Güncelleme açıklaması bu şekilde genelde köklü değişiklik olmadıkça güncellemeler güvenlik, hata düzeltmeleri olarak geçer.Hmm tesekkurler.bu duzeltmeleri ben anlayamam heralde.
Güncelleme açıklaması bu şekilde genelde köklü değişiklik olmadıkça güncellemeler güvenlik, hata düzeltmeleri olarak geçer.Hmm tesekkurler.bu duzeltmeleri ben anlayamam heralde.
Aaa kendimi ekran görüntüsünde mutlu oldumAnladm. Tesekkurler
Öncelikle bir bayana s7 modelini daha çok yakıştırıyorum. ( kişisel fikrim )G5 i s7 ile degişsem pişman olurmuyum sizce.önerilerinizi almak istedim
Bu özellikler sizin için hayati öneme sahip ise resimleriniz için google fotoğraflar uygulamasını kullanırsınız. Yedekleme kapalı olsa dahi resmi sildiğinizde çöp kutusuna gönderiyor. Yanlış hatırlamıyorsam 60 gün içinde geri kurtarma şansınız var.S7 edge kullandm 1hafta ekran kavisi ve ses dusuklugunden degstim bunu aldm.ama skıldim simdi.s7 nin de sesi bundan az die tereddüt ediyorum.bide quikmemo bunda tek tusla ,foto sildignde egerki vazgecersen hemen geri ala tiklayip silmemis oluyosun.bunlari ararmiyip diye cok tereddütteyim aslnda![]()
1ay vaktm var sonra tlfnlara bandrol zammi gelecekmis 200tl.yani buna yakalanmadan almam lazm.Bu özellikler sizin için hayati öneme sahip ise resimleriniz için google fotoğraflar uygulamasını kullanırsınız. Yedekleme kapalı olsa dahi resmi sildiğinizde çöp kutusuna gönderiyor. Yanlış hatırlamıyorsam 60 gün içinde geri kurtarma şansınız var.
Ekran kavisi s7 modelinde olmadığından sıkıntı yok.
S7 ses konusunda g5 kadar olmasa da htc 10 gibi duyulmayacak kadar da kötü değil.
Note 5 kullanıp sesini duymuyorum diyen yoktur. S7'de aynı durumda.
Bence de S7 daha iyidir.G5 i s7 ile degişsem pişman olurmuyum sizce.önerilerinizi almak istedim
Bence s7 modeline sahip bir tanıdık varsa rica edip uzun uzun deneyin, merak ettiklerinizi sorun ama telefondan anlayan bir tanıdık olsun ki ihtiyaçlarınıza cevap verebilsin.1ay vaktm var sonra tlfnlara bandrol zammi gelecekmis 200tl.yani buna yakalanmadan almam lazm.
Standart değil. Standart olan bir yüzde vardır. Mesela %5 gibi. Her telefon kendi fiyatından ekstra %5 zamlı hesaplanır. %5 örnekti karıştırılmasın. İphone 6s için 280tl zam gelicek deniyor. Kaba bir hesaba göre g5 note 5 ve s7 gibi modellerde 200-250tl arası zamlanır.Arkadaslar telefonlara gelecek zamla ilgili( vergi) bilgi verebilecek olan varmi? Nilgun hanim 200 lira demis ama standart mi bu
Ne zaman gelecegi belli mi pekiStandart değil. Standart olan bir yüzde vardır. Mesela %5 gibi. Her telefon kendi fiyatından ekstra %5 zamlı hesaplanır. %5 örnekti karıştırılmasın. İphone 6s için 280tl zam gelicek deniyor. Kaba bir hesaba göre g5 note 5 ve s7 gibi modellerde 200-250tl arası zamlanır.
Sanırım temmuz ayı sonunda, net bilgim yok.Ne zaman gelecegi belli mi peki
TesekkurlerSanırım temmuz ayı sonunda, net bilgim yok.
Başlıkta iphone olunca dikkat çekici oluyor. İçerik dediğin nedir ki içerik biz onu.Bir haber yapıyorlar başlık ayrı içerik ayrı olunca böyle olur işte. Ne kadar eleştirdik kulak asan yok. Ek vergi iPhone zam. böyle başlık mı olur?
Arkadaşlar her türlü telefona, tablete v.s. belirli bir vergi oranında zam gelecek. Sadece iPhone lara zam gelmeyecek. Haberi çarpıtmışlar.
Aynen öyle. Prim yapılmaya çalışıyor ve bunun sonucunda genel olarak kullanıcılara yanlış bilgi veriliyor.Başlıkta iphone olunca dikkat çekici oluyor. İçerik dediğin nedir ki içerik biz onu.
Haberin içeriğini iyi bir şekilde okuyunca anlaşılıyor da genelde böyle bir alışkanlığımız olmadığı için haklısın. Fakat haberci için de önemli olan sunduğu haberden prim yapmak. Şimdi ciddi derecede ikilemde kalsam da okuyucu daha dikkatli okumalı, anlamalı diyorum. Sonuçta haberci işini yapıyor, hakkını veriyor. Bu konu başlı başına bir başlık açtırır aslında ama daha ciddi sorunlarımız var hiç girmeyelim @Lazzz [emoji2] [emoji2]Aynen öyle. Prim yapılmaya çalışıyor ve bunun sonucunda genel olarak kullanıcılara yanlış bilgi veriliyor.
Evet dun haberlerde duydum.gümrukten girerken %6 fazla ödencekmişArkadaslar telefonlara gelecek zamla ilgili( vergi) bilgi verebilecek olan varmi? Nilgun hanim 200 lira demis ama standart mi bu
Haberin iceriginide okuyun baslik'a bakarakmi konusuyorsunuz? Haber başlığı içerisinde tüm açıklamalar mevcut.Aynen öyle. Prim yapılmaya çalışıyor ve bunun sonucunda genel olarak kullanıcılara yanlış bilgi veriliyor.
HTC 10 getirmelisinizarkadaşlar hacıdan telefon getirtcem lg g5 htc10 ve ıphone 6 16gb arasında kaldım üçüde aynı fiyat ne yapmalıyım hangisini almalıyım
ciddimisin ?HTC 10 getirmelisiniz![]()
Iphone 6s demiyorsunuz o diğer telefnlardan daha başarılı bir cihaz htc 10 çok kalite bir cihazdırciddimisin ?
eywIphone 6s demiyorsunuz o diğer telefnlardan daha başarılı bir cihaz htc 10 çok kalite bir cihazdır![]()
O problemler g4 te vardi g5 icin duymadim daha yeni cihaz zaten.Arkadaşlar merhaba. LG G5 almayı planlıyorum hepsiburada üzerinden çift simli olan modelini. Ama internette bootloop sorunu olduğu söyleniyor. Ve diğer başka problemler. Aramızda bahsettiğim siteden alan var mı acaba? Ya da bu tür sorunlar yaşayan herhangi kimse?