LG Nexus 5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
abi nasıl konu açabilirim forumda yeniyim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

cevap yokmu:'(

Konu açmak istediğin bölüme gidiyorsun '' mesela LG ye veya Samsung'a '' sol üst tarafta mavi ile Yeni konu aç gibi bişi yazması lazım ona tıkla başlık koy ne yazıcaksan aşağıdaki yere yaz konuyu aç'a tıkla.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ahahaha sallamışsında sallamışsın bro :):):)

Şu anda Android Nexus 5 üzerinde geliştiriliyor ve Androidi geliştiren firma Google :) Tüm uygulamalar nexus üzerinde geliştiriliyor, tüm yenilikler tüm problemler nexus üzerinde test ediliyor. O yüzden android işletim sistemi en iyi nexus 'a oturuyor. Diğer telefonlarda googleden alıyor kitkatı falan filan. Yani her firma kendi androidini geliştirmiyor herkes hazır alıyor googleden belki kendileri bir kaç özellik koyabiliyorlardır veya googleye koydutturabiliyorlardır :D
benim dediğimi anlamadın bro :D ben baska bişey anlatmaya calıstım biliyorum nexus üzerinde denendiğini :D

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim cihazımda ram Maximum 35i görüyor. Hatta genelde 25te. Sizdede böyle mi

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar benim cihazımda ram Maximum 35i görüyor. Hatta genelde 25te. Sizdede böyle mi

Ram 2 gb olması lazım ama neyse:)dostum sen çok yanlış gelmişsin sen iphone ya da 3310 falan alacaktın,sanırım antutu sentetik testlerinden bahsediyorsun o testlere güvenme nexus 5 lerde o testlerde hile yapılmıyor+antutu kitkatla uyumlu değil bu yüzden az çıkıyor o testi sakın yapma hem telefonu test ederken her şeyi sonuna kadar zorluyo telefona zarar.

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ram 2 gb olması lazım ama neyse:)dostum sen çok yanlış gelmişsin sen iphone ya da 3310 falan alacaktın,sanırım antutu sentetik testlerinden bahsediyorsun o testlere güvenme nexus 5 lerde o testlerde hile yapılmıyor+antutu kitkatla uyumlu değil bu yüzden az çıkıyor o testi sakın yapma hem telefonu test ederken her şeyi sonuna kadar zorluyo telefona zarar.

Dostum yanlış anladım beni telefonumun kullandığı ram miktarından bahsediyorum ben.Ayrıca belirttigim miktarlar yüzde üzerinden

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Dostum yanlış anladım beni telefonumun kullandığı ram miktarından bahsediyorum ben.Ayrıca belirttigim miktarlar yüzde üzerinden

Home tuşunu basılı tutun alttaki iki seçenekten soldakini '' Görev Yöneticisi ''ne tıklayın. Karşınıza :
Ram : ---- Kullanılıyor
---- MB Boş yazar '' -- '' yerlerde kaç yazdığını söylermisiniz ?

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Home tuşunu basılı tutun alttaki iki seçenekten soldakini '' Görev Yöneticisi ''ne tıklayın. Karşınıza :
Ram : ---- Kullanılıyor
---- MB Boş yazar '' -- '' yerlerde kaç yazdığını söylermisiniz ?

Nexus Home tuşuna basılı tutunca öyle bir şey olmuyor kardeş ama akşam atarım ram kullanımını Buraya

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Nexus Home tuşuna basılı tutunca öyle bir şey olmuyor kardeş ama akşam atarım ram kullanımını Buraya

Dostum telefonun bir yerinde ne kadar kullandığını ne kadar boşta olduğunu gösteren bir kısım vardır. 1 Gb bazen 1,3 bazen 1,4 kullanabiliyor telefonu zorlamana göre.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Oyunları felan açtığında ram kullanımı fazla artmıyosa bu iyi bişey sorun ne :D

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunları felan açtığında ram kullanımı fazla artmıyosa bu iyi bişey sorun ne :D

Sorun değil zaten demek istediğim

Arkadaşlarımın Nexus ram %55-82 arasında benim 25-35 arasında

Ayrıca asphalt8 den sonrada 32 falan neden bu kadar benim ram

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beni de listeye ekleyin oldu epey telefonu alalı ama anca fırsat buldum

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Sorun değil zaten demek istediğim

Arkadaşlarımın Nexus ram %55-82 arasında benim 25-35 arasında

Ayrıca asphalt8 den sonrada 32 falan neden bu kadar benim ram
Eğer senin performansta yavaşlama felan yoksa onlara takılma ,arkadaşlarının arkaplada çalışan gereksiz çok programı vardır senin pek yoktur

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12

Özür dilerim o zaman senden:) bizim nexus 5 maksimum kullanım % 50 en az da %35 falan oluyor.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
arkadaşlar heralde telefonum kamerasını güncellemiş.Bende yüklediğim bir foto edit programından kaynaklandığını düşünüp güncellemeyi geri kaldırdım.Bu güncellemeyi tekrar yükleme imkanım var mı ?
Birde telefon donduğunda vs. yeniden başlatmak için hangi tuşları kullanmam lazım.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Ayrıca facebook,twitter,google+ gibi servislerin arkplanda çalışmasını,benden habersiz güncelleme yapmasını nasıl engelleyebilirim.Her interneti açtığımda googlenin servisleri kendini güncelliyor.Bunları ben denetlemek istiyorum.İnternet yokken bunlarında arkplanda çalışmasını istemiyorum.

