LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Dün açtım ilk kez on bir de akşam on da kapandı. Çok uğraşmadım telefonla ama bir kenara bıraktımda denemez. Kurcaladım biraz işte o kadar gitti.

öncelikle hayırlı olsun black'in.. şarj konusunda hepimiz ilk başta sıkıntılıydık.. nova rom atarsan çok daha iyi gidecek şarjın...

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu arada ilk haftalarda sarj cok sıkıntı. kullanım miktarın düştükçe önümüzdeki haftalarda bu süre uzar ;;)

allakia24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2.3.4' yükselttim iyi hoş süper hatta ama çok sorunlar çıktı bu versiyonda kendi kendine Wi-fi açıyor üstüne üstelik şebekenin datasını açıp harcıyor kapatsam hemen 30dk sonra açılıyor -8 lerde kontorde yükleyemiyorum ne olacak bu işte
Birazdan yeniden yüklemeyi düşünüyorum romu sizce yapayımmı ?

SonDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
p970 in gpu su eski nesil ondan önce çıkan galaxy s de bile daha yüksek gpu kullanılmış bu internette video izlerken kasma yapmıo mu izlediğim bi kaç inceleme videosunda videolarda kasma gözlemledim

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her guzel seyin bir kusuru vardir her android telefonun sarji cabuk biter.Eger cok uzun surmesini istiyorsaniz deal extreme gibi sitelerde 3500 mahlik batarya satilmakta kapagi ile birliktte tabi paypal hesabiniz varsa net videolarina gelince ilk zamanlar benim asirii kasmalarim oldu sonra adobe flash playeri guncelleedim birraz faydasi oldu ama yine kasmaya devam sonra cm7 yukleedim yine devam ettii ama v10b deki kadar deil onda need forr hot pursuit tede kasma yapiyordu sonra v10c ye gectim artik kasma falan yapmiyor dead speca oynuyorum hic kasma yok gercekten herkese tavsiye ederiim need for speed hot pursuit te ayni sekilde inslah nazar deymez:)

--- Mesaj Güncellendi ---

Dead speca oyununu gercekten cok guzel ve basarili ayni pc de oynadigin grafikler herkese tavsiyemdir...

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
http://www.lg.com/tr/ web sayfasında ürn resminde tarif edildiği gibi LG-P970 yazmama rağmen ürünü bulamıyor kullanım kılavuzu güncelleme ve sürüm notları nelerdir bulunmuyor ne dandik bir web sayfası yapmışlar LG müşterilerine böyle mi hizmet veriyor yazıklar olsun doğrusu 3 tane tarayıcıdan denedim yok arkadaş yok

http://www.lg.com/tr/ yada başka nereden telefonun yazılımla igili destek kısmına ulaşıyorsunuz, ben desteğe girip arama yaptığımda telefonu bulamıyor sağda küçük kutucuk içerisindeki modeller arasın da da yok. bir türlü bulamadım

http://www.lg.com/tr/ yada başka nereden telefonun yazılımla igili destek kısmına ulaşıyorsunuz, ben desteğe girip arama yaptığımda telefonu bulamıyor sağda küçük kutucuk içerisindeki modeller arasın da da yok. bir türlü bulamadım

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2

evet zaten bende buradan bahsediyorum tam link koymamıştım, ama destek bölümünden LG-P970 yazdığımda telefonla ilgili hiç bir şey bulamıyor.
Destek > Ürün desteği > telefonlar > tüm cep telefonları >
[h=1]Ürün Desteği[/h]Model adı veya numarasını girerek ya da aşağıdaki kategorilerde arayarak ürününüzü bulun.

[h=2]Buraya bir Model Adı veya Numarası girin.[/h]
Model Adı/Numarası
Devam Et​
Ad veya numaranın tamamını ya da herhangi bir kısmını girin.

"

telefonu bulamıyor saçma bir sayfa , firefox, ie, chroome ile denedim

quiet_boy55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SONUNDA Beklenen günceleme geldi arkadaşlar lg destek aracında güncelleme yapılabilir...

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar günceleme yapan var mı ? Varsa artı ve eksilerini bizimle paylaşabilir mi ? Teşekkürler :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
evet arkadaşlar çantamdan çıkardığım an donuyor... bataryayı çıkarıp takmadan düzelmiyor black.....

isocity

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
gecen hafta 2.2.2. c ye gecmiştim. an itibariyle 2.3.4 20a diye bir versiyona geçtim. ilk bakışta bir fark yok gibi ama bakalım kurcaladıkça ayrıntıları belli olur.

