LG G5 Kullanıcı Kulübü

Kadir Demiryürek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Valla bilmiyorum hiç duymadım V serilerinde ben ama şu volkan manav mı ne bir o paylaşmış V20 Ghost Screen diye onun dışında hiç görmedim bende.
V10da Ghost var
O zaman v20 ye devam
V20nin panelinden umutlu değilim açıkçası ghostdan korkuyorsan.
V20 den ziyada G6yı bekle. LG üst üste hatalarını kapata kapata gidiyor. G6nın birçok yeri V20ye göre iyi olacak.
Ama bana kalsa bu kadar yüksek fiyatlara çıkacak olsaydım S8 alırdım. Mecburen o telefonu iyi yapmak zorundalar yoksa Note 7 nin üzerine gelen bir S8 vakası çok sıkıntı çıkarır.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
V10da Ghost var

V20nin panelinden umutlu değilim açıkçası ghostdan korkuyorsan.
V20 den ziyada G6yı bekle. LG üst üste hatalarını kapata kapata gidiyor. G6nın birçok yeri V20ye göre iyi olacak.
Ama bana kalsa bu kadar yüksek fiyatlara çıkacak olsaydım S8 alırdım. Mecburen o telefonu iyi yapmak zorundalar yoksa Note 7 nin üzerine gelen bir S8 vakası çok sıkıntı çıkarır.
G Serisi alasim yok acikcasi

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Bende anlamadım demek istediğimi zaten şöyle dedim eğer G6 sd 821 ile gelirse g6 almanın manası yok zaten g5 in hiç yok bu saatten sonra v20 almak daha mantıklı dedim ama sd835 ile gelirse g6 alınır demeye çalıştım.
Anladım saolun. Bencede alınmaz g5 den farkı olmaz. 835 ile gelme ihtimali yok denecek kadar az LG kafasına göre 821 koymıuyor samsung aşırı 835 satın almış

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Anladım saolun. Bencede alınmaz g5 den farkı olmaz. 835 ile gelme ihtimali yok denecek kadar az LG kafasına göre 821 koymıuyor samsung aşırı 835 satın almış
Exynos işlemci çıkarmıycak bu samsung :D zannetmiyorum öyle olacağını g5 te beklentiyi çok yüksek tuttular istedikleri beklentiyi alamayınca satış olmadı şimdi düşük tutup fazla satmayı planlıyorlar 835 koyar ya koymazlarsa lg nin fişi çekilmiş olucak tam anlamıyla :D

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Dun turk telekomda calisan arkadasima v20 nin fiyatini sordum.hediyeli paket 3000 sadece telefon 2200 mus.param yatinca almak istiyom.konuyla alakasiz ama ne dusunuyosunuz

alical33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende g5 madurlarındanım ghost screen ve ışık sızmasından dolayı mersin özemek servise gönderdim sorun yok deyip yazılım atıp geri gönderdiler bugün ghos screen ve ışık sızmasının fotoğraflarını çekip telefona atarak vintek servise gönderdim fatura benim adıma olmadığı için thh ye de gidemiyorum acaba vintek nasıl bir yol izler bu sorundan gönderen oldu mu ?
tr garantili 604k serisi
LG Mobile Servis Sıkıntısıyla Yaşanan Mağduriyet! Başlıklı Şikayet şikayet var linkim 1 haftadır sallayan olmadı

http://i.hizliresim.com/Jq5doB.jpg
http://i.hizliresim.com/41dYBQ.jpg
bunlarda sorunun fotoğrafları

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
bende g5 madurlarındanım ghost screen ve ışık sızmasından dolayı mersin özemek servise gönderdim sorun yok deyip yazılım atıp geri gönderdiler bugün ghos screen ve ışık sızmasının fotoğraflarını çekip telefona atarak vintek servise gönderdim fatura benim adıma olmadığı için thh ye de gidemiyorum acaba vintek nasıl bir yol izler bu sorundan gönderen oldu mu ?
tr garantili 604k serisi
LG Mobile Servis Sıkıntısıyla Yaşanan Mağduriyet! Başlıklı Şikayet şikayet var linkim 1 haftadır sallayan olmadı

Bendede samsun elektronik lg servisi ayni seyi yapti.istanbul sengullere gonderdim.degisime aldilar yaklasik 10 gun bekledim para iadesi istedim. Kabul ettiler parayi bekliyorum

alical33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede samsun elektronik lg servisi ayni seyi yapti.istanbul sengullere gonderdim.degisime aldilar yaklasik 10 gun bekledim para iadesi istedim. Kabul ettiler parayi bekliyorum
keşke bende iade alabilsem ama fatura benim adıma değil ne olur bilmiyorum değişim çıkarsa v20 için zorlicam bakalım büyük ihtimalle cuma veya pazartesi işleme alırlar

