Tabiki iyi telefondurda yani alınır mı diyorum sadece yoksa başka telefonamı yöneleyim bu anlamda sordum hocam G pro nun üstüne biliyorsunuz bir çok telefon çıktı almakda biraz kararsız kalıyorum :blink:
G promun ekranı kırıldı.ankara servise sordum 600 lira dedi.gaziantep servisine sordum.430 lira dedi.bende antepe gönderdim.eski ekran zaten toz almıştı.bakalım yeni ekran da toz alma sorunu olacakmi.kullanım yönünden bir fark yok.ekrana da 6 ay garanti verdiler.telin garantiside devam ediyor.paylasayim dedim.belki başka arkadaşlara yardımı olur.kırık ekranı geri göndermişler.bende onda bi çizilme testi yaptım.bayağı dayanıklı çıktı.bıçakla falan cizilmiyor ya.hayret.yeni ekranıma jelatin takmadim öyle kullanıyorum.dokunmatik hassasiyeti daha bi güzel jelatinsiz.
Geçmiş olsun.
Yoğunmu kullanıyosun bilmiyorum ama bence normal. Bendede asagı yukarı aynı süre yani.lg g proda şuan tek sorunum şarj sabah 9 da alıyorum akşam 8 de %25 kalmış oluyo bunun nedenini çözemedim aynı sorunu yaşayan varsa yardım edebilir mi ?
lg g proda şuan tek sorunum şarj sabah 9 da alıyorum akşam 8 de %25 kalmış oluyo bunun nedenini çözemedim aynı sorunu yaşayan varsa yardım edebilir mi ?
Kitkat güncellemesi 2. çeyrekte gelecek demişler ama 2. çeyrek geçti geçiyor hala gelen giden yok. Türkiyeye dağıtım tarihi ile ilgili bilgisi olan varmı ?
G2 içinde öyle demişlerdi kaç ay bekledik...
Sms ayarlarında iletim süresini maksimum yap hocam.g pro kullanıyorum . bı numaraya sms atınca suresi dolmus dıyo msj ıletılmıyor. bu ne demek?
Hiç dikkat etmedim.bakicam biArkadaşlar güncelleme geldikten sonra sizinde led ışığınızda bir sorun oldu mu ? Benim cevapsız çağrılarda,smste falan yanıyor ama örneğin whatsapp,faceboktan bildirimler geldiğinde yanmıyor. Ayarlarında da hepsini açtım oysa ki ama olmadı. Bir yardımcı olur musunuz ?
Bendende aynıHiç dikkat etmedim.bakicam bi
Kardeş açık söyliyim parana yazık etme Samsung Galaxy Grand 2 al, onunla Asphalt 8 falan istediğin oyunu donmadan oynayabilir, 8 MP kamera ile başarılı fotoğraflar çekebilirsin. Ben onu alacağım, kesinlikle öneririm. Detaylı incelemesini de biltanı da yaptım, "google da grand 2 biltanı" arayarak bulabilirsin.
Benim g pro sürekli kapanıyor 4.4.2 ye güncelledikten sonra sürekli kapanıyor yardım ederseniz sevinirim birde ucuz teknik servis önerecek varmı garantili ama ekran home tuşuna kadar kırık kamara camı çatlak birde ekranda toz var ankara yetkili servis fırat iletişim tozu temizlerim ama önce ekranı değistiririm dedi sadece dış ekran 489 tl kamera camı 89 tl dedi nasıl iş anlamadım bes para etmez teknik servis camı tekrar tak diyorum kırarım diyor müşteri hizmetleri teknk servis ne diyorsa doğrudur diyor para basıyoz ya 1600 tl ye almış olduğumuz telefon çöp yanil
Tr romu 16 gb a dusurdu bende geri 32gb luk e980h panama romunu yukledim hem dil destegi yok hem sebeke gidip geliyor surekli.tot dsyasiyla da atmiyorum reset emailden hata gonderiyor off dikandim haaAleykümselam hard reset ile sıfırla cihazı bir ihtimal düzelebilir, attığın rom kaç gb?