Aedon
Profesör
Bilmedigimi anlamissindir heraldeYok kanka yaOis optik i.sabitleme. - Eis elektronik i.sabitleme.
Hatta zenfone 3 te ikisi birlikte kullanıldığı için 1400lük telefonda bile videoda sarsıntı minimum![]()

Bilmedigimi anlamissindir heraldeYok kanka yaOis optik i.sabitleme. - Eis elektronik i.sabitleme.
Hatta zenfone 3 te ikisi birlikte kullanıldığı için 1400lük telefonda bile videoda sarsıntı minimum![]()
GoPro hero 5 in karma grip aparatina G5 i bantla yapistiriyorsun ve birdaha sarsinti olmuyorŞöyle düşün bak Ois bir donanim gerektiriyor. Ama eis minimum etkiliyor. P9 da vardı sanırım eis. Ama ois yoktu
Yok zaten karşılaştırma olamaz neden olamaz. Ois'ten daha fazla faydalanırsın![]()
Kol gibi fiyatı var yalnızGoPro hero 5 in karma grip aparatina G5 i bantla yapistiriyorsun ve birdaha sarsinti olmuyor
GoPro Karma GriP (Hero5 İçin)Karma GriP For Hero5 5GPR/AGIMB-002
Iphone a 5000 veren bunada 2000 verirKol gibi fiyatı var yalnız![]()
![]()
![]()
![]()
Sim kartından dolayı olabilir mi acaba ?G5 kullanıcısı olarak bu sorum olacak telefon veri bağlantısını açtığımda bazen bağlanıyor kapatıp acınca kendine geliyor bağlanıyor yardımcı olabilecek varmı
İlk aldığımda yoktu sonradan oldu genelde wi-fi acık 6 7 saat sonra geri bağlantısı nı actım mı işaret çıkıyor ama nete bağlanmıyor kapatıp açtı mı bağlanıyor hemen hemen her günde oluyorSim kartından dolayı olabilir mi acaba ?
Garip ya. Acaba ayarlarla ilgili bir şey miİlk aldığımda yoktu sonradan oldu genelde wi-fi acık 6 7 saat sonra geri bağlantısı nı actım mı işaret çıkıyor ama nete bağlanmıyor kapatıp açtı mı bağlanıyor hemen hemen her günde oluyor
Sanmam oyle olsa kapatıp acıncada aynı sorunu yapardıGarip ya. Acaba ayarlarla ilgili bir şey mi
İnternet kullanım sınıırı falan var ordakı ayarlarla mı oynadın acaba
Sanmam oyle olsa kapatıp acıncada aynı sorunu yapardı
Dediklerinden hiç bişey anlamadım valla.Arkadaşlar. G5 aldim. Üzerinde fast charger hizli sarji var. Bu sarj aleti ile sarj ettigimde sarj erken bitiyor. . g5 in orjinal sarjlari hizli mi. Siz de hizli sarj mi kullaniyor sunuz. . orjinalini nerden alabilirim. . . .
Dostum eğer ki ghot screen problemini dert etmezsen tabikide alabilirsinG2 kullanıyorum G5 almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım?
Kardes lg g5 in orjinali hizli sarj mi . . . uzerinde fast charger yazili olan. . . bana orjinali lazim nerden alabilirm
Ortalama ne kadar ekran süresi alıyorsun ? Bu ekran süresini nasıl alıyorsun, genelde hangı uygulamaları kullanıyorsun ?Bedeki orjinal gorunuyor ama sıkıntılı gibi. Sarj erken doluyor da erkende bosaliyor. . . orjinali ni nereden temin edebilirim. . . .
Sonunda bende aranıza katıldım ama bir sorum olacak hızlı şarj özelliğini nasıl kapatabiliriz ??
bataryayı bitiriyor zamanla bir de normal şarj ettiğinde daha da dayanıyor pil eski telefonumda öyleydi zaten ben batarya kitini satın aldım o yüzden problem yok iki saatte şarj etsin ama bilen Allah rızası için yazsın beHızlı şarj nimeti kapatılır mı mübarek![]()
krdeş orjinalinden şaşmam ama mesela a8 2016 da giriyorsun ayarlardan pil kısmına ordan ayarlıyorsun bunda öyle bir şey yokayriyetten 5V-1.8 amper çıkışı kullanmak istiyorum ben hızlı şarj da 9v-1.8 amper veriyor normal şekildede çok geç şarj etmez ama önemli olan telefondan ayarlayabilmekSamsung veya normal benzeri bir markanin adaptorunu kullan hizli sarj etmez. 3-4 saat te sarj eder. Gece tak sabah dolmus olsun. . . bende hizli sarj ile sarj edildiginde pilin fazla dayanmadigi kanaatindeyim. Ama kesin bilgi icin test yapiyorum. . . iki sarj la da deniyorum. . ekran suresi ni yazarim size
gitmiş parlaklığı nasıl kullanıyosun