Lg Optimus G Pro Kullananlar Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ekranın üstünde çizgiler çıktı. Servise gönderdim.Geldiğinde konuştuğumu karşı taraf zor duyuyordu. Bende tekrar servise gönderdim.22 gün oldu bakalım ne zaman gelecek.

20 iş gününü geçerse para iadesi yapmak zorundalar.

akrepzeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
19.01.2014 de verdim. İşgünü hesabının dolmasını bekliyorum. Onların da zaten göndermeye niyetleri yok sanırım. Telefonu aldım 32.gün arızalandı. Gönderdim 15 gün serviste kaldı. Geldiğinde seste sorun çıktı ama önemsemek istemedim. Yalnız konuştuğum insanlar şikayet edince dayanamadım 1 hafta sonra tekrar gönderdim. Şimdi ise bekliyorum. Telefon güzel ama insan bi zaman sonra soğuyor. Cebren in de dediği gibi şans işi elektronik.

cebren

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kamera otomatik modda flash otomatik yok.surekli flashi acmak gerekiyor.vay arkadas...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende lg g pro kullanıyorum 6-7 aydır. Telefondan çok memnunum. Yalnız bu son 2 gündür sorun yaşamaktayım. Telefonda resim actığımda (mesela resim turuncu ağırlıklı olsun diyelim ) resmin yarısını turuncu gösteriyor. Yani yukarıda ki silme ,paylaşma tuşu gözükmüyor. Bugünde Fappy Bird oyununda oyunun yarısı yeşil gözüktüğü için oynanmadı. Virüs taraması falanda yaptım ama bir şey bulamadı. Acaba aranızda böyle sorun yaşayan oldu mu ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Burda bahsettiğim sorun clean master adlı programdan kaynaklanıyormuş. Fabrika ayarlarından sonra tekrar yükleyince yine aynı sorun oldu çünkü. Fark edip sildim hemen. Ve yine düzeldi. Eğer kullanıyorsanız dikkat edin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
onu da ınceledım hocam aklıma yatan bu oldu zaten dun sen mesaj attıgında telı almakla ugrasıyordum aldım ve hıcbır sorun yok dunden bugune sarjı bıtırmeye calısıyorum %3 te kaldı bıtmıyor :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
onu da ınceledım hocam aklıma yatan bu oldu zaten dun sen mesaj attıgında telı almakla ugrasıyordum aldım ve hıcbır sorun yok dunden bugune sarjı bıtırmeye calısıyorum %3 te kaldı bıtmıyor :)

Şarjı %5'in altına zorunlu olmadıkça düşürmeyin. Bataryanızın ömrü azalır.

cebren

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Burda bahsettiğim sorun clean master adlı programdan kaynaklanıyormuş. Fabrika ayarlarından sonra tekrar yükleyince yine aynı sorun oldu çünkü. Fark edip sildim hemen. Ve yine düzeldi. Eğer kullanıyorsanız dikkat edin.

Hocam bendede galeride foto gountelerken fotonun yarisi yoktu.ust bolumdeki tuslarda gozukmuyordu.format attim.clwan master vardi ama formattan sonra yuklememistim.acba bendede o yuzdenmi oluyoduki.

cebren

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Hayirli olsun gule gule kullan hocam.hangi siteden kaca aldin.bende nexus 5 i inceledimde yok yine lg g pro derim.ne renk aldin.sarjdan sonra sarj aletinde isinma oluyomu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet ondan oluyor. Aynı telefondan abimde de var. Sonra onunkine baktım. Fotoğrafların yarısı onda da yoktu. Clean masterı silince düzeldi onda da. ondan kaynaklanıyor yani. Yükleme bence sende

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Clean master bende yüklü. Tabi ben G2 kullanıyorum ama neden G pro'nun bu programa alerjisi olsun ki anlamadım. Çok ilginç.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cok sagolum bu bilgi icin. Bende de aynı sorun vardi clean masteri sildim düzeldi. Baya korkmustum ama :)

MUTAF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en son pilimin performansı

d383c323-e35a-4e84-ac3d-261502271e38.png

e6b122cb-6567-4e92-a722-8daf0c75a630.png

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
en son pilimin performansı

d383c323-e35a-4e84-ac3d-261502271e38.png

e6b122cb-6567-4e92-a722-8daf0c75a630.png

Bunların ikisi de farklı telefon galiba.. Üsttekinde batarya yüzdesi görünmüyor ve cihazın 16 saattir bekleme modunda kaldığı ve hiç dokunulmadığı açıkça görülüyor. Pil performansı böyle ölçülmez arkadaşım..

cebren

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ehy3e6yz.jpg

Arkadaşlar bu ekranda otomatigi secersem intenet hizi e cekiyo wcdma yi secersem h cekiyo.normalde telin kendisinde otomatik seciliydi.bu konyda bilgisi olan varsa yazabilirmi.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ehy3e6yz.jpg

Arkadaşlar bu ekranda otomatigi secersem intenet hizi e cekiyo wcdma yi secersem h cekiyo.normalde telin kendisinde otomatik seciliydi.bu konyda bilgisi olan varsa yazabilirmi.

arkadaşıom otomatikte kalmalıdır böylece telefon H yi yani 3G yi 1 seviye bile görse 3g ye geçer göremediği zamanlarda 2g ye düşer.

emregunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ehy3e6yz.jpg

sadece wcdma secersen 3g cekmediginde telefonda cekmez. otomatikte kalsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş buna nasıl hafıza kartını tanıtacam herşeyi yaptım kartı yerinde oldugunu tanıyor ama yok göruyor nasıl yaparım yardımcı olursan sevinirim

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hafiza kartin da bende sorun yasiyorum surekli medya taramasi tamamlandi diyor baska kartlarda da ayni problem var rootlasam mi acaba yine

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Kardeş ALLAH sendne razı olsun yemin ediyorum artık telefonu s3 le takas edecek seviyeye gelmiştim şimdi düzeldi sağol var ol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
clean master e gerek yok G pro ram optimizasyonu yapan kendi özel programıyla geliyor zaten... belki onunla çakışıyordur.

cebren

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar g proya kitkat guncellemesi dagitilmaya baslamis.

Kardo81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende alıcagım yakın zamanda yoksa geçmi kaldım ? :mrgreen:

Kardo81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki iyi telefondurda yani alınır mı diyorum sadece yoksa başka telefonamı yöneleyim bu anlamda sordum hocam G pro nun üstüne biliyorsunuz bir çok telefon çıktı almakda biraz kararsız kalıyorum :blink: