cartoonpier
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 81
Ekran full 5 saat mi açık kalıyor?
Note 5 kulllanıma göre 7 buçuk saat ekran alanlar var.pil konusunda lg5 mi note 5 mi iyi arkadaşlar biligisi olan varmı ?
g5te durum ne peki 2 telefn arasında kaldım sipariş vericem düşünyomNote 5 kulllanıma göre 7 buçuk saat ekran alanlar var.
G5 bataryası ortalama 1 veya 1 buçuk saat daha az süre veriyor.g5te durum ne peki 2 telefn arasında kaldım sipariş vericem düşünyom
anladım kardeş peki note 5 mi lg g5 mi pil konusunda daha iyi giderG2 de batarya süresi çok iyiydi. Ama sonra her telefonda bu süre kısaldı. Batarya işini bozdu LG. G5 in de pilinin iyi gitmeyeceğini düşünüyordum. Yedek batarya veya powerbank taşıyabilirsin.
5 saat iyi bir sure yani normal. Normal kullanimda bir gun gider. Normal. Cok daha fazlasini bekleme 2800 ma sonuctaBeyler lg g5 i alalı gün oldu. Her özelliğinden memnunum. Fakat gelgelelim sarjı çok hızlı bitiyor. Mobil veri gada wifi açık sosyal medya fln takılayım 5 saatte bitiyor %100 ken sarjı. Araştırdım bu pil performansını çok düşükmüş. 2800 mh batarya küçümsenecek bir rakam değil. Sizce ne yapmalıyım acil yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar
Diğer tüm kriterleri göz ardı edip sadece batarya ile seçeceksen note 5 derim. Ama G5 te de Snapdnagon 820 gerçeği var.anladım kardeş peki note 5 mi lg g5 mi pil konusunda daha iyi gider
tek batarya içinse note5 demişsinde aralarında fazla fark yktur heralde zaten 3000 ila 2800 atla deve değil yaniDiğer tüm kriterleri göz ardı edip sadece batarya ile seçeceksen note 5 derim. Ama G5 te de Snapdnagon 820 gerçeği var.
En kötü 1 saat fark var.tek batarya içinse note5 demişsinde aralarında fazla fark yktur heralde zaten 3000 ila 2800 atla deve değil yani
Olay sadece Mah değil.tek batarya içinse note5 demişsinde aralarında fazla fark yktur heralde zaten 3000 ila 2800 atla deve değil yani
anladım dostum yazılım ve işlemci ile felan fark ediyor diyn yani senOlay sadece Mah değil.
Tabi ki...anladım dostum yazılım ve işlemci ile felan fark ediyor diyn yani sen
Wifi veya mobil veriyi açıp sosyal medyada 5 saatte bitiyor %100Ekran full 5 saat mi açık kalıyor?
Always on kapalı iken bu değerler daha iyi olur Always on en güzel S7 de çalışıyor pil tüketimi konusunda Amoled Ekran faydası şuan telefondan her hangi bir şikayetiniz var mı ?Wifi veya mobil veriyi açıp sosyal medyada 5 saatte bitiyor %100
İyi sayılır3 saatte %27 sarj yedi always on modu kapaliyken. Bu 3 saatin yaklasik 2 saati mobil veri acik sosyal medyada takildim kisa sure muzik dinledim 19 dkk video izledim. Diger soylemedigim zamanda ise kapalıydı ekranı. Sizce iyimi sonuc?
EDIT: yaklasık 1 saat 30 dakikaya yakın sosyal medya da takıldım
Geçme derim şahsen sana aşırı bir şey kazandırmayacak illa telefonu değiştereceksen HTC 10 al veya note 7 yi bekleARKADAŞLAR NOTE 5 KULLANICISIYIM G5'E GEÇİŞ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM G5'İ TAVSİYE EDERMİSİNİZ
![]()
Bu nedir acaba
Hmm tesekkurler.bu duzeltmeleri ben anlayamam heralde.G5 için yeni güncelleme verildi bazı güvenlik güncelleştirmeleri ve hata düzeltmeleri yer alıyor.