LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muharremizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Anlık Pil Performansı:
Ekran Süresi: %39 - 4 saat 5 dakika
Ses Aramalar: %12 - 50 dakika
Google Uygulaması: %7 -50 dakika
Youtube + Bluetooth Kulaklık Hbs900 (Video): %4 - 2 saat 3 dakika
Bataryada kullanım: 21 saat 41 dakika
Arada Clash of Clans ve Boom Beach oynadım, Twitter'a girdim, güncellemeler falan.Sonuç bu.Siz de şarj bittikten sonra bilgileri paylaşırsanız sevinirim.
Not: Eğer Youtube'da video izlememiş olsaydım bu ekran süresi 5 saate yakın olurdu.
kardeşim bu kadar ayrıntılı bakamadım ama kronometre açıp ( sadece boombeach, clas of clans, whatsapp ) aktif kullanıcıyım ve yaklaşık 80 uygulama yüklü ( office gibi vb ) ama onları açmadım sadece telde yüklü yani neyse %100 den %0 a düşmesi toplam 3 saat 51 dk

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar Allah izin verirse 5 gün sonra g3 ten g4e terfi ederek aranıza katılacağım :)

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar lg bridge telefonumu görmüyor sizce ne yapmalıyım. Android 6.0 kullanıyorum.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar lg bridge telefonumu görmüyor sizce ne yapmalıyım. Android 6.0 kullanıyorum.

Lg Airdrive'da daha doğrusu Lg Hesabında sıkıntı var.Hesaba giriş yapsan bile "oturum süresi sona erdi.tekrar giriş yap." diyip duruyor.Dün sıkıntı yoktu, biraz önce bende de airdrive bağlanmıyor bu hata yüzünden.

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Cihazda çoğu şeyi kullanmıyorum. Hatta LG Health gibi uygulamaları google'ın takvim senkronizasyonları gibi konum geçmişi gibi çoğu şey kapalı. Internette gezinirken bile ısınma var hele Clash of Clans'a girdiğimde cihaz yanıyor resmen.

Tekrar yeniden başlattım.Telefonu kapatmadan önce %69 şarjım vardı. 8 s 54 dk'dır bataryada kullanım, Son 3 Saatteki kullanım %19 ekran %27, Coc %18, Chrome %10 kullanım mevcuttu. Ekran süresi de 52 Dk idi. Yeniden başlattığımda şarjı %67'ye düştü Ekran Kullanımı %28'e çıkarak süresi 53 Dk olarak değişti. Diğer kullanımlar aynı. Telefon boşta ile google play hizmetleri %8 kullanım gösteriyor toplam %16. Android Is %6, com.lge.exchange %6 Bekleme Modunda %5. Sende bu değerler nasıl ? Acaba tekrardan bir hard reset denesem mi, yoksa bataryayı mı değiştirmeliyim.

hocam ben 6.0a çıkarmadan önce 5,30 dk sarj süresi alıyordum sadece facebook twitter kullanmıyorum onun dışında çok akışı kullanıyordum bana 1 bucuk gün yetiyordu ancak şmdi 4saate kadar düştü ve bazen aradığım kişi telefonu kapatsa bile ben kapatamıyorum kilitleniyor sanırım bi iyileştirme ile düzeltecekler

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
hocam ben 6.0a çıkarmadan önce 5,30 dk sarj süresi alıyordum sadece facebook twitter kullanmıyorum onun dışında çok akışı kullanıyordum bana 1 bucuk gün yetiyordu ancak şmdi 4saate kadar düştü ve bazen aradığım kişi telefonu kapatsa bile ben kapatamıyorum kilitleniyor sanırım bi iyileştirme ile düzeltecekler

Aramayı kapatamama sıkıntısı bende de oluyor. İnşallah düzeltirler. Batarya performansında düşüş olduğu kesin ve 5.1'deki stabilite yok bana göre. Çok hafif de olsa kasmalar takılmalar oluyor oyunlarda. Arama geldiğinde ekranın açılmaması olayını da çözdüm. Eğer biri ararken sensörü kapatırsanız ekran kapanıyor. Sensörün önü açıksa ekran o zaman geliyor :)

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hatalar düzelince söyler misiniz şarj sıkıntısından dolayı yükseltmedim androidi de ...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar siparişini vereceğim g4 büyük ihtimal 510k serisi olacak. Ne diyorsunuz seri sıkıntısı g3lerde ki gibi mi durumlar farklı mı ?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar siparişini vereceğim g4 büyük ihtimal 510k serisi olacak. Ne diyorsunuz seri sıkıntısı g3lerde ki gibi mi durumlar farklı mı ?
Dostum 510k serisini 1-2 gün kullanma fırsatım oldu. Dokunma sorunları hissettim.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Peki mesajları tam okuyamadım dokunma sorunu yazılımsal mı donanımsal mı ? Çözümü var mı ? 510 dan sonra çıkacak serileri mi beklemek gerek ?
valla onu anlayamadım günde 1-2 kere oluyordu. Arayüzde 60 fps değil heralde niyese 5s ile g4 yan yana koyuyom 5s çok daha akıcı.

