyar sadec bana çünkü almışken 8 lisini al nasıl olsa sene sonunda yayınlanacak güncelleme ile 8 ini birden kullanmasına imkan verecek. Ama radyo olmaması benim gibi uzun yola çıkanlar için bence olmamış. Kameraları diyecek birşey yok. Hepsi güzel. Ama bana nokia farkı ile navigasyon ve carl zeiss optik teknolojisi ile nokia 1020 kararımdır.