LG G4'de Mobizen Uygulaması İle Bağlantı Sorunu Yaşıyorum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Ekran görüntüsünde gördüğünüz üzere, mobizen uygulaması sayesinde telefonumu bilgisayardan kontrol edebilicem. Fakat Usb yada Wi-Fi olsun bağlan dedikten sonra bu servis hatasını alıyorum.

Bu yüzden bağlanamıyorum, bu sorunun çözümünü bilen varmı?

Yada bilgisayar ile bağlantı yapabileceğim başka bir yardımcı program varmı?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Hocam TW üzerinden bağlantı yaptım fakat görüntü kalitesi çok kötü, akıcılık kötü, geçikme var yarım mili saniye falan.

Kablo ile bağlantı yapabileceğim mobizen gibi akıcı bir program varmı bildiğiniz? çünkü video çekicem hem telefonu hemde bilgisayar ekranını göstermem gerekiyor vs.

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam TW üzerinden bağlantı yaptım fakat görüntü kalitesi çok kötü, akıcılık kötü, geçikme var yarım mili saniye falan.

Kablo ile bağlantı yapabileceğim mobizen gibi akıcı bir program varmı bildiğiniz? çünkü video çekicem hem telefonu hemde bilgisayar ekranını göstermem gerekiyor vs.

Malesef ya öyle bir program bilmiyorum.Telefonu tvye bağlicaksan mhl yada otg ile hdmı ile bağlayabilirsin

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Malesef ya öyle bir program bilmiyorum.Telefonu tvye bağlicaksan mhl yada otg ile hdmı ile bağlayabilirsin

Televizyona değil, bilgisayardan kontrol etmek istiyorum cihazın ekranını. Mobizen bire bir yani her ihtiyacımı karşılıyor fakat hata alıyorum.

USB driver hatası ve remote cart curt durduruldu diyor.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Aynı sıkıntı bugün bende de yaptı canlı yayın yapcaktım nasip olmadı

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Aynı sıkıntı bugün bende de yaptı canlı yayın yapcaktım nasip olmadı

Aynen, Annemin ve benim g4 ile aynı sorunu yaşıyorum. Sadece benim telefona özel değilmiş sevindim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Uygulama daha optimize hale gelmemiş olabilir yada genel anlamda cihazlar sıkıntılıdır ama sanmıyorum çünkü bir çok program kullandım hata vermedi.