LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

allakia24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun kilitleme tuşuna basinca interneti açıyor farkettim bu versiyona düşürüp geri yükseltsem düzelirmi sizce

--- Mesaj Güncellendi ---

Hay abi ya :D bu battery defender meğersem interneti açıyormuş araştırdım sildim hop bir sorun yok oh be abi kafamı yedi bu.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
geçiş menulerınde bıle kasma yapıyor helekı flash player ıle netten vıdeo ızlerken kasım kasım kasılıyor

allakia24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada bu 2.3.4 v20n versiyonunda addfreeyi yapabilen varmı ben yapamadım

OptimusBlack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar v20a güncelledim ama ram'da çok düşme oldu. v10c kullanıyodum boşdaki ram 180 - 250 arası oluyordu.. v20a yükledikden sonra 40-150 arası oluyor... bunun dışnda bi sorun yok gibi şimdilik. internetde fazla gezinmezsem sarj da 2 gün rahat gidiyor ama, sanki v10c hiç fena değildi... tekrar v10c nasıl kurabilirim? yada bu ram düşmesi normalmi? v20a kullanmaya devam etmelimiyim?? birde şu cm v56 ve nova v11c olayını denesem diyorum ama kurulumunu bilmiyorum :(

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
arkadaşlar v20a güncelledim ama ram'da çok düşme oldu. v10c kullanıyodum boşdaki ram 180 - 250 arası oluyordu.. v20a yükledikden sonra 40-150 arası oluyor... bunun dışnda bi sorun yok gibi şimdilik. internetde fazla gezinmezsem sarj da 2 gün rahat gidiyor ama, sanki v10c hiç fena değildi... tekrar v10c nasıl kurabilirim? yada bu ram düşmesi normalmi? v20a kullanmaya devam etmelimiyim?? birde şu cm v56 ve nova v11c olayını denesem diyorum ama kurulumunu bilmiyorum :(

Forumda kurulum hakkında bir çok yazı var bunlara erişebilirsin, lakin v20a nın ram tüketmesini bende anlamış değilim..

eğerki sen v10c ye dönmek istiyorsan yapman gereken KDZ dosyasını bulup indirmek sonrasında ise kurulumu yapmak olucaktır vede kurulumu basit yapabilirsin..

İkinci birşey nova rom gerçekten fena değil, çok sevdiğim romlardan birtanesi kendisi.. ama nova rom vb bir rom yüklemeyi düşünür isen benim sana tavsiyem zeus rom var denemelisin.

OptimusBlack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forumda kurulum hakkında bir çok yazı var bunlara erişebilirsin, lakin v20a nın ram tüketmesini bende anlamış değilim..

eğerki sen v10c ye dönmek istiyorsan yapman gereken KDZ dosyasını bulup indirmek sonrasında ise kurulumu yapmak olucaktır vede kurulumu basit yapabilirsin..

İkinci birşey nova rom gerçekten fena değil, çok sevdiğim romlardan birtanesi kendisi.. ama nova rom vb bir rom yüklemeyi düşünür isen benim sana tavsiyem zeus rom var denemelisin.[

kurulumu biliyorsan basitdir bilmiyorsan basit değil :D tşkr ederim yardımın için, biraz böyle kalsın bakalım olmadı nova kurarız..

hophunter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
isocity kardeşim sorunu nasıl cozdun yardımcı olurmusun aynı sıkıntı bendede oldu :) resmi sitede hangi uygulamayı indirdin bende kitlendim kaldım

hophunter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimden geldiğince yardımcı olurum da sorun neydi ? :D
ya sorun bende optımus black var please wait yazısı dondu kaldı update yaparken sen anlatmıssın resmı sıteden ındırıp halletttım dıye benımde telde batarya takılıydı yapmadı :)

ya bendede optımus black varda bende senın gıbı lg programı guncelleme var dedı yukselte tıkladım
please wait white upgrading yazısında dondu kaldı bende bataryayı cıkarmamısım guncelleme yaparken :biggrin: sen halletmıssın resmı sıtesınden anlatırsan nasıl yaptıgını cok super olur

ya sorun bende optımus black var please wait yazısı dondu kaldı update yaparken sen anlatmıssın resmı sıteden ındırıp halletttım dıye benımde telde batarya takılıydı yapmadı :)

hophunter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunu çözdüm. telefonu upgrade ederken pili çıkarmak lazımmış. sonra resmi sitede ki uygulamayı kurup kendini programa emanet ediyorsun ve elveda turkcell. :D bu arada baya bi arastırma yaptım farklı romlarda buldum ama telefon daha yeni. garantim yanmasın diye fazla kurcalamak istemiyorum. not: gunceli yaparken yedek almadım, hatta microsd yi bile cıkarmadım ve telefonda herhangi bir veri kaybı yok. ama siz siz olun yedekleyin. benim dalgınlıgıma geldi.

