LG Nexus 5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yeni Nexus geliyor dostlar

2014060612281331872.jpg

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Pil ve kamera vasat olacak yine desenize.
nexusların fiyatları için pil kamera vasatlığı kabul edilebilir bir durum.

Şuan kullandığım nexus 4 1 günü çıkarıyor. Özellikle 4.4.2 den beri uyku halindeyken batarya tüketimi 0

Nexus 6 nın , 3 ilginç yanı olacak

1) Adını esinlendiği Blade runner filmindeki androidlerin avcılık yaptığı maddelerin adı.
2) İlk Android Silverlı telefon olacak
3) İki farklı versiyon halinde gelebilir. Biri Snapdragon 805 yada 810 lu diğeri mediatek işlemcili olan versiyonu. Snapdragonlu olan yine bildiğimiz fiyat tarifesinden 300-400 dolar arası. Mediatek versiyon ise 100 dolardan gelecek.

Tabi mediatek versiyonu dediğim bambaşka bir cihazda olabilir ihtimal sadece

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

yusufb58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yarım saat önce 4.4.3 güncellemesi geldi. Hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun :clap:

yusufb58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Nexus 5 dört dört üçü alalı bir aydan fazla oldu diyorlardı?

İlk 4.4.3 yanlışlıkla yayınlandı şeklinde bir haber vardı. Daha sonradan kaldırıldı diye hatırlıyorum. Geçen haftada yurt dışında 4.4.3 resmi olarak kullanıma sunuldu. Dünde Türkiye'de kullanıma sunuldu.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İlk 4.4.3 yanlışlıkla yayınlandı şeklinde bir haber vardı. Daha sonradan kaldırıldı diye hatırlıyorum. Geçen haftada yurt dışında 4.4.3 resmi olarak kullanıma sunuldu. Dünde Türkiye'de kullanıma sunuldu.

Dün değil ya bize geleli 5-6 gün oluyo,bu arada arkadaşlar size bir tüyo vereyim,güncellemeyi almak için bilgisayar açacak vaktiniz yoksa otada da güncelleme görünmüyorsa şu yolu yapın:ayarlar-uygulamalar-hepsi-google çerçevesine girip verileri temizle diyip telefonu kapatıp açın,3-5 kere yapınca güncelleme görümecek bende 4.denemedd çalıştı,nexus 4 ten kalma nir alışkanlık gerçekçi gelmese de tarafımdan denenip onaylanmıştır:)

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
4.4.3 ten sonra saçma bir sorunla karşı karşıyayım. Telefona bildirim geldiğinde bildirim ışığı yanıyor.eğer bildirimlere bakmazsam yani uzun süre sonra baktığımda ışık sönmüyor taki telefonu yeniden başlatana kadar.derdi nedir bu cihazın

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
4.4.3 ten sonra saçma bir sorunla karşı karşıyayım. Telefona bildirim geldiğinde bildirim ışığı yanıyor.eğer bildirimlere bakmazsam yani uzun süre sonra baktığımda ışık sönmüyor taki telefonu yeniden başlatana kadar.derdi nedir bu cihazın

Yazılımsal bir problem Stock romu tekrar yükleyin.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Hard reset yok butun bilgilerde gider. Zaten yeni yazilimi her zaman temiz kurmak daha iyidir

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
4.4 Güncellemesi geldi haberiniz olsun cihazdaki kasılmalar ve OpenSll sorunu çözülmüş

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Neksus beş kullanıcıları 4.4.4 almışsınız diyorlar, her yerde haberler var '' Eğer doğuru ise '' şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın :P.
@mendocino ''Ben 4.4.3 te iyiyim şu anda 4.4.2 olan custom romlara dönmem valla'' tarzında yorumunu okumuştum bir yerde :D artık 4.4.4 custom rom cıkana kadar stock romda devam yani :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar nexus 5 e güncellemeler ota üzerindenmi yoksa pc den mi yükleniyor ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Nexus 5 Android L DP. İnceleyelim bakalım :)

21b4osx.png

Android sürümünde sadece L yazıyor :D internetten 100 tlye note 3 alırsında kutusundan hıyar çıkar ya öyle bir hava yarattı bende şimdi :D :D

Hayırlı olsun arkadaşlar L sürümünüz :P. KK'den Lye geçti, bu android alfabeye göremi ilerliyor anlamadım halen :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Android sürümünde sadece L yazıyor :D internetten 100 tlye note 3 alırsında kutusundan hıyar çıkar ya öyle bir hava yarattı bende şimdi :D :D

Hayırlı olsun arkadaşlar L sürümünüz :P. KK'den Lye geçti, bu android alfabeye göremi ilerliyor anlamadım halen :)

Donut
Eclair
Froyo
Gingerbread
Honeycomb
Ice Cream
Jelly Bean
Kitkat
L

Haklısın galiba:D

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Size bir sorum var. Şu an nexus 5 almak ne kadar mantıklıdır? Fiyatını falan düşünmeyin yani s5 m8 g3 varken diye düşünün. Ya da bir sonraki modeli ne zaman çıkar? :confused1:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

stock rom nedir nasıl yüklenir bilgim yok. şuan bir mesaj ve sizin bildirim geldi ışık kayboldu
Bende de buna benzer bir sorun var. S4'lerde ayarda bilmem ne için şu renk yansın diye seçenek var. Mavi, kırmızı renkler var. Ama bazen mesaj geldiğinde sarı yanıyor bazen de mavi anlamadım. Ve senin yaşadığına da bir müddet yaşamıştım. 1 hafta boyunca led bildirimini kapattım sonra tekrar açtım sorun çözüldü. :D

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
4.4.4 çabuk geldi hayrını görelim ozaman

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Nexus 5 Android L flashladım beta olduğu için kaldırdım 4.4.4 roma döndüm arkadaşlar dalvik sanal makineydi 64 bit desteği yoktu şimdi art kullanıyor Android L buda yeni bir yazılım ve epey hızlı geçişler filan ben şunu istiyorum her üretici artık kendi arayüzünü satmaktan vazgeçsin İos8 benziyor diyenler işlevsel olarak farklı ama çok renkli ve akıcı olmuş 3 gün kullandım beğendim Google yeni bir Nexus çıkarıcak Nexus 9 tablet olucak sonrada Android Silver piyasaya sürecek 64bit destekli işlemciler bu sene nasıl olucak ramler 4 gb olur bu sene görürüz Lg kaliteli bir atak bekliyorum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Nexus 5 Android L flashladım beta olduğu için kaldırdım 4.4.4 roma döndüm arkadaşlar dalvik sanal makineydi 64 bit desteği yoktu şimdi art kullanıyor Android L buda yeni bir yazılım ve epey hızlı geçişler filan ben şunu istiyorum her üretici artık kendi arayüzünü satmaktan vazgeçsin İos8 benziyor diyenler işlevsel olarak farklı ama çok renkli ve akıcı olmuş 3 gün kullandım beğendim Google yeni bir Nexus çıkarıcak Nexus 9 tablet olucak sonrada Android Silver piyasaya sürecek 64bit destekli işlemciler bu sene nasıl olucak ramler 4 gb olur bu sene görürüz Lg kaliteli bir atak bekliyorum.

Ram konusu androidde maalesef böyle. 1-2-3 derken birde bakmışız 5 gb bile koyan firmalar olucak :) Bilgisayarlarımızdan daha kuvvetli donanımlara sahip telefonlarımız olucak belkide ilerki zamanlarda ama yaptığımız şey facebookta gezmek :)