Lg g4 açılmıyor

ayberk1599

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg G2 de bu gibi sorunlar orjinal yazılımı yüklediğinizde düzeliyodu G4 de de aynı şey vardır kullanıcı hatası derlerse bile indirme işleminden sonra en fazla 20 dakikada kendiniz yapabilecrğiniz bişeydir forum.xda dan araştırabilirsiniz bu gibi sorunlar yazılımsal eksiklilk dolayısıyla yada bir uygulama yüzündenn olur garantiden sorun olmaz
Editt: anakart değişmek yerine formatlayıp gönderebilirler ancak sorun kesin çözülğr
1 haftadır serviste bekliyoruz bakalım. Umarım yeni telefon gönderirler

ayberk1599

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Muhtemelen yazılımsal bir sorundur yaninda PC varsa programla yoksa recorvy moddan cihazın reset format yapabilirsin eğer yinede çözülmezse anakartından da sıkıntı olmuş olabilir.
Telefon formatı kabul etmiyor. Hard reset deniyorum format atarken lg ye android robotu geliyor dönüyor hani. Öyle oluyor sonra tekrar telefonun açılış logosu geliyor takılıyor.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Telefon formatı kabul etmiyor. Hard reset deniyorum format atarken lg ye android robotu geliyor dönüyor hani. Öyle oluyor sonra tekrar telefonun açılış logosu geliyor takılıyor.
Servis "Anakartı" değiştirecek.Çünkü cihaz "half brick" olmuş.Diğer arkadaşların şikayeti de aynıydı.Beklemekten başka çare yok.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Servis "Anakartı" değiştirecek.Çünkü cihaz "half brick" olmuş.Diğer arkadaşların şikayeti de aynıydı.Beklemekten başka çare yok.
Half brick olduysa Anakartla ne alakası var çözemedim Half bricki bir şekilde jtag yöntemiyle çözülebilir Hard brick olması lazım

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Half brick olduysa Anakartla ne alakası var çözemedim Half bricki bir şekilde jtag yöntemiyle çözülebilir Hard brick olması lazım
Yok, çünkü sıkıntı çipte.Çipte anakartın üstünde.Bu tarz sıkıntılar için üreticiler 5 cihaz için yedek 1 cihaz üretir.5'i satışa 1'i servise ayrılır.Zaten bu ayrılan yedek parçanın gelmesini bekliyorsun.Ayrıca resmi teknik servisler jtag'le uğraşmaz ki çok sıkıntılı ve maliyetli bir iş jtag olayı.Benim bildiğim bu jtag olayını Türkiye'de 5-6 yer yapıyor zaten.Bunlar da resmi teknik servis değil zaten.
Bu arada jtag'le hard brick cihazlarda kurtarılabiliyor.

efkanvarol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben aynı şekil banada oldu geçen perşembe verdim anakart değişimi dediler neyse bu cum.t de telefonu teslim aldım ama ne yazıkkı aynı durum yine başıma geldi bu sefer şöyle oldu telefon çok ısındıgında veya kastıgında telefon kendini kapatıyo ve uzun süre açmıyo sonra açılıyo ama yine ısındıgında veya kastıgında donuyo ve kapanıyo neyse bugün yine götürdüm servise yine anakart ta sorun var anakart değişicek dediler ve stoktada yokmuş 23 gün beklicez 23günde gelmesse 0 telefon vericeklermiş ve aynı sorun bir daha olursa yine 0 telefon vericez dediler yani 0 telefon vermeleri sorun değil ben burda madurum haybeye 3 hafta beklicem kısaca madurum arkadaşlar :(

Kadir352

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef ki aynı sorunu bende yaşadım ve dün vintek servisine verdim. Vintek servisiyle ilgili bilgisi olan yazabilir mi iyi midir kötü müdür?

burakcoşkun97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar verdiğim telefonun bugun 18. günü ve üreticiden değişim onayı bekleniyor yazıyo acaba telefonu yenisiyle mi değiştirecekler

ayberk1599

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 20 günün sonunda telefonuma kavuşabildim. Telefonun anakartı değişmiş ve normal olarak formatlanmış. Şuanda hiçbir sıkıntı yok son derece hızlı ve güzel. Eğer böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar varsa direkt garanti kapsamında telefonlarını servise yollasınlar.

avanos1988

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben telefonu Almanya'dan aldım Türkiye'de LG telefona garanti veriyor mu? daha alalı 9 ay oldu bugün benimde başıma bu olay geldi :(

şeyma yağcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar yorumlarınızı okudum. Bende de aynı sorun oldu. Kapandı açılmadı şarj dahi almıyordu. kolonyalı mendille sildim Türk usulü :) belki çalışır toz birikmiştir vs diye düşünerek, yine açılmadı. servise verdim. turnusol kağıdı kırmızıya dönmüş bak ıslanmış dediler. sildim dedim anlattım olayı ,bi baksınlar bakalım ne olur falan dediler bana öyle bıraktım cihazı.. ( lg g4 ) beş altı ay oldu alalı ,talihsizliğe bakın... Umarım garanti karşılar bahane sunmazlar bana.. Bi fikri olan var mı konuyla ilgili..