küçük bir notta htc ye. beni 2 yıl boyunca bu güncellemelerle uğraştırmadığın lazım olan herşeyi kendi başına yaptığın için teşekkür.

bu sıkıntının cozumunu paylasırsan cok sevınırım kardes kurtar benı

isocity

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
ben 2.2b yüklerken bu sorun olmuştu. normalde yüklemişti ama kurulumda hata çıkmıştı.

telefonun pilini çıkarıp usb ile bağladıktan sonra tekrar açmıştım. lg mobile update (lg mobil destek aracı) den müşteri desteğinden önce acil durum kurtarma modu sonra da tekrar yükseltmeyi başlata basınca sanki 2.2b yi hiç yüklememişim gibi tekrar baştan yüklemiş ve kurmuştu. umarım yardımcı olur. olmazsa üstadlardan da yorum alabiliriz...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bimekste Şuan 850TL , %25 İnd. var alacaklara duyrulur arkadaşlar.

hophunter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 2.2b yüklerken bu sorun olmuştu. normalde yüklemişti ama kurulumda hata çıkmıştı.

telefonun pilini çıkarıp usb ile bağladıktan sonra tekrar açmıştım. lg mobile update (lg mobil destek aracı) den müşteri desteğinden önce acil durum kurtarma modu sonra da tekrar yükseltmeyi başlata basınca sanki 2.2b yi hiç yüklememişim gibi tekrar baştan yüklemiş ve kurmuştu. umarım yardımcı olur. olmazsa üstadlardan da yorum alabiliriz...
ilgin için saol kardesım ama zannedersem bana servıs yolları gorundu cunku update yazısı kaldı telefonda batarya cıkarıp taksamda updateye baglansamda surum guncel dıo o yazı kaybolmuyo tel kılıtlendı zannedersem :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Efsane bir başlık efsane bir LG modeli ;) LG optimus Black 2 çıkarsa hiç şaşırmam.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
prada modeli bildiğim kadarı ile klavyeli herkese hitap etmez açıkcası, ama geliştirilmiş bir black modeli sansasyona devam eder :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
en sonunda LG OPTİMUS BLACK aldım :)

Yanlız sürüm 2.2 de bunu nasıl yükseltebilirim ? Kimlik doğrulama hatası nedeniyle bağlantı başarısız demekte otomatik güncelleştirme yapmaya çalıştığımda ?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
prada modeli bildiğim kadarı ile klavyeli herkese hitap etmez açıkcası, ama geliştirilmiş bir black modeli sansasyona devam eder :)

mantıklı :) doğru birşey diyorsun hakkikaten
en sonunda LG OPTİMUS BLACK aldım :)

Yanlız sürüm 2.2 de bunu nasıl yükseltebilirim ? Kimlik doğrulama hatası nedeniyle bağlantı başarısız demekte otomatik güncelleştirme yapmaya çalıştığımda ?

Hayırlı olsun :) umarım memnun kalırsın... yapman gereken LG mobile update programıyla güncelleme yapmak olucak hepsi bu kadar :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
tamamdır biraz araştrdım kurdum programı beklioz bakalım yapıyo bişiler :)

Ekran koruyucu bakıyorum bide tavsiyen varmı yoksa herhangi biryerden alıyımmı

Yazılımı güncelledim , 2.3.4 'e yükseldi yanlız , Güncellemeler bölümüne girince şöyle bir hata veriyor '' Ayarlar Uygulaması (com.android.settings işlemi ) beklenmedik şekilde durdurdu lütfen tekrar deneyiniz hatsı vermekte anlamadım gitti.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
orası hep hata veriyor endişenelecek bir şey yok. en güncel sürüm 2.3.4 ün v20A sürümüdür. yeni güncellemeleri bilgisayara yüklenen programı üzerinden kontrol edebilirsin.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
cihazla ilgili şimdide 3G Sorunu yaşıyorum , yaw elimde nokia Var Full 3G görüyor i bu cihaz edgede, ağ modu otomatik , sadece wcdma yaptığımda şebeke kayboluyor , yanlızca 2g ağlarını kullanda işaretli değil , neden 3g görmüyor anlamadım gitti

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
3G yide hallettik :)

Online okey oyunu buldum gayet hoşuma gitti , bu şekilde online tavsiye edebileceğiniz oyunlar varmı acaba ?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
3G yide hallettik :)

Online okey oyunu buldum gayet hoşuma gitti , bu şekilde online tavsiye edebileceğiniz oyunlar varmı acaba ?

Bilmiyorum gerçekten :S hangi oyunlar var online.. pek online oyun oynamadığım için olsa gerek :)

2.3.4 V20N Romu için root çıktımı arkadaşlar?

Çok farklı bir şekilde root işlemi var ama bende pek deneme fırsatı bulamadığım için birşey diyemiyorum.