begenEC
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Ne konuda hızlanma oldu ki ?Cihaz zaten son derece hızlıydı acaba naptılar
![]()
Ben de yavaşlık vardı. Uygulama açılışları, menü vs. ya da psikolojik olabilir

Ne konuda hızlanma oldu ki ?Cihaz zaten son derece hızlıydı acaba naptılar
![]()
Ben 6 aydır kullanıyorum sıfır yavaslık sıfır kasma. 1 kere durduruldu hatası dahı almadımBen de yavaşlık vardı. Uygulama açılışları, menü vs. ya da psikolojik olabilir![]()
Ghost screen hariç hiç sorun yaşamadım. O da sıkıntı değil. Mavi ekran filtresi kullanıyorum sorun olmuyor. Ben yoldayım güncelleme yükleyemem epeyi büyükmüş. Başka fark var mı göze çarpan?Ben 6 aydır kullanıyorum sıfır yavaslık sıfır kasma. 1 kere durduruldu hatası dahı almadım![]()
Bootloop'u forumda yaşayan hatta Türkiyede yaşıyan birine rastlmadım ben. Ama ghost screen çoğu Lg g5 lerde mevcut doğru. 6 Aydır kullanıyorum Bende g5 hayvan gibide memnunum. Şarjıda bana göre iyi gidiyor baya. 6 ay boyuncada bir kere olsun kastıgını veya uygulama durduruldu hatasını aldıgım olmadı olsa bile ben hatırlamıyorum o derece yaniArkadaşlar öncelikle herkese hayırlı akşamlar
Bir hafta içerisinde yeni bir cihaz alacağım kendiime iki cihaz arasında kaldım.
LG G5 ve Huawei P9 Lite 2017...
Uzun süredir G5 üzerine çok araştırmalar yaptım bu forumuda baştan sona okudum.
G5 gerek geniş açılı kamerasıyla gerek işlemcisinin performanslı ve tasarruflu olması özelliğiyle gerekse de (bence en önemli özellik) şarj ömrü iyi gitse dahi değiştirilebilir bataryası ile biçilmiş kaftan.
Ama bu bootloop ve ghost screen sıkıntısını bir çok kişinin yaşadığını duydum ve sorunlu serinin 604 k olduğunu yazmış çoğu kişi.
Bu seri dışında bu sorunları yaşayan oldu mu bilmiyorum ben cihazı hepsiburada.com dan LG Türkiye garantili almayı düşünüyorum bu bağlamda mağdur olcağımı sanmıyorum ama ben G5 in G6 ile değişmesini felan istemem G6 beniim ihtiyaçlarıma çok uzak bir telefon o yüzden 604k serisi hariç diğer serilerde bu sıkıntıları yaşayan veya daha farklı kronik bir sıkıntı yaşayan oldu mu cevaplarsanız çok makbule geçecek şimdiden teşekkür ederim![]()
Ghost screen degisim aldiktan sonra bende bir daha olusmadi. 7. Ayimiza girdik. Ben mutluyum G5 ile, tavsiye ederim. Fiyatinin cok ustunde bir cihaz.Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı akşamlar
Bir hafta içerisinde yeni bir cihaz alacağım kendiime iki cihaz arasında kaldım.
LG G5 ve Huawei P9 Lite 2017...
Uzun süredir G5 üzerine çok araştırmalar yaptım bu forumuda baştan sona okudum.
G5 gerek geniş açılı kamerasıyla gerek işlemcisinin performanslı ve tasarruflu olması özelliğiyle gerekse de (bence en önemli özellik) şarj ömrü iyi gitse dahi değiştirilebilir bataryası ile biçilmiş kaftan.
Ama bu bootloop ve ghost screen sıkıntısını bir çok kişinin yaşadığını duydum ve sorunlu serinin 604 k olduğunu yazmış çoğu kişi.