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
arkadaşlar yorumlarınızı okudum. Bende de aynı sorun oldu. Kapandı açılmadı şarj dahi almıyordu. kolonyalı mendille sildim Türk usulü :) belki çalışır toz birikmiştir vs diye düşünerek, yine açılmadı. servise verdim. turnusol kağıdı kırmızıya dönmüş bak ıslanmış dediler. sildim dedim anlattım olayı ,bi baksınlar bakalım ne olur falan dediler bana öyle bıraktım cihazı.. ( lg g4 ) beş altı ay oldu alalı ,talihsizliğe bakın... Umarım garanti karşılar bahane sunmazlar bana.. Bi fikri olan var mı konuyla ilgili..

Ya cihaz değişimi ya da anakart değiştirirler.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
garanti karşılar mı bunu peki ? kullanıcı hatası derler mi ?
Sanırsam sıvı teması olmadığı halde "temizlik" iç güdüsüyle baya bir silmişsiniz cihazı .Bu da etiketi "Kırmızı"ya çevirmiş.Etiketin amacı sıvı teması olunca kırmızı oluyor.
Ancak cihaz açılınca cihazın anakartında sıvı teması olmadığı anlaşılacaktır.Anlattıklarınız da bunu destekleyecektir.
Benim düşüncem ve temennim garanti kapsamında işlem göreceği yönünde.
Konuyla ilgili çıkan sonucu burda paylaşırsanız diğer arkadaşlara referans olur.

feradov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
boot loop olmuş gibi duruyor eğer öyleyse ya servise ver bekle yada çöpe at

Reaksiyon puanı
0
Benim LG G4 telefonum var. Telefonu Şarja taktım. Bir mesaj geldi. Mesaja cevap verirken telefon dondu ve kapandı. Güç tuşu ve ses kısmaya basıyorum fakat telefon açılmıyor. LG logosuda gelmiyor. Lütfen yardımcı olun. Ne yapmalıyım?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Benim LG G4 telefonum var. Telefonu Şarja taktım. Bir mesaj geldi. Mesaja cevap verirken telefon dondu ve kapandı. Güç tuşu ve ses kısmaya basıyorum fakat telefon açılmıyor. LG logosuda gelmiyor. Lütfen yardımcı olun. Ne yapmalıyım?
Garantiye vermek dışında yapılacak hiç bir şey yok.
Geçmiş olsun.

matrix_92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
bu konudaki magdurlar kervanina ben de katilmis bulunuyorum, cihazi Turkiye'den aldim su an belcika'dayim ve mecbur kalip cihazi servise Turkiye'ye yolladim :(
dediginiz gibiyse insallah cihaz degisimi yaparlar..

0guuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet geleneği bozmadım ve telefonu bozdum. Telefon aniden çıt sesi çıkararak ölümüne kapandı ne yaparsam yapayım hiç bi şekilde açılmadı. Bugün Ankara Fırat elektroniğe verdim bakalım. Asıl sorun benim telefonun rengi isal kahverengisi diye sprey deri boyası ile deriyi siyaha boyadım. İnşallah bunu sorun etmezler. Telefonun daha önce ekranı titreşimi falan değişmişti 6ayda bi sanayiye gidiyor paşa

0guuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Naptın hocam sonuçtan haber ver kaç günde aldın telefonu garantiden

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Evet geleneği bozmadım ve telefonu bozdum. Telefon aniden çıt sesi çıkararak ölümüne kapandı ne yaparsam yapayım hiç bi şekilde açılmadı. Bugün Ankara Fırat elektroniğe verdim bakalım. Asıl sorun benim telefonun rengi isal kahverengisi diye sprey deri boyası ile deriyi siyaha boyadım. İnşallah bunu sorun etmezler. Telefonun daha önce ekranı titreşimi falan değişmişti 6ayda bi sanayiye gidiyor paşa
Geçmiş olsun kardeşim, kapağıbsorun edeceklerini zannetmiyorum.

Magdurum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm arkadaslar lg magduru insanlara icine bnide yazin ben kasimda aldim telefonumu lg g4 ü 5 nisan da telim bozuldu ayni sebepten acilmadi alip yerlere firlatmak istesemde yapmadim israrla israrla acmak istedim ama nafile 7 nisanda bursa da lg servisi olan prosim e verdim ana kart degiscek dedi ariyom ariyom netten bakiyom hep haftalarca tamire baslanmadi dedi ve sonra 20 is gunu doldu simdide merkeze sevk edilmis degisim icin ve 33 gundur telefonum yok ve 1 haftadirda degiseme sevk yaziyor lutfen lutfen yeni tel alan arkadaslar kac gunde aldiginizi soyleyin servis tahmini 2 3 hafta da gelmez dedi ve merak ediyorum istanbuldan 3 4 haftada bi tel nasil gelmez tuketici haklarinami gitsem acaba....