İlk izlenimlerimi yazayım. görsel açıdan hiçbir değişiklik göremedim. Güncellemeden sonra marketten 11 program kurdum. Çok hızlı kurdu. Menü geçişleri daha hızlı. Ram önceden de 100-120 arası gidip geliyordu hala aynı ama telefon eskiye oranla hızlı.

Turkcell den kurtulmuştuk B versiyonuyla bunda da Garanti gelmiş. 2.2 B de mail widgeti vardı. C de gitmişti. 2.3 te de bulamadım. 2.2C de yazılım guncellemeye basınca hata veriyordu. Bunda da aynı. Google plus ta çalışmıyordu kaldırıp tekrar kurdum düzeldi.

Özetle hız ve pil olarak iyi. Başka da birşey yok. (Tabi benim görüşüm üstadlar ne der bilmem . :) )

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
beyler bir çok forumda cihazla ilgili yorumlarımı belirttim ama hala almadım sanırım biraz cimriyim galiba , evimde 4 Çekirdekli Pc ile tek çekirdekli Telefon aynı fiyatta olması biraz saçma geliyor ve ileride fiyatların düşeceğini bilmek şuan boşa para vermek gibi geliyor bana.

Şuan en iyi F/p cihazlardan biri OB , merak ettiğim şuan Faceden veya başka yerden online Okey , 101 okey , veya başka oyunları oynamak mümkünmü ?

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
beyler bir çok forumda cihazla ilgili yorumlarımı belirttim ama hala almadım sanırım biraz cimriyim galiba , evimde 4 Çekirdekli Pc ile tek çekirdekli Telefon aynı fiyatta olması biraz saçma geliyor ve ileride fiyatların düşeceğini bilmek şuan boşa para vermek gibi geliyor bana.

Şuan en iyi F/p cihazlardan biri OB , merak ettiğim şuan Faceden veya başka yerden online Okey , 101 okey , veya başka oyunları oynamak mümkünmü ?

Oyunlar hakkında bir bilgim yok ama ilk başta dediğiniz gibi yaparsanız aldığınız telefonu 1 seneye değiştirmeniz gerekebilir OB olsa dahi. Çünkü 4 çekirdekli 2 gb ramli telefonlar yolda :D

quiet_boy55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 2.3 e gecen var mi ?

Geçmesine geçtik ama hız hariç herşey yok oldu stabil olsun diye beklettiler ama beter etmişler avrupada v20n sürümü var bizde v20a kamera yine videoları basık halde çekmeye geri döndü eğer güncellemediysen bırak öyle kalsın 2.2.2 bundan kat kat daha sorunsuz...

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Geçmesine geçtik ama hız hariç herşey yok oldu stabil olsun diye beklettiler ama beter etmişler avrupada v20n sürümü var bizde v20a kamera yine videoları basık halde çekmeye geri döndü eğer güncellemediysen bırak öyle kalsın 2.2.2 bundan kat kat daha sorunsuz...

Açıkcası ben V20N kullanıyordum.. videolarda basıklık söz konusu değil.. :S ama ısınamadım tekrardan eski haline geri döndüm :)

isocity

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeden sonra marketten 11 program kurdum. Çok hızlı kurdu. Menü geçişleri daha hızlı. Ram önceden de 100-120 arası gidip geliyordu hala aynı ama telefon eskiye oranla hızlı.

Şu an içinde gelenlerle birlikte 140 tane program yüklü. Çok fazla widget yok. 500MB boş hafıza var. Telefonu kendi haline bıraktığımda Ram 30lara düşmeye başladı. Ama önceki sürümün aksine hızda çok bir azalma görünmüyor. Yine de rahatsız edici. Ekran geçişleri biraz yavaşlıyor. Kill yaptığımda Ram 80 leri görüyor. Restart ta da en fazla 125. 2.2 de 230ları görüyordum.