Bu seri dışında bu sorunları yaşayan oldu mu bilmiyorum ben cihazı hepsiburada.com dan LG Türkiye garantili almayı düşünüyorum bu bağlamda mağdur olcağımı sanmıyorum ama ben G5 in G6 ile değişmesini felan istemem G6 beniim ihtiyaçlarıma çok uzak bir telefon o yüzden 604k serisi hariç diğer serilerde bu sıkıntıları yaşayan veya daha farklı kronik bir sıkıntı yaşayan oldu mu cevaplarsanız çok makbule geçecek şimdiden teşekkür ederim![]()
Benim kadar mutlu olamazsın. Çünkü ben 1600 liraya aldımGhost screen degisim aldiktan sonra bende bir daha olusmadi. 7. Ayimiza girdik. Ben mutluyum G5 ile, tavsiye ederim. Fiyatinin cok ustunde bir cihaz.
TR garantili ama benimki. KiskanBenim kadar mutlu olamazsın. Çünkü ben 1600 liraya aldım![]()
![]()
D
![]()
D
:
TR garantili ama benimki. Kiskan![]()
![]()
Benim kadar mutlu olamazsın. Çünkü ben 1600 liraya aldım![]()
![]()
D
![]()
D
:
Aedon ve Furkan öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim ama şöyle bir durum var artık g5 stoğu kalmadı pek böyle bir sıkıntıda g6 yada para iadesi durumuyla karşı karşıya kalmak istemem szin cihazın hangi seri biliyor musun ?Ghost screen degisim aldiktan sonra bende bir daha olusmadi. 7. Ayimiza girdik. Ben mutluyum G5 ile, tavsiye ederim. Fiyatinin cok ustunde bir cihaz.
Buda 2. kursun. 1800 e aldim bendeEkli dosyayı görüntüle 19732
İthalatçı garantili olduğunu tamda unutmuştum... Neden yaptın bunu bana. Neden hatırlattın..... Seni hiç affetmeyeceğim
Degisimden sonra 604k vermislerdi galibaAedon ve Furkan öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim ama şöyle bir durum var artık g5 stoğu kalmadı pek böyle bir sıkıntıda g6 yada para iadesi durumuyla karşı karşıya kalmak istemem szin cihazın hangi seri biliyor musun ?
Aedon ve Furkan öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim ama şöyle bir durum var artık g5 stoğu kalmadı pek böyle bir sıkıntıda g6 yada para iadesi durumuyla karşı karşıya kalmak istemem szin cihazın hangi seri biliyor musun ?
dostum uygun bir zamanında kontrol edip yazabilirsen çok makbule geçerDegisimden sonra 604k vermislerdi galiba
İkinci el mı aldın sıfır mıBuda 2. kursun. 1800 e aldim bende![]()
Sifirİkinci el mı aldın sıfır mı![]()
3.Kurşun geliyor gibi ......
Stok konusuna gelırsek G5 beklenenin çok çok altında satıldı diye biliyorum. Hatta bu işlerin içinde olan birinden X gününde Türkiye genelinde 1 tane dahı Lg g5 satılmamışAedon ve Furkan öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim ama şöyle bir durum var artık g5 stoğu kalmadı pek böyle bir sıkıntıda g6 yada para iadesi durumuyla karşı karşıya kalmak istemem szin cihazın hangi seri biliyor musun ?
Head shot yedimSifirSu anda da 2000 TR garantili sifir cihazlar
satılıp satılmamış beni dertlemez ki kardeşim ben cihazı sevdim ama elinizdekilerin seri numaraları önemli benim iiçin 6.. kaç serisi ?Stok konusuna gelırsek G5 beklenenin çok çok altında satıldı diye biliyorum. Hatta bu işlerin içinde olan birinden X gününde Türkiye genelinde 1 tane dahı Lg g5 satılmamış
--- Gönderi Güncellendi ---
Head shot yedim
Hayır stok yok dediğin için öyle dedim bensatılıp satılmamış beni dertlemez ki kardeşim ben cihazı sevdim ama elinizdekilerin seri numaraları önemli benim iiçin 6.. kaç serisi ?
