LG G3 Niye Kasıyor?

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar beni forumda bilenler bilir bi' telefon alamadım maddi durumlar yüzünden fakat bugün LG G3'ü incelemeye gittim bimeks'te çok kasıyor kameradan çıkıyorum arayüze bakıyorum takılmalar oluyor yani o kadar para vericem fakat o durumdan içimde korku var.Sizce?

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet arkadaşlar beni forumda bilenler bilir bi' telefon alamadım maddi durumlar yüzünden fakat bugün LG G3'ü incelemeye gittim bimeks'te çok kasıyor kameradan çıkıyorum arayüze bakıyorum takılmalar oluyor yani o kadar para vericem fakat o durumdan içimde korku var.Sizce?
Arayuz yeni olmayan surumlerinde 30 fps calistigi icin arayuzu kasiyor diye okumustum xda'da

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hımm peki bu geçer mi yoksa M8'e mi bakayım?

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Forumdaki arkadaslar size M8 ve Z2'ye bakmanizi onerecektir. Sizin yerinizde olsam alabiliyorsam 32 GB LG G3 alirdim cunku LG yazilimsal sorunlarini guncellemeler ile cozuyor. G2'de de fps orani dusuyordu oyunlarda hatta flappy birdde bile dusuyordu ama kitkata gecince bu olayi bitirdiler. Türke teknoloji siteleri yerine yabanci olanlari okuyup arastirip secim yapmanizi oneririm

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Maalesef 1580 TL'den fazla çıkamıyorum.

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O fiyata gayet tatmin eder sizi iciniz rahat olsun. Yanilmiyorsam root islemleri ile de ilgileniyordunuz. Kamera modlari ile vb modlar ile telefonu daha akici daha guzel hale getirirsiniz

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Doğru oda yani sadece root yaparak modlar falan iyi olur ama telefonun ekranı çok çok iyi ya :D

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Katiliyorum insani cidden mest ediyor cok basarili bir ekrani var [emoji4]