Bloother
Rektör
Ekranın üstünde çizgiler çıktı. Servise gönderdim.Geldiğinde konuştuğumu karşı taraf zor duyuyordu. Bende tekrar servise gönderdim.22 gün oldu bakalım ne zaman gelecek.
20 iş gününü geçerse para iadesi yapmak zorundalar.
Ekranın üstünde çizgiler çıktı. Servise gönderdim.Geldiğinde konuştuğumu karşı taraf zor duyuyordu. Bende tekrar servise gönderdim.22 gün oldu bakalım ne zaman gelecek.
Bende lg g pro kullanıyorum 6-7 aydır. Telefondan çok memnunum. Yalnız bu son 2 gündür sorun yaşamaktayım. Telefonda resim actığımda (mesela resim turuncu ağırlıklı olsun diyelim ) resmin yarısını turuncu gösteriyor. Yani yukarıda ki silme ,paylaşma tuşu gözükmüyor. Bugünde Fappy Bird oyununda oyunun yarısı yeşil gözüktüğü için oynanmadı. Virüs taraması falanda yaptım ama bir şey bulamadı. Acaba aranızda böyle sorun yaşayan oldu mu ? Yardımcı olabilir misiniz ?
onu da ınceledım hocam aklıma yatan bu oldu zaten dun sen mesaj attıgında telı almakla ugrasıyordum aldım ve hıcbır sorun yok dunden bugune sarjı bıtırmeye calısıyorum %3 te kaldı bıtmıyor![]()
Burda bahsettiğim sorun clean master adlı programdan kaynaklanıyormuş. Fabrika ayarlarından sonra tekrar yükleyince yine aynı sorun oldu çünkü. Fark edip sildim hemen. Ve yine düzeldi. Eğer kullanıyorsanız dikkat edin.
onu da ınceledım hocam aklıma yatan bu oldu zaten dun sen mesaj attıgında telı almakla ugrasıyordum aldım ve hıcbır sorun yok dunden bugune sarjı bıtırmeye calısıyorum %3 te kaldı bıtmıyor![]()
en son pilimin performansı
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar bu ekranda otomatigi secersem intenet hizi e cekiyo wcdma yi secersem h cekiyo.normalde telin kendisinde otomatik seciliydi.bu konyda bilgisi olan varsa yazabilirmi.
![]()
Arkadaşlar bu ekranda otomatigi secersem intenet hizi e cekiyo wcdma yi secersem h cekiyo.normalde telin kendisinde otomatik seciliydi.bu konyda bilgisi olan varsa yazabilirmi.
sadece wcdma secersen 3g cekmediginde telefonda cekmez. otomatikte kalsın
kardeş buna nasıl hafıza kartını tanıtacam herşeyi yaptım kartı yerinde oldugunu tanıyor ama yok göruyor nasıl yaparım yardımcı olursan sevinirim
Burda bahsettiğim sorun clean master adlı programdan kaynaklanıyormuş. Fabrika ayarlarından sonra tekrar yükleyince yine aynı sorun oldu çünkü. Fark edip sildim hemen. Ve yine düzeldi. Eğer kullanıyorsanız dikkat edin.
Bende alıcagım yakın zamanda yoksa geçmi kaldım ? :mrgreen:
Kardesim bagimlilik yapiyo.almadan once bi daha dusun 😄