Merhaba arkadaşlar, LG G4 alasım var ama bi sorum olacak size: metalik alsak sonradan deri kapak alma şanşımız var mı acaba? Eğer varsa nereden alabiliriz fiyatları ne kadardır ve orjinalle birebir tutuyor mudur?
Sağolun, bazı yerlerde tam tutmuyo gibisinden bişeyler okumuştum kafamı karıştırdılar.1. Birebir tutar. Kasa farklı değil çünkü.
2. Metalik değil o kapaklar Seramik görünümlü plastik.
Kendini rahatlatmak istersen de @Vikings'e sor 2 tür (Seramik/Deri) G4'e sahip.
Şimdi öyle dedin ya gidip [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]'e sor derim. Eğer öyle bir uyumsuzluk varsa hiç iyi olmaz LG açısından.Sağolun, bazı yerlerde tam tutmuyo gibisinden bişeyler okumuştum kafamı karıştırdılar.
Tam tutmuyor demekle kastettiğim tam oturmuyor değil, kalitesi tutmuyor anlamında dedim. Yani orijinal deri almakla sonradan alınan deri kapak arasında kalite farkı var diyorlarŞimdi öyle dedin ya gidip @Vikings'e sor derim. Eğer öyle bir uyumsuzluk varsa hiç iyi olmaz LG açısından.
Mutlaka kapak değişmiştir G4ler arasında.
Ama mantık olarak olması gerekmez mi.
Hocam ikinci el almayı düşünüyorum, bir haftalık bi tane var 1.800 TL mesela ama kapağını bilmediğim için sormak istedim.Şimdi deri al sonra metalik al madem içinde şüphe kalmasın. Sahte seramik kapak olacak değil ya
Uyup uymaması değildi sormak istediğim, sonradan alınan kapağın kalite farkı var mı yok mu bunu öğrenmek istemiştim.Deri olanını seramik olana, seramik olananı deri olan taktım kapaklarını uyumsuzluk söz konusu değil. Yan tarafta ki çerçevelerde renk taşması uyumsuzluk falanda olmuyor.
Seramik alabilirsiniz ileride deri kapakta alırsınız. Kısaca aynı kasa olduğundan problem yok.
Uyup uymaması değildi sormak istediğim, sonradan alınan kapağın kalite farkı var mı yok mu bunu öğrenmek istemiştim.
Evet haklısın, tuzlu muzlu alacaz artıkHayır canım neden kalite farkı olsun, orjinal alırsan olmaz elbette. Turkcell, Vodafone gibi operatörlere git onlar replika yada sahte ürün satmazlar. Onlardan alabilirsin, biraz tuzlu olabilir internete göre ama deri kapak seramik kapağa göre daha pahalı olur. O yüzden telefonu deri olanını al ileride seramik alırsın.
Hiç bir yere güvenmiyorsan, lg servisine gidip satın alırsın oradan. Hem daha uygun olabilir.
zaten mantık olarak orjinal deri kapak ayrıca satın alcaksanız seramik kapaklı lg g4 alcağınıza deri lg g4 alın ek bi kapak almayın gene aynı paraDeri olanını seramik olana, seramik olananı deri olan taktım kapaklarını uyumsuzluk söz konusu değil. Yan tarafta ki çerçevelerde renk taşması uyumsuzluk falanda olmuyor.
Seramik alabilirsiniz ileride deri kapakta alırsınız. Kısaca aynı kasa olduğundan problem yok.
zaten mantık olarak orjinal deri kapak ayrıca satın alcaksanız seramik kapaklı lg g4 alcağınıza deri lg g4 alın ek bi kapak almayın gene aynı para![]()