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şuan kendi kendine düzeldi ve bağlandı kardeşim.Senden dönüş bekliyorum.
ben başka bilgisayarda denedim direk düzeldi hocam

bugün telefonu temizlerken fark ettim 1 tane küçük çizik oluşmuş kamerada ama lensin hemen yanında o yüzden etkilenmiyor.Anlamadığım telefona bu kadar gözümüz gibi bakarken nasıl çiziliyor :(

mustafaaaaaaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar hayirli gunler.
G4 cihazimda birkac uygulama ve en onemlisi google play acilmadigi icin tum yollari denedim ama en sonunda fabrika ayarlarina dondum.
Sorun da burda basladi, lg backup dan yedekledim herseyi sd karta ama simdi geri yedekleyip telefonu kullandigim ayarlara cevirdim. Ama resimlerim ve muziklerim gelmedi ne yapabilirim. Yardim edin lutfen

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
ben başka bilgisayarda denedim direk düzeldi hocam

bugün telefonu temizlerken fark ettim 1 tane küçük çizik oluşmuş kamerada ama lensin hemen yanında o yüzden etkilenmiyor.Anlamadığım telefona bu kadar gözümüz gibi bakarken nasıl çiziliyor :(

Dün düzeldi Airdrive, sıkıntı LG hesabıyla ilgiliydi bence.
Benim de ekranda kılcal çizimler var ama kamera camında sıkıntı yok.Geçmiş olsun ayrıca.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler Lg G4 icin hizli sarj kullanan var mi ? Nereden satin alabilirim ?

Hızlı şarj cihazı kutu içeriğinde (1.8 Amper) var zaten, ekstra olarak Quick 2.0 istiyorsan online mağazalarda destekleyen şarj cihazlarına bakman lazım ama ben kendi hızlı şarj cihazını bile tavsiye etmiyorum.1Amper'lik orijinal veya lisanslı şarj cihazı kullanmanı öneririm.Dokunma sorunu yazılımsal bir sorun çünkü bu soruna dair Kore'de çıkan güncelleme sonrası da dokunmatiğin çok hassaslaştığı yönünde şikayetler gelmişti.Birde dokunmatikle ilgili sıkıntın olursa hareket sensörünü yeniden ayarla geçiyor.Benim cihazda şuan hiçbir sıkıntı yok, batarya ömrü kısaldı ki bu da Marshmallow stabilite sorunundan kaynaklanıyor.Yakın zamanda ara güncellemeyle düzelir diye umut ediyorum.

Aramayı kapatamama sıkıntısı bende de oluyor. İnşallah düzeltirler. Batarya performansında düşüş olduğu kesin ve 5.1'deki stabilite yok bana göre. Çok hafif de olsa kasmalar takılmalar oluyor oyunlarda. Arama geldiğinde ekranın açılmaması olayını da çözdüm. Eğer biri ararken sensörü kapatırsanız ekran kapanıyor. Sensörün önü açıksa ekran o zaman geliyor :)

Arama sıkıntısı olanlar cam filmi kullanıyorsanız eğer bazı markalarda bu sorun çıkabiliyor.Başka marka ürünle hatta bilindik marka kullanın düzelecektir.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Arama sıkıntısı olanlar cam filmi kullanıyorsanız eğer bazı markalarda bu sorun çıkabiliyor.Başka marka ürünle hatta bilindik marka kullanın düzelecektir.

Yok hocam siz sanıyorum yanlış anladınız. Çünkü biriyle telefon görüşmesi yaptıktan sonra aramayı sonlandır dediğinizde bazen aramayı sonlandırmıyor ve o ekranda takılı kalıyor. Bu Marshmallow güncellemesinden sonra oldu. Diğer sensörle alakalı durum ise önceden telefon çaldığında cevaplamadan sensörün önü açık olsada kapalı olsada ekran açık oluyordu. Fakat yeni güncellemeden sonra birisi sizi aradığında sensörün önü kapalıysa ekran açılmıyor. Sensörün önünü açtıktan sonra ekran geliyor. Tabi bu bahsettiğim durum aramayı cevaplamadan olan birşey. Aramayı cevaplayınca zaten normalde sensörün önü kapanınca ekran kapanıyor. Sanırım tasarruf amaçlı yapmışlar. Yani ekran filmiyle veya korumasıyla alakalı değil.

Hele sipariş vereceğim yere deri model gelsin de bir bakalım hangi seri gelecek.

