LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Evet o skinden bahsediyordum
Plastik arka kapak alırsanız tavsiye ederim gayet güzel skinleri var ve kaliteli. G4'ten önce Nexus 4 ve 5 kullanmıştım ikisinde de skin kullandım. Şuan henüz G4 için almadım ama saatimde kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim bir göz atmanızı.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Plastik arka kapak alırsanız tavsiye ederim gayet güzel skinleri var ve kaliteli. G4'ten önce Nexus 4 ve 5 kullanmıştım ikisinde de skin kullandım. Şuan henüz G4 için almadım ama saatimde kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim bir göz atmanızı.
Ya g4 hataları felan çok diyolar acaba hatasız çıkması şans eserimi şimdikilerde yokmu öle sorun50-60 arası falan hep kötülemişler hatalrı nı çok üretim hatası var diyolar şansın varsa iyi gelir diyolar ama teyzemde g4 var o alalı 6-7 ay falan oldu sorun yok

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ya g4 hataları felan çok diyolar acaba hatasız çıkması şans eserimi şimdikilerde yokmu öle sorun50-60 arası falan hep kötülemişler hatalrı nı çok üretim hatası var diyolar şansın varsa iyi gelir diyolar ama teyzemde g4 var o alalı 6-7 ay falan oldu sorun yok
İlk çıkan seride vardı sanırım bazı sorunlar. Öyle birşey olursa LG Türkiye garanti kapsamında alırsanız ilgilenirler.

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Telefonu kapattıktan sonra sarja taktım telefon sıfırlandı ve çift tıklama gitti ne yaptım geri getiremedim knock code bile çalışıyor sizce garantiye mi vermeliyim ?

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ben alırsam hepsiburadadn alıcam mesela orda 2 yıl ithalaatçı firma garantisi var diyo garanti kapsamında nereye gönderecem

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Lg türkiye ya da Distribitör garantili alin yoksa diğer bütün firmalar da ikincil muamele görürsünüz ...