Kulaklıktan girmesi zor. Ahizeden girmiş olabilme ihtimali daha yüksek.
Evet olabilir hocam.
Kulaklıktan girmesi zor. Ahizeden girmiş olabilme ihtimali daha yüksek.
[/URL][/IMG]![]()
Sanırım bunu istedin hocam buyurvalla bende bilmiyorum ekranın ortasında 3-5 tane toz var g por 2 çıkıyormuş bu arada
![]()
Sen sagol hocam xda da gormustum ama hosuma gitmedi sen soyleyince buldum ordan![]()
Aynen hocam sıkıntı bende de var hata mi yaptik g pro almakla![]()
arkadaslar 11 sayfanın tamamındakı yorumları okudum az daha vazgeciriyordunuz bu telefonu almaktansizlerdeki g pro ların renklerını ogrenebılırmıyım hangısı daha fazla yakısıyor
kısmetse bende bu hafta sonu almayı dusunuyorum ama uzun bı zamandır fıyatı dusmuyo
tsk hocam bu sıte guvenılırdır dımı yanı kargo geldıgınde acıp bakabılıyormuyuz kırıkmı darbelımı dıye bı kac ınt sıparısınde kargocular teslım etme yetkısı var bızde dedıler actırmadılar da bu srunla karsılasmam dımı ?
hocam telefonun hızı olsun dıger ozellıklerı olsun cezbetti beni goruntusu bıraz not kırdı ama ozellıklerıne bakınca dedım ıste telefon bu g2 ye bakmıstım onunda genısletılebılır hafıza ve batarya cıkmama sıkıntısı var resmen tum okları ustune toplamıs bu telefon s4 zoom almaya nıyetlıydım kamera kullanıs yonunden onun fıyatlarıda bu telefondan farksız ve arada dunya kadar ozellık farkı var neden daha ıyısı aynı fıyatken sadece 3mp daha fazla kamera ıcın yavas bı telı tercıh edıyım. umarım bu teli tercih etmem kotu olmamıstır.insallah kısmetse bugun yada yarın almayı dusunuyorum
Bende lg g pro kullanıyorum 6-7 aydır. Telefondan çok memnunum. Yalnız bu son 2 gündür sorun yaşamaktayım. Telefonda resim actığımda (mesela resim turuncu ağırlıklı olsun diyelim ) resmin yarısını turuncu gösteriyor. Yani yukarıda ki silme ,paylaşma tuşu gözükmüyor. Bugünde Fappy Bird oyununda oyunun yarısı yeşil gözüktüğü için oynanmadı. Virüs taraması falanda yaptım ama bir şey bulamadı. Acaba aranızda böyle sorun yaşayan oldu mu ? Yardımcı olabilir misiniz ?
Sorun neydi hocam.Ben garantiye gonderdım.
Ekranın üstünde çizgiler çıktı. Servise gönderdim.Geldiğinde konuştuğumu karşı taraf zor duyuyordu. Bende tekrar servise gönderdim.22 gün oldu bakalım ne zaman gelecek.