LG Optimus G2 | Ön Şipariş Veriliyor | Teknosa

LG G2 Ön Şipariş verecekmisiniz ?

• Evet .

Kullanılan: 7 33.3%
  • Hayır.

Kullanılan: 14 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    21
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nokia bana göre sadece kamerada üstün. Androidin marketi çok geniş. Win 8 in marketi için 6 aydır genişleyecek diyorlar ama çok yetersiz. Nokianın yani windows 8in marketinde çoğu oyun ücretli androidde de ücretli ama illegal yollardan indirebilirsin. Sadece GPS uydusu üzerinden Android navigasyon uygulamalarını da çalıştırabileceğini umuyorum. Bence sadece kamera yüzünden Nokia tercih sebebi olmamalı ki LG nin kamerası da yeterli gelebilir ama Tercih senin tabi :)

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
internet gerektirmeyen gps bilmiyorum , telefonun özelliklerinde göremedim .

Ama araştırmalarımda marketteki bazı gps programları bu desteği sunuyor . Radyo yazılımda yüklü olarak gelmiyor fakat o da marketten indiriliyor .

Arkadaşlar ben telefonu zorlamayan bir kişiyim. Yani lg bana uymaz neden ? Şöyle söyliyeyim hadi eyvAllah ekran hari çözünürlük ppi harika ama benim için çok büyük. Be arka taraftaki tuşlara alışamayacağımı en baştan anlamıştım zaten yani oda olmadı. Gelelim kameraya. Profesyonel değil ama yarı profesyonelim yani bilgisayarıma veya başak yerlere fotoğraf gönderen birisiyim. Makro olsun bçekim olsun. Gelelim s4 e s4 ün 8 çekirdek modeli beni al diyar sadec bana çünkü almışken 8 lisini al nasıl olsa sene sonunda yayınlanacak güncelleme ile 8 ini birden kullanmasına imkan verecek. Ama radyo olmaması benim gibi uzun yola çıkanlar için bence olmamış. Kameraları diyecek birşey yok. Hepsi güzel. Ama bana nokia farkı ile navigasyon ve carl zeiss optik teknolojisi ile nokia 1020 kararımdır.ayrıca g2 de radyo varmı bilmem eğer yok ise internetten radyo dinlemek facia. Ayrıca a-gbs ve glonoglass nedir biliverirseniz.

Teşşekkürler.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
32gb bile çok ucuz gırmıiş snapdragon 800 yaygınlaşacak dsenize :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yenı cıkan telefonlarda ekran aydınlatması cok eletrık tuketı mı yaptıgı ıcın cok fazla uzun sure dayanan batarya olmaz suanada enıyısı 2 gun dayanır nokıa 1020 cok ıyı telefon bende begenıyorum ama ıslemcısı ıyı olmadıgı ıcın 3 pılana kalıyor dıger ıkı pılansa ıphone yada lg optımus g2 bu ıkı telefon dıger urunlerden hem daha kalıtelı hemde daha ıyı ozellıklerı olsun ıscılıgı bende lgoptımus pro var cok ıyı 1 gun yetıyor sarjı ınternet te cok kullandıgım ıcın yoksa ıkı gun rahat gıder