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
degisimdede tamirdede sıkıntı var.stokta cihaz yok muhtemelen parca teminide zor olur.degisimde v20 ye israr et

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
arkadaşlar telefon çok ısındı birden kapandı açılmadı bataryasını çıkardım taktım açtım telefon knock kode gözüktü ekran beyazladı çizgiler çıktı ısınmaya devam etti şu anda batarya çıkık soğumasını bekliyorum ne yapmalıyım.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
arkadaşlar telefon çok ısındı birden kapandı açılmadı bataryasını çıkardım taktım açtım telefon knock kode gözüktü ekran beyazladı çizgiler çıktı ısınmaya devam etti şu anda batarya çıkık soğumasını bekliyorum ne yapmalıyım.
garantiye vermeden once bende asiri isinma ve bataryada hizli bi sarj dususu yasadim.aynen bataryayi cikardim sogudu telefon.taktim yine isinmaya basladi.sarja taktim batarya bitince asiri yavas sarj aldi.dolduktan snra duzeldi

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
ekran beyazladı ama açılmıyor artık telefon otomatik kapanıyor yarın garantiye vereceğim

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
tr garantili 604k serisi

Hocam bu ışık sızması olayı abartılacak bişey olarak görmuyorum. Ips Ldc ekranın çalışma mantığı bu. Alttan aydınlatıyor haliyle böyle bir olay çıkıyor karşımıza. Ama ghost screen o gerçekten bir sorundur. Hatta Tolga v20 incelemesinde bundada ışık sızması oluyor demişti. Ips ldc ekran klasiği işte

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Dostum nasıl ısındı cihaz bu kadar ? Neler yapmıştın merak ettim

kingodisko26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak benim telefonum da ghost screen var ve bunun g5 markalarda uygulama geçişlerinde ve çok yogun kullanım da ısınma sonucu ortaya çıktığını okudum gerçekten de bende de öyle oluyor ve garanti ye verme şansım var mı bilmiyorum çünkü g4 den sonda değişim le gelen bir cihaz benim sorun bu ghost screen sorunun ilerde bana performans olarak veya herhangi bir açıdan sıkıntiai olur mu

alical33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
degisimdede tamirdede sıkıntı var.stokta cihaz yok muhtemelen parca teminide zor olur.degisimde v20 ye israr et
Bakalim hocam değişim kararı çıkarsa her türlü zorlarim parani almissin hayırlı olsun bence tekrar lg ye bulaşma o parayi güzel kullan
--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam bu ışık sızması olayı abartılacak bişey olarak görmuyorum. Ips Ldc ekranın çalışma mantığı bu. Alttan aydınlatıyor haliyle böyle bir olay çıkıyor karşımıza. Ama ghost screen o gerçekten bir sorundur. Hatta Tolga v20 incelemesinde bundada ışık sızması oluyor demişti. Ips ldc ekran klasiği işte
Hocam ışık sızma benim için de sorun değil kullanımda belli bile değil sade siyah ekranda belli de ghost u sorun olarak görmeyip ekran özelliği deyip beni gıcık ettiler ne bulursam yazıyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak benim telefonum da ghost screen var ve bunun g5 markalarda uygulama geçişlerinde ve çok yogun kullanım da ısınma sonucu ortaya çıktığını okudum gerçekten de bende de öyle oluyor ve garanti ye verme şansım var mı bilmiyorum çünkü g4 den sonda değişim le gelen bir cihaz benim sorun bu ghost screen sorunun ilerde bana performans olarak veya herhangi bir açıdan sıkıntiai olur mu
G4 un kalan garantisi g5 de devam eder G4 un fatura tarihinden hesaplayabilirsin ghost performans dususune neden olmaz ama sürekli artan bi sorun ben telefonu 2.el aldım 1 ayliktı ghost falan yoktu şimdi 7 ayında hangi uygulamayı kullansam ekranda izi kalıyor ama performansa bi etkisi yok

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
dostum senden hesap numarası felan mı istediler yoksa aldıgın karta felan mı geri ödeme yaptılar ayrıca diğer kutu içeriğinide teslim ettin mi?
Hayir servise sadece cihazi gonderdim.degisim cikti.bekledim cihaz gelmeyince iade istedim.sonra servis benden kimlik fotokopisi ve iban numarasi istedi gonderdim parami yolladilar