Lg g4 çok güzel ama bu sitede alsam sorunları çıkarmı

deskdoug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sevgili arkadaşlar ben şimdi linkini verdiğim sitede site bu arada hepsiburada arkadaşlar lg g4 şimdi yorumlara baktım birsürü yorum var ve hepsi gayet güzel yorumlar ama ben hala kuşkulanıyorum normalde g4 bataryası 3000 mah olurken hepsiburadada 2900 olarak belirtmişler şimdi bilemiyorum bazıları demişki ekran parlaklığı soluk fln bilmyorum alsammı almasammı bide ithalatçı olduğu için :P neyse işte sizce alınırmı lütfen yardım edin bu telefonu ben çok sevdim her açıdan
linkte bu : LG G4 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
İthalatçı garantili alırken 10 kere düşünün derim.

deskdoug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Satıcıya aklımda olan kriterleri yaptım hangi seri olduğunu sordun 606c serisiymiş delta garantili alıcam galiba ve herkangi bi eksiklik sezersem yollicam cok sağolun haa birde telefonu aldıktan sonra teknosa v.b yerlere gidip resmi garantili olan cihazla karşılaştırıcam

Muratt52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Satıcıya aklımda olan kriterleri yaptım hangi seri olduğunu sordun 606c serisiymiş delta garantili alıcam galiba ve herkangi bi eksiklik sezersem yollicam cok sağolun haa birde telefonu aldıktan sonra teknosa v.b yerlere gidip resmi garantili olan cihazla karşılaştırıcam

Aynen Çok ilgili Satici Ne Sorsam Cevapliyorlar Güvenilir

deskdoug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
batarya benim için çok önemli değil 2000 mahlı tel akıllı tel kullandım batarya ile ilgili sıkıntı çekmiyorum ^^ çok sağolun