Lg optimus batarya

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o batarya sahte :) 1500lük yedek pil al. bahse konu batarya 1500ten bile düsük.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
v2beta - LG nin orjinal 350mAh pili var mı? Nerden biliyorsun sahte olduğunu? Alternatif yan sanayi ürün olabilir mi? Kullandında mı yorum yaptın?
Nedenlerini açık açık yazarsan daha iyi bilgilendirmiş olursun...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu konu ile ilgilenen arkadaşlara kaynak olması bakımından yazmak istedim, yardımcı olabilirsem ne mutlu. ben de bir optimus kullanıcısıyım ve pil şişmesi sorunu ile karşılaştığım için hemen yeni bir pil aramaya koyuldum. 3500 mah lık pillerin reklamını görünce gözlerim parladı. daha uzun kullanım süresi vs. satıcılar ürünlerine güveniyorlar ve kaliteli olduğunu beyan ediyorlar. yalnız şöyle bir detay var ki pil orjinal pilin iki katı kalınlığında birazcık daha fazla da olabilir. nereden biliyorsun diye sorabilirsiniz? pili daha almadım. ama ürün tanıtımını iyice incelerseniz. pilin yanında ayrıca kapak da gönderiyorlar. pilin satışının yapıldığı çin menşeli sitelerde daha detaylı bilgiler de verilmiş. 3500 mah kullanışlılık açısından oldukça iyi olabilir. pil hizmeti iki-üç gün gibi periyotlara çıkabilir fakat orjinal pilden daha kalın pil. bu yüzden pile ve cihaza uyumlu kapak da üretmişler ve pilin yanında gönderiyorlar. bu ayrıntıya dikkat ederseniz kargonuz geldiğinde sürpriz ile karşılaşmamış olursunuz. aradığı doğru bilgiyi bulmaya çalışan herkese selamlar...