Özetle 1GB Ram olsaydı tadından yenmezdi. Teknolojiye yetişmek imkansız. :(

allakia24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba yine ben ve bu sefer sinirliyim bugün özellille deli etti beni
1-birisine ödemeli attim kilitledim koydum cebime baktim aramiyom bakiyim dedim telefona hop telefon kapalı açılmıyor! Bassan ne çare bataryayı çıkardık taktık açıldı telefon çaldı açıyorsun hop aramayı kapatıyor 5 kere oldu bu...

3-Bu 2.3.4e geçeli addfreeyi yapamadim
Lg optimus black 2.3.4 v20n
2-sürekli data ve wi-fi açmasından -8 TL deyim bıktım yahu

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yüklediği uygulamalara dikkat et. izin verirken WiFi yada data açsın izni alıyorlar.

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
telefonla görüşürken, ses nasıl,
zil sesleri kalabalık ortamda duyulabiliyor mu
wi-fi çekim gücü ne durumda

3G şebekesi üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliniyor mu (skype,tango,fring hariç)

bu konularda da yorumlarınızı bekliyorum.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2

3G şebekesi üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliniyor mu (skype,tango,fring hariç)

Konuşma sırasında ses gayet net ve anlaşılır (tabi operatör ve çekim gücüne göre değişiklik gösterir)
zil sesi gerçekten yüksek bir seviyede. gayet rahat duyulabiliyor.
wifi çekim gücü diğer telefonlar gibi. ekstra bir şey bekleme. ama samsung galaxy s'ten daha iyi. bir arkadaşımda var karşılaştırma imkanı oldu. ağı görmediği yerden ben tek çubuk ile bağlanabiliyorum.
görüntülü konuşma var. kullanıyorum ve çok memnunum.

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Konuşma sırasında ses gayet net ve anlaşılır (tabi operatör ve çekim gücüne göre değişiklik gösterir)
zil sesi gerçekten yüksek bir seviyede. gayet rahat duyulabiliyor.
wifi çekim gücü diğer telefonlar gibi. ekstra bir şey bekleme. ama samsung galaxy s'ten daha iyi. bir arkadaşımda var karşılaştırma imkanı oldu. ağı görmediği yerden ben tek çubuk ile bağlanabiliyorum.
görüntülü konuşma var. kullanıyorum ve çok memnunum.

bilgi için teşekkürler, bir şey daha sormak istiyorum, şu andan son resmi güncelleme nedir, yoksa 2.2 ile devam mı.
ayrıca sizde yüklü olan güncelleme nedir. pekresmi olmayan güncellemeyi yüklemek istemiyorum, çünkü güncellemelerin ülkeye göre bazı değişiklikler yapılarak sunuluduğunu bir yerlerde okumuştum

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şu anda 2.3.4 sürümü var resmi olarak. Bu sene içinde ICS 4.0 gelmesi bekleniyor.

quiet_boy55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2.3 güncellemesi ile basık çemeye başlamıştım özür dilerim ama bu sefer hd çekimde 24 fps çeken kamera 15 e düştü LG acilen yeni sürüm çıkarması lazım(artık seneye çıkarır galiba...:)

allakia24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yüklediği uygulamalara dikkat et. izin verirken WiFi yada data açsın izni alıyorlar.
diyorsun ama 2.2 da yazdıklarımın hiç bir etkisi yoktu bu 2.2 e geri nasil dönücem ?
Ayrıca bu wi-fi da bir sorun var sanirim natilusde samsung star wifi modeme giriyor iphone 4s giriyor benimki girmiyor ip adresi aliniyor diyor kaliyor ?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
diyorsun ama 2.2 da yazdıklarımın hiç bir etkisi yoktu bu 2.2 e geri nasil dönücem ?
Ayrıca bu wi-fi da bir sorun var sanirim natilusde samsung star wifi modeme giriyor iphone 4s giriyor benimki girmiyor ip adresi aliniyor diyor kaliyor ?

tekrardan eski haline dönmek istiyorsanız.
http://forum.shiftdelete.net/lg/229...d7-optimus-black-anlatimi-resimli-guncel.html

Bu konudaki ilk işlemleri yapıcaksınız, ikinci adımları yapmayın.. Cyanogenmod işlemini yapmıyorsunuz ;) hepsi bu kadar...

Ama Modeme bağlanmama sorunu ile alakalı şunu diyebilirim size, modemini bir kereliğine kapatıp açar iseniz telefonunuz modeminizi görücektir.. bendede olmuştu modemi kapatıp açmıştım sorun kalmamıştı.