ama bu stok bulunması anlamınada gelmez ki kardeş satılyan stokları çekip başka bir pazara da sürebilirler diye düşünüyorum :/Hayır stok yok dediğin için öyle dedim ben![]()
Dostum bak beni güzelce dinle. Lg g5 alıcaksan %75 ghost screen hatası yaşayacaksın. Bunu göze alıyorsan al kullan. Ben bunu bilerek aldım ve ghost screen yaşasam dahi umrumda olmaz çünkü kullanıma etkisi yok. Ekranda silin bir şekilde duran nesne sadece. Birde alıcaksan Tr garantili almalısın.abiler bir ses seda verin be yarn sipariş vericem))
604k benimkisi ama servisten teslim alirken bile ordaki arkadas tekrarlamama garantisi yok demisti.abiler bir ses seda verin be yarn sipariş vericem))
Ah be kardeşim keşke kılıflı kullanabilsem ama çok nadir düşürürüm ben ki bu telefona gözüm gibi bakarım zaten LG Türkiye garantili alıcam ithalatçılara asla güvenmem peki son soru bunun internette ışık süzmesi ayarlarıyla oynayıp düüzeldiğini duydum var mı böyle birşey ?Dostum bak beni güzelce dinle. Lg g5 alıcaksan %75 ghost screen hatası yaşayacaksın. Bunu göze alıyorsan al kullan. Ben bunu bilerek aldım ve ghost screen yaşasam dahi umrumda olmaz çünkü kullanıma etkisi yok. Ekranda silin bir şekilde duran nesne sadece. Birde alıcaksan Tr garantili almalısın.
Almaya karar verdikten sonra sana güzel bir tavsiye. Spigen Slim armor ile Buff ekran koruyucu al. Telefonun fiziksel darbelere karşı %89 korursun emın ol![]()
anladım kardeşim sağolasın baktığın için604k benimkisi ama servisten teslim alirken bile ordaki arkadas tekrarlamama garantisi yok demisti.
Cok buyuk bir problem yaratmiyor ghost screen, ekran kapaliyken silinip gidiyor.
@F1kan mezarami goturuceksin be, kilifsiz kullanmanin tadini bir alsan birdaha kilif takmazsin...
6 Sene boyunca Samsung Nexus kullandım ben604k benimkisi ama servisten teslim alirken bile ordaki arkadas tekrarlamama garantisi yok demisti.
Cok buyuk bir problem yaratmiyor ghost screen, ekran kapaliyken silinip gidiyor.
@F1kan mezarami goturuceksin be, kilifsiz kullanmanin tadini bir alsan birdaha kilif takmazsin...
Ben telefonu asla dusurmem ona guvenerek almiyorum kilif. Satmayida dusunmuyorum... Hurdasi cikana kadar G56 Sene boyunca Samsung Nexus kullandım benHemideee googlenın kendi kılıfı ile. Telefon servis yüzü görmedi beeeee
![]()
![]()
Birde şöyle bir durum var. Fiziksel darbe alan telefonlar garantiye gittiğinde mesela darbe ile alakasız bir sorun var fakat garanti fiziksel darbeyi bahane ederek işin içinden çıkabilir. Onu geçtim telefonun ekranı kırılda bir dünya para ve günlerce servisde kalıcak. Hadi herşey bir yana telefonu satıcak oldugunda pırıl pırıl satarsın![]()
![]()
Fakirim ama keriz değil
![]()
Yahu o değilde bişey sorucam sana net bir şekilde ulaşamadım Lg g5 te ki eis var mı yok mu bilgisine. Sen biliyormusun eis var mı bu Lg g5 te ?Ben telefonu asla dusurmem ona guvenerek almiyorum kilif. Satmayida dusunmuyorum... Hurdasi cikana kadar G5![]()
Cahilim galiba ben... EIS ne OIS olmasin ?Yahu o değilde bişey sorucam sana net bir şekilde ulaşamadım Lg g5 te ki eis var mı yok mu bilgisine. Sen biliyormusun eis var mı bu Lg g5 te ?![]()
Yok kanka yaCahilim galiba ben... EIS ne OIS olmasin ?![]()