LG G4 Led Bildirim Işığı

cembudak77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lg g4 te led bildirim ışığı olduğuna dair herhangi bir bilgi bulamadım ne kendi sitesinde ne de inceleme videolarında değinilmemiş. Almayı düşündüğüm bir telefon ve benim için önemli bir detay.
Büyük ihtimalle olduğunu düşünüyorum ama teknosada kısa süre inceleme fırsatım oldu orda da rastlayamadım.

Tekno Elma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Led bildirim yok galiba attığım linkte güzel özellikleri yazıyor bi oku bence
http://www.petabayt.com/akilli-telefonlar/lg-g4-icin-35-ipucu-ve-puf-noktasi/

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Lg g4 te led bildirim ışığı olduğuna dair herhangi bir bilgi bulamadım ne kendi sitesinde ne de inceleme videolarında değinilmemiş. Almayı düşündüğüm bir telefon ve benim için önemli bir detay.
Büyük ihtimalle olduğunu düşünüyorum ama teknosada kısa süre inceleme fırsatım oldu orda da rastlayamadım.
kardeş benim bildigim olması lazım netten özelliklerden bir araştır,yada zincir magazalardan bak öyle al.

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hocam ben lg g4 kullanıyorum ve led bildirim ışığı var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony z2 deki gibi neden büyük yapmazlar bu ışığı hepsi nokta kadar yapıyor uyuz oluyorum,
Z2 yi bu konuda takdir etmiştim. kalkıp z3 de nokta yaptılar yine :)

lg g4 kullanıyorum evet var görebilirsen iğne topu kadar :)

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eğer benim bildiğim led olayı çağrı, mesaj, mail vb. bildirimlerden bahsediyorsanız. inceleyin ayarlar > ses> aşağıda led bildirim butonu var.

cembudak77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bildirim ışığı yeterli ya birkaç yerde gördüm o kadar da küçük olduğunu düşünmüyorum. One x faciasından sonra hatta çok iyi

iemree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uyuz olacak derecede bildirim ışığı var. Telefona sahip olan arkadaşlar ekran kilitliyken neden led hala yanıp sönüyor bilen var mı? Telefon "Kapalı değilim, açığım!" mesajı mı vermeye çalışıyor?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ekran kilitliyken neden yanmasin? Onun amaci o zaten, adi üstünde bildirim isigi.

iemree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Muhtemelen öyle. Su an bir daha baktim, yanmiyor; ama cok uzunca bir sure hatta gunlerce yanip yanip sondu garibim. Ilginc.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oyun bildirimlerinden dolayı da olabilir. Bildirim ekranında bir şey yokken yanıyorsa telefonu fabrika ayarlarına alıp deneyebilirsiniz. Durduk yere yanması normal karşılanacak bir durum değil.

iemree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen bildirim ekrani bosken yaniyodu. Su an bi sorun yok, yokken ellemeyeyim. Tekrar baslarsa artik bakariz bir caresine.

iemree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tapatalktan yaziyorum, mesaji editmeyemedim malesef kusura bakmayin.

Biraz arastirdim ekran kilitliyken bildirim olmamasina ragmen led sorununu. Bircok kisi ayni sorunu yasamis. Reset atmasina ragmen duzeltemeyenler varmis. Lg G2 Lolipopta da ayni sorun varmis. Kisacasi sorunun kaynagi Lolipop diyorlar. Bende de su an yanmaya basladi.

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Uyuz olacak derecede bildirim ışığı var. Telefona sahip olan arkadaşlar ekran kilitliyken neden led hala yanıp sönüyor bilen var mı? Telefon "Kapalı değilim, açığım!" mesajı mı vermeye çalışıyor?
Son güncellemeyi yaptınız mı?Güncelleme ile o sorun giderildi çünkü

iemree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet yaptim yine de teyit amacli soyleyim V10c surumundeyim.