Gopluumit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 7 mayısta nexuslandım :) telefondan çok memnunum eksi bir yanını göremedim 22 saat tek şarjla rahatla kullanabiliyorum. :) 1 ay sonra batarya adam akıllı oturduğunda 1 günü rahat geçeceğini düşünüyorum.

beratsimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Bende Nexus 5 kullanıyorum. Gayet başarılı bir telefon. Hatta talihsiz bir olay yaşadım. Suyla temas etti cihaz. Dokunmatik tamamen çalışmaz hale geldi. Pazar günüydü. Hemen ertesi gün dudullu'da bulunan yetkili servise götürdüm. 50 TL karşılığında gerekli temizliği yapıldı ve kurtarıldı. Yetkili servis gerçekten çok ilgiliydi. Yanlış hatırlamıyorsam Sedat Bey gayet başarılı bir şekilde telefonu canlandırdı. Şu an nazar değmesin çok güzel çalışıyor. Telefon gerçekten kullanımı keyifli bir cihaz. Yeni alacaklara tavsiye ederim.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Merhabalar,

Bende Nexus 5 kullanıyorum. Gayet başarılı bir telefon. Hatta talihsiz bir olay yaşadım. Suyla temas etti cihaz. Dokunmatik tamamen çalışmaz hale geldi. Pazar günüydü. Hemen ertesi gün dudullu'da bulunan yetkili servise götürdüm. 50 TL karşılığında gerekli temizliği yapıldı ve kurtarıldı. Yetkili servis gerçekten çok ilgiliydi. Yanlış hatırlamıyorsam Sedat Bey gayet başarılı bir şekilde telefonu canlandırdı. Şu an nazar değmesin çok güzel çalışıyor. Telefon gerçekten kullanımı keyifli bir cihaz. Yeni alacaklara tavsiye ederim.
Grantisi paralel miydi yoksa lg firmasımıydı

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ayrıca facebook,twitter,google+ gibi servislerin arkplanda çalışmasını,benden habersiz güncelleme yapmasını nasıl engelleyebilirim.Her interneti açtığımda googlenin servisleri kendini güncelliyor.Bunları ben denetlemek istiyorum.İnternet yokken bunlarında arkplanda çalışmasını istemiyorum.

Hesaplar bolumunde google hesap basligi altinda, google hesabi senkronizasyon ayarlarini degistirebilirsin. Facebook konusuna gelince, ben telefonda facebook kullanmadigim icin yardimci olamayacagim. Kolay gelsin.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar,

Nexus 5 i ilk alanlardan birisiyim. Her sey cok guzel ama pil moto g kadar gitmiyor. Motorola moto x'i nexus 5'den daha basarili buluyorum. Moto g'yi art calisma zamanina ayarlayip ardindan rootlayarak tweaker programlari ile performansi daha da artirilabilir. Moto x ve moto g , nexus serisinden daha basarililar.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Nexus 6 çıkıyor evleaks doğruladı
Htc üreticekmiş fiyat ne olur meçhul.
Nexus 5 kullanıcısı olarak ürün beni idare ediyor 4.4.3 güncelleme geliyor 2015 yılı içerisinde 5.0 Android ile tanışıcaz.

Taşınabilir powerbank alın şarj ile sıkıntınız olmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Garantisi LG firmasıydı ama zaten kullanıcı hatası diyecekler diye hiç garantiyi söylemedim. Garantisi devam ediyor yetkili servis tarafından yapıldığı için. Sıkıntı yok yani.

beratsimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabi o da mantıklı. Benim Nexusun pili gün içinde internette takılma ve oyun oynamama rağmen en az bir gün gidiyor. Bu da bana şimdilik yeterli. Tabiki daha iyi olmalıydı ama muhtemelen satış stratejisi olarak böyle yapmış olabileceklerini düşünüyorum.

Tabi o da mantıklı. Benim Nexusun pili gün içinde internette takılma ve oyun oynamama rağmen en az bir gün gidiyor. Bu da bana şimdilik yeterli. Tabiki daha iyi olmalıydı ama muhtemelen satış stratejisi olarak böyle yapmış olabileceklerini düşünüyorum.

LG garantiliydi. Fakat kullanıcı hatası diyecekleri için hiç bahsetmedim bile. Garantisi devam ediyor yetkili servis yaptığı için. Sorun yok yani.