LG optimus black ( p970)

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
selam arkadaşlar. ilk kez akıllı telefon alıcam. fazla bi bütçem yok. biraz araştırdım. bu modeli sevdim. android güncellemesi de geldi. 2,3ten 4,0 a yükseldi.
şimdiki fiyatı 600 küsür. biraz eski ama güzel telefon. sizce iyi mi yoksa 600 700 civarı başka tel mi önerirsiniz. şimdiden tşkler

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla 600 tl paran varsa sakın ama sakın lg optimus alma :D 2. telefon olarak almıştım ben bu kadar vasat çalışan bir cihaz görmedim hem çok yavaş hem pil performansı rezaletti :) az daha ekleme şansın varsa ace 2 ye baklabilirsin jb desteğinden bahsediyorlardı.

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
kardeşim linklerini inceledim fakat sony bana itici geliyor. bi arkadaşımda xperia solo vardı. pek hoşuma gitmiyor sony. ace2 de güzel görünüyor.imkanları biraz zorlamam gerek. jb olması da daha bi çekici kılıyor :)

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9

kardeşim linkler için sağolasın. s3 mini iyi incelemiştim önceden. güzel telefon. desire x te 3g yok. diğer motorola da pek hoşuma gitmedi. bi de. o fiyatlarlar mağaza fiyatları çok farklı. s3mini 760 tl zor biraz. netten telefon alma olayını pek güvenemiyorm açıkcası.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
kardeşim linkler için sağolasın. s3 mini iyi incelemiştim önceden. güzel telefon. desire x te 3g yok. diğer motorola da pek hoşuma gitmedi. bi de. o fiyatlarlar mağaza fiyatları çok farklı. s3mini 760 tl zor biraz. netten telefon alma olayını pek güvenemiyorm açıkcası.

internetten almak ile elektronık magazadan almak arasında bı fark yok sonuç da geldıği yer aynı netteki indirimi mağazada bulamasssın 100 150 tl ındırımlı alırsın herzman yınede sen bılırısın

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş bence bütçeni biraz arttır
xperia sola
htc desire x
motorola atrix(650 tl gibi bişey)
gibi telefonlar al çünkü o cihaz eskidi oyunlarda kasma yapar veya wp8 düşünürsende lumia 620 var o da iyi cep
edit:bu yazdıklarımın hepsi çift çekirdekli

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
motoroa atriz özellik ve fiyat açısından iyi görünüyor. fakat motorola hiç kullanmadım. pek alasım yok. bütçemi attırıp ace 2 almayı düşünüyorum. teşekkürler