OgulcanE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Slm arkadaslar lg magduru insanlara icine bnide yazin ben kasimda aldim telefonumu lg g4 ü 5 nisan da telim bozuldu ayni sebepten acilmadi alip yerlere firlatmak istesemde yapmadim israrla israrla acmak istedim ama nafile 7 nisanda bursa da lg servisi olan prosim e verdim ana kart degiscek dedi ariyom ariyom netten bakiyom hep haftalarca tamire baslanmadi dedi ve sonra 20 is gunu doldu simdide merkeze sevk edilmis degisim icin ve 33 gundur telefonum yok ve 1 haftadirda degiseme sevk yaziyor lutfen lutfen yeni tel alan arkadaslar kac gunde aldiginizi soyleyin servis tahmini 2 3 hafta da gelmez dedi ve merak ediyorum istanbuldan 3 4 haftada bi tel nasil gelmez tuketici haklarinami gitsem acaba....
Kardeşim merhaba. Benimde zamanında lg g4üm bu kronik sorundan servise gitti. Aynı şekilde parça değişimi yapılacak dendi ve 14. gündü yanlış hatırlamıyorsam gereken parçanın gelişi 20 iş gününü aşacağı için değişime alındı bir kaç günede sıfırı yollandı. Tabi ki servis bunları kendi yapmadı ben her gün aradığım için yaptı. Arayıp gerekli tonda fazla sertliğede kaçmadan çok alttanda almadan uyarırsan yardımcı oluyorlar hızlı bir şekilde. Eğer yine yardımcı olmazlarsa telefonu aldığın yer git şöyle elini masaya vurup sesini yükselt hemen sakin olun beyefendi yardımcı olalım derler. Hakkını ara yani sonuç olarak sen haklı tarafsın onların mahcup olması lazım senin değil.

Magdurum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim merhaba. Benimde zamanında lg g4üm bu kronik sorundan servise gitti. Aynı şekilde parça değişimi yapılacak dendi ve 14. gündü yanlış hatırlamıyorsam gereken parçanın gelişi 20 iş gününü aşacağı için değişime alındı bir kaç günede sıfırı yollandı. Tabi ki servis bunları kendi yapmadı ben her gün aradığım için yaptı. Arayıp gerekli tonda fazla sertliğede kaçmadan çok alttanda almadan uyarırsan yardımcı oluyorlar hızlı bir şekilde. Eğer yine yardımcı olmazlarsa telefonu aldığın yer git şöyle elini masaya vurup sesini yükselt hemen sakin olun beyefendi yardımcı olalım derler. Hakkını ara yani sonuç olarak sen haklı tarafsın onların mahcup olması lazım senin değil.
Tesekkur edrim kizdim baya hatta dun aradik bizim orda bi telefonumuz olcakti modelini rengini unuttumuz dedik oda guldu ya bide sey sorcaktim bnm telimin makanik gri di seramik kapak ayni renginimi yolluyolar

OgulcanE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Tesekkur edrim kizdim baya hatta dun aradik bizim orda bi telefonumuz olcakti modelini rengini unuttumuz dedik oda guldu ya bide sey sorcaktim bnm telimin makanik gri di seramik kapak ayni renginimi yolluyolar
Benim ki siyah deriydi. Özellikle sormuştum cihazınızın aynısını yolluyoruz demişlerdi öyle de oldu siyah deri geldi. Hatta ben yollarken sadece telefonu yollamıştım kulaklık şarj aleti olmadan full kutulu olarak yolladıar sağolsunlar.

Magdurum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim ki siyah deriydi. Özellikle sormuştum cihazınızın aynısını yolluyoruz demişlerdi öyle de oldu siyah deri geldi. Hatta ben yollarken sadece telefonu yollamıştım kulaklık şarj aleti olmadan full kutulu olarak yolladıar sağolsunlar.
Benden kutuyu sarji kulakligi telefonu almaya gelince mutlaka getirin dedin istediler

baris3107

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aynı sorunu nerdeyse 1 ay için de bende yaşadım delta servis denen lanet yere gönderdim ve dediler ki telefon darbe almış vs vs. ama herkes aynı sorunu yaşıyormuş bana dediler ki 850 tl ile telefon değişimi yaparız bende hayır dedim telefonu gönderecekler ne yapmamı tavsiye edersiniz gerçekten 1800 tl verdim o telefona şimdi 1800 tl gitti mi

Magdurum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aynı sorunu nerdeyse 1 ay için de bende yaşadım delta servis denen lanet yere gönderdim ve dediler ki telefon darbe almış vs vs. ama herkes aynı sorunu yaşıyormuş bana dediler ki 850 tl ile telefon değişimi yaparız bende hayır dedim telefonu gönderecekler ne yapmamı tavsiye edersiniz gerçekten 1800 tl verdim o telefona şimdi 1800 tl gitti mi