angel75
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 18
tasarımı gerçekten çok güzel. ben satürn'de incelemeye gittiğimde batarya yok sandım ilk başta. ağırlık yok gibiydi çünkü.
optimus black'in hızı beni de kendisine hayran bırakmıştı. iphone ile karşılaştırma yaptığımda hiç bir eksiği olmadığını gördüm bizzat.
nova display konusunda ben de aynı hataya düşmüştüm. parlaklık farkı pek yok gibi geldi bana ama ürünü bana tanıtan satış görevlisi elindeki feneri yakıp optimus'a tutunca ekran parlaklığı dahada çılgın bir hal aldı
g-key tulu bence tek elle kontrol açısından oldukça avantajlı bir özellik.
ön kamerayı ben de denedim orada. cihazın ekranında iyi görünüyordu fakat bilgisayara aktarılmış görüntüsünü ben de merak ediyorum.
kalite konusunda gelince. gerçekten ele alınca farkediliyor ne derece kaliteli olduğu. bir de daha önce lg kullanan arkadaşlarımın sıkıntı yaşamaması güven duymamı sağlıyor.
wifi direct özelliğinden faydalanmak için aynı özelliği taşıyan başka bir smartphone yada bilgisayar olmalı. düşüncenizde haklısınız.
çok teşekkür ederim optimus black'in bilgileri için... ön kameradan yaptığınız çekimleride görmek istiyorum. bir de ben birşey duydum doğrumu acaba? google da sesli arama yapılabiliyormuş.. bu doğrumu?
ayrıca google marketten oyun ve uygulamalar ücretsiz indiriliyormuş.. indirdiniz mi? gerçekten ücretsiz mi?
çok soru sorarak sizi sıkmak istemem ama ben bir telefon aldım mı uzun yıllar kullanmak isterim... o yüzden kaliteli bir telefon olmasını isterim...