S
SDN Okuru
SDN Okuru
:glare:nexus 5 sence şuan nasıl?
Yeni Nexus geliyor dostlar
![]()
nexusların fiyatları için pil kamera vasatlığı kabul edilebilir bir durum.Pil ve kamera vasat olacak yine desenize.
Yarım saat önce 4.4.3 güncellemesi geldi. Hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun :clap:
Nexus 5 dört dört üçü alalı bir aydan fazla oldu diyorlardı?
İlk 4.4.3 yanlışlıkla yayınlandı şeklinde bir haber vardı. Daha sonradan kaldırıldı diye hatırlıyorum. Geçen haftada yurt dışında 4.4.3 resmi olarak kullanıma sunuldu. Dünde Türkiye'de kullanıma sunuldu.
4.4.3 ten sonra saçma bir sorunla karşı karşıyayım. Telefona bildirim geldiğinde bildirim ışığı yanıyor.eğer bildirimlere bakmazsam yani uzun süre sonra baktığımda ışık sönmüyor taki telefonu yeniden başlatana kadar.derdi nedir bu cihazın
stock rom nedir nasıl yüklenir bilgim yok. şuan bir mesaj ve sizin bildirim geldi ışık kaybolduYazılımsal bir problem Stock romu tekrar yükleyin.
bütün ayarlarım gidecek değilmi.birde bunda güç tasarruf modu gibi birşey varmı göremedim de benFabrika ayarlarina dönün
bütün ayarlarım gidecek değilmi.birde bunda güç tasarruf modu gibi birşey varmı göremedim de ben
arkadaşlar nexus 5 e güncellemeler ota üzerindenmi yoksa pc den mi yükleniyor ?
arkadaşlar nexus 5 e güncellemeler ota üzerindenmi yoksa pc den mi yükleniyor ?
Nexus 5 Android L DP. İnceleyelim bakalım
![]()
Android sürümünde sadece L yazıyorinternetten 100 tlye note 3 alırsında kutusundan hıyar çıkar ya öyle bir hava yarattı bende şimdi
![]()
Hayırlı olsun arkadaşlar L sürümünüz. KK'den Lye geçti, bu android alfabeye göremi ilerliyor anlamadım halen
![]()
Bende de buna benzer bir sorun var. S4'lerde ayarda bilmem ne için şu renk yansın diye seçenek var. Mavi, kırmızı renkler var. Ama bazen mesaj geldiğinde sarı yanıyor bazen de mavi anlamadım. Ve senin yaşadığına da bir müddet yaşamıştım. 1 hafta boyunca led bildirimini kapattım sonra tekrar açtım sorun çözüldü.stock rom nedir nasıl yüklenir bilgim yok. şuan bir mesaj ve sizin bildirim geldi ışık kayboldu
Donut
Eclair
Froyo
Gingerbread
Honeycomb
Ice Cream
Jelly Bean
Kitkat
L
Haklısın galiba![]()
Bak birşey daha fark ettimalfabe bitince ne halt yiyecekler
![]()
Nexus 5 Android L flashladım beta olduğu için kaldırdım 4.4.4 roma döndüm arkadaşlar dalvik sanal makineydi 64 bit desteği yoktu şimdi art kullanıyor Android L buda yeni bir yazılım ve epey hızlı geçişler filan ben şunu istiyorum her üretici artık kendi arayüzünü satmaktan vazgeçsin İos8 benziyor diyenler işlevsel olarak farklı ama çok renkli ve akıcı olmuş 3 gün kullandım beğendim Google yeni bir Nexus çıkarıcak Nexus 9 tablet olucak sonrada Android Silver piyasaya sürecek 64bit destekli işlemciler bu sene nasıl olucak ramler 4 gb olur bu sene görürüz Lg kaliteli bir atak bekliyorum.