Deri model kesinlikle tavsiye etmiyordum. Bende kahverengi deri arka kapaklı model aldım fakat o kapak kılıfsız kullanırsanız eğer cebe sok çıkar sok çıkar kenarları soyuluyor ve çok kötü bir görüntü oluşturuyor. Kılıfla kullanacaksanız alın derim ama kılıfsız kesinlikle tavsiye etmiyorum.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Yok hocam siz sanıyorum yanlış anladınız. Çünkü biriyle telefon görüşmesi yaptıktan sonra aramayı sonlandır dediğinizde bazen aramayı sonlandırmıyor ve o ekranda takılı kalıyor. Bu Marshmallow güncellemesinden sonra oldu. Diğer sensörle alakalı durum ise önceden telefon çaldığında cevaplamadan sensörün önü açık olsada kapalı olsada ekran açık oluyordu. Fakat yeni güncellemeden sonra birisi sizi aradığında sensörün önü kapalıysa ekran açılmıyor. Sensörün önünü açtıktan sonra ekran geliyor. Tabi bu bahsettiğim durum aramayı cevaplamadan olan birşey. Aramayı cevaplayınca zaten normalde sensörün önü kapanınca ekran kapanıyor. Sanırım tasarruf amaçlı yapmışlar. Yani ekran filmiyle veya korumasıyla alakalı değil.

Deri model kesinlikle tavsiye etmiyordum. Bende kahverengi deri arka kapaklı model aldım fakat o kapak kılıfsız kullanırsanız eğer cebe sok çıkar sok çıkar kenarları soyuluyor ve çok kötü bir görüntü oluşturuyor. Kılıfla kullanacaksanız alın derim ama kılıfsız kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Anladım, bende böyle bir sorun henüz olmadı.Sorun bence de Marshmallow'la ilgili, galiba bize gelen Marshmallow bi ara hatalı olup da iptal edilen güncellemenin TR versiyonu diye düşünüyorum.Deri olayına katılıyorum, ilk 1 hafta kılıfsız kullandım köşelerde renkler açılmaya başladı, şuan silikon kılıfla kullanıyorum ve deformasyonu önledim.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105

Deri bakımını yaparım yani kılıfsızda kullansam telefonu pantolon cebime koymuyorum genelde ceket yada montun iç cebinde taşırım he soyulursada 40 liraya ekstra kapaklar satılıyor alırım bir tane

S

SDNfurkansdwr

SDN Okuru
Arkadaşlar bugün telefonu düşürdüm kulaklığı taktığımda normal kulaklık simgesinden farklı bi simge geldi ve şuan sol kulaklık çalışmıyor acil yardımlarınızı bekliyorum.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar uygun fiyata sıfır kutusu açılmamış LG G4 siyah deri buldum LG Türkiye garantili fakat sorduğumda cihaz 505k serisi nedersiniz bir sıkıntı yaşar mıyım ? Yani daha doğrusu şöyle bir soru 510k ithalatçı firma garantisi mi yoksa 505k Türkiye garantili cihaz mı ?

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Bu G4'lerin kronik dokunmatik sorunu vardı. Hala devam ediyor mu ? Noldu ona ?

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar 6.0a güncellemeyi düşünüyorum ama sizce bir dahaki güncellemeyi mi bekleyeyim baya sorunlu gibi görünüyor ?

kingodisko26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar 6.0a güncellemeyi düşünüyorum ama sizce bir dahaki güncellemeyi mi bekleyeyim baya sorunlu gibi görünüyor ?
güncelleme kardesım kesınlıkle ben ılk cıktıgında guncelledım hala da pısmanın batarya sıkıntısı var baska bı sıkıntı rastlamadım ama batarya baya fark edıyor halende bı duzeltme guncellemesı cıkmadı

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşlar uygun fiyata sıfır kutusu açılmamış LG G4 siyah deri buldum LG Türkiye garantili fakat sorduğumda cihaz 505k serisi nedersiniz bir sıkıntı yaşar mıyım ? Yani daha doğrusu şöyle bir soru 510k ithalatçı firma garantisi mi yoksa 505k Türkiye garantili cihaz mı ?

Her zaman için TR garantili cihaz diyorum. Ihalatçı firmalara pek girme. Ithalatçi firma garantili cihazları ROM'u da farklı oluyor. LG Türkiye ye artık daha önce güncelleme veriyor.

Bu G4'lerin kronik dokunmatik sorunu vardı. Hala devam ediyor mu ? Noldu ona ?

Ben ilk çıktığı zaman almıştım. Dokunmatik sorunu vardı fakat güncellemeler ile düzeldi şu an için sıkıntı yok.

Şu an için bataryadan dolayı güncellemeni tavsiye etmiyorum. Bazen ısınma takılma kasma donma sorunları da yaşanıyor.

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
tamam arkadaşlar saolun bilgi verdiğiniz için bir dahaki güncellemeyi bekleyeceğiz artık inşallah onda düzelir bu sorunlar :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Cihazın siparişi verdim yarın elime geliyor inşallah siyah deri modeli 505k serisi LG Türkiye Garantili sıfır cihaz 1500 liraya satın aldım arkadaşlar