Lg optimus G mi ? xperia Z mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RdhcK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RdhcK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
max:1700 tl
Tüm oyunlar oynanabilecek + fotoğraf + müzik
bi de cebe sığsın :)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Oyun konusunda Optimus G'nin performansını daha iyi buluyorum. Ekranı çok iyi ama kamerası XZ kadar iyi değildir bence. Müzik konusunda da o kadar başarılı olduğunu sanmıyorum. Ama karizması yeter :P

RdhcK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende xperia z için karar vermiştim ama ekranındaki soluk görüntü ve batarya canımı sıktı, sonra magazada optimus g yi inceledim kamera gerçekten üst seviye telefonlara kafa tutar, ekran süper ve 4.7 inç olmasına rağmen abartı büyüklüğü yok ve elde oldukça şık duruyor.
kafama takılan sony yıllardır kalitedir ama lg hiç cihaz kullanmadım performans iyimi firma arkasında dururmu ?

Yada çok düşünmeden lg alıcam, durdukça işin içinden çıkılmıyor :)

ali202

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle xperia z pişman olmassın muhteşem bir telefon

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Samsung Galaxy S4 diyorum ben.:D

Aralarından Optimus G.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bari S IV'ü sana bedava verseler ya :D [MENTION=269996]Liweru[/MENTION] İmza toplayalım SDN olarak sunalım Samsung'a :)

Enes.Turan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen gün HTC telefonumu düşürdüm ve kazayla LG aldım, pişmanım. Arkadaş bir telefonda bildirim ışığı olmaz mı ya? Telefon LG optimus L9 ve mesaj geldiğinde veya cevapsız çağrılarda bildirim ışığı yanmıyor, hatta öyle bir ışık yeri bile yok. HTC ekran parlaklığını otomatik ayarlardı, LG yapmıyor. Gece çok parladığı için ekran parlaklığını en düşük hale getirdiniz diyelim, sabah evden çıkmadan önce açmayı unuttunuz, vay halinize, ekranı görmek mümkün değil. Performansı, osu busu iyidir lafım yok ama diğer telefonlar için sıradan hale gelmiş şeyler olmayınca kullanım şeklini fena halde etkiliyor. Optimus G'de bu detaylar nasıldır bilmiyorum, bir bakın isterseniz :)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Gerek yok,ben Note 3'u bekliyorum.:D

En mantıklısı, ben de alsam Note alırım gerçi söyledim bedava gelse kullanmam ben :D Ama bir gün kendimi kaybeder de Samsung alırsam, Galaxy S yerine Note serisine bakarım.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
En mantıklısı, ben de alsam Note alırım gerçi söyledim bedava gelse kullanmam ben :D Ama bir gün kendimi kaybeder de Samsung alırsam, Galaxy S yerine Note serisine bakarım.

Note ailesinin ayrı bir havası var.

Samsung'a bu kadar karamsar gözle bakmayın.

RdhcK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
l9 nasıl bilmiyorum ama g yi bizzat gidip inceledim.Bildirim ışığı vs bu gibi temel şeylerin hepsi var.Ekran ışığını ayarlıyor onuda geçtim lg zaten bi çok firmaya ekran satıyor renkler doğal ve bayağı bi keskin zaten bu nedenle sony yerine bu telefona yöneldim :) Telefonu alıp aşağı yukarı sağa ve sola değişik açılardan baktım yinede banamısın demiyor gayet net.Lg nin bir süre telin arkasında durup yazılım güncellemesi yapacağını bilsem kafalama uçacağım ama zaten hangi firma bu konuda kusursuz demeden geçemeyeceğim.

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en basit olarak yazılımsal olarak sony daima ürünün arkasında duruyor. LG de hemen hemen öyle bir şey yok ancak aylar geçip gittikten sonra veriyorlar desteği. yani anlayacağın xperia Z yani ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg optimus g inanılmaz bir telefon benım arkadaşım xz kullanıyor ve inanılmaz ısınma var kasıyor donuyor ekran kotu ve elde cok kaba duruyor kullanımı zor ama lg optımus g ele sıgıyor ekran kalıtesi iyi kamerası mukemmel ben galaxy s4 kullanıyordum ama sattım lg optimus g aldım ve daha mutluyum xznin sadece su geçirmezliği var su geçirmemezliği onemlıyse senın ıçın xz al ama lg optimus g tavsiye ederim

sadsad3318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 2 haftadir bu ikisi arasindayim arkadasim LG markasina guvenebilsem direk optimus g alicam fakat guvenemiyorum optimus g si elinden dusup telefon kullanilamayacak hale gelen bir arkadasin olunca birde isler iyice karisiyor

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Şu an Z kullanıyorum almadan önce bu iki telefon arasında çok gidip geldim. 10 küsür senelik Sony kullanan biri olarak sanırım platonik bir bağ var sony ile aramızda :D Z i tercih ettim.

Yalnız Optimus G'de çok başarılı bir akıllı telefon hele ekran konusununda çok çok iyi tercih edenleri pişman etmeyecektir diye düşünüyorum.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Donanım konusunda iki cihazda aynı snapdragon s4 pro 2 gb rem adreno 320 ama z nin ekranı full hd oldugu için optimus g daha iyi performans veriri bide full hd her oyun desteklenmiyo ama tasarım konusunda xperia z cok daha şık ve kamerası biraz daha iyi

galadrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG'nin ürünleri kaliteli Optimus G'de güzel telefon ama Xperia Z gerek tasarımı gerekse su geçirmezliğiyle öne çıkıyor bence.

Bana sorarsan 2 telefonda biraz eskidi. HTC One, Galaxy s4 ve Nexus 4'e de bir bak derim.