LG Optimus Black şarj sorunu

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar

LG optimus black aldım 1 hafta önce android 2.3.4 sürümü vardı üstünde o sürüm varken mobil net full açık 20 - 24 saat gidiyodu şarjı ama en son Android 4.0.4'e güncelleme yaptım o gün yine mobil net full açık şarjı 9 saat dayandı bu aradaki dağ kadar şarj farkı neden olmuyoş olabilir acaba

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Batarya kalibrasyonu yapmalısın yada mAh değeri yüksek batarya bul.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kalibrasyon fazla sağlamaz işine yarar en fazla 30 / 1 saat daha takılırsın

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Mah değeri yüksek bataryalar var telefonculara girip sor.Bide telefonu eğer tam dolmadan çıkartıyosan oda etkili oluyo.bundan ayrıda yapacak bişe yok yeni sürümler daha detaylı oluyo haliyle daha fazla şarj gidiyo

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bir Bataryayı tam olarak boşalt sonra kapalıyken şarja tak tam dolunca aç düzelir ben yaptım kolay kolay bitiremiyorum, farkı hissedersin

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar

LG optimus black aldım 1 hafta önce android 2.3.4 sürümü vardı üstünde o sürüm varken mobil net full açık 20 - 24 saat gidiyodu şarjı ama en son Android 4.0.4'e güncelleme yaptım o gün yine mobil net full açık şarjı 9 saat dayandı bu aradaki dağ kadar şarj farkı neden olmuyoş olabilir acaba

o güncellemeyi nasıl yaptın ya hem black hem white modeli için yazarsan sevinirim...

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir Bataryayı tam olarak boşalt sonra kapalıyken şarja tak tam dolunca aç düzelir ben yaptım kolay kolay bitiremiyorum, farkı hissedersin
teşekkürler denicem.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

o güncellemeyi nasıl yaptın ya hem black hem white modeli için yazarsan sevinirim...

http://www.lg.com/tr/telefon-destegi/lg-P970-LG-Optimus-Black bu adrese gir aşağıda gingerbread os ve daha alt sürüm için olan yazısına tıklayıp aşağıdaki lg pc suite programını indirim gerisini program halledicek zaten

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Fişe takılı şarj her zaman daha uzun gidiyor, ayrıca Fransa ICS ile birlikte şarj sorunu son derece iyi konuma geldi.. Yani şarjınız 1 gün 3 saat falan gidiyor durumda.. O kadar oyun oynamanıza rağmen, ama arka planda çalışan uygulamalar var ise bu şarj 18 saat falan olabilir bunun için telefonunuzda ICS için geçerli arka plan işlem sınırı koymalısınız.

Bunu Optimus 4X HD için anlatmışlar ama Optimus Black içinde aynı işlem geçerli.

http://blog.lgturkiye.com/2012/12/1...n-islem-siniri-belirleme-nedir-nasil-yapilir/

Sametka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yanlışın var kardeş bende bu telefonu kullanıyorum son güncelemeyler şarjı daha iyi hale geldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abiler önerebileceğiniz en iyi rom hangisi lg p970 için? kendi sitesinden güncelleme yaptım gayet başarılı ancak batarya sadece saatler gidiyor diyebilirim.. en basitinden müzik yada internette gezineyim 5-10 dakikada % 3-5 gidiyor.

Memnunkaldığınız ROM var mı acaba?