Dostum o da pahalıma gittiHepsi buradadan direk Quadbeat 3 alın bence G4'ün kulaklığı
Dostum o da pahalıma gittiHepsi buradadan direk Quadbeat 3 alın bence G4'ün kulaklığı
Hangisini yaşattı sana ghost screen mi bootlop mu anakart yanması mıg3 seni aldığım güne lanet olsun![]()
G3de bu sorunlar yok ama onun yerine 810 işlemci var cihaz fırına dönüyorHangisini yaşattı sana ghost screen mi bootlop mu anakart yanması mı
801G3de bu sorunlar yok ama onun yerine 810 işlemci var cihaz fırına dönüyor
O zaman 801 olmasına ramen bu kadar çok ısınması ayrı bir mesele...801
--- Gönderi Güncellendi ---
Var ve sayılan tüm sorunlar G3'de mevcut
Ben tam olarak şunu biliyorum bu modeller arasında en sık şunlar görülüyor.O zaman 801 olmasına ramen bu kadar çok ısınması ayrı bir mesele...
Bu arada 6 ay g3 kullandım ve bu saydığınız sorunların hiçbirini yaşamadım anakart sorunı g4 de başladı ve ben hiç ghost screen yaşamadım yakın akrabalarımdan 2 kişi daha kullandı g3ü onlarda yaşamadı
Anakart cortladı ekranda ölü pixel oluştu ve sonunda cihazın arka kapağı hariç herşeyi değiştiHangisini yaşattı sana ghost screen mi bootlop mu anakart yanması mı
Oh oh oh daha dahaAnakart cortladı ekranda ölü pixel oluştu ve sonunda cihazın arka kapağı hariç herşeyi değişti
G3 işlemcisi ekranı bir yere besleyebiliyordu. Yüksek performans durumlarında cihaz o kadar çok ısınıyordu ki bir süreden sonra ısı neticesinde kasa çatlama sorunları başladı. Sence kasası çatlayan bir telefonun başına gelmeyen kalır mı ?G3de bu sorunlar yok ama onun yerine 810 işlemci var cihaz fırına dönüyor
Bataryayı unuttum beOh oh oh daha daha
Aynen lg modellerinde genelde imei sorunları mevcutBataryayı unuttum bebir de benim cihazın imei nosunu karıştırmışlar onunla da uğraştım.
E olacak o kadar. 3 yıl geçmiş çıkış tarihinden.LG,G3'e olan güvenlik güncellemesi desteğini çekeceğini açıklamış ne diyelim hadi hayırlısı![]()
E olacak o kadar. 3 yıl geçmiş çıkış tarihinden.
Android ekosisteminde başka bir cihaza geçmenin vakti çoktan gelmiş demek oluyorAynen güvenlik güncellemesi desteği çekiliyor. Çekiliyorda 3 sene oldu bi zahmet![]()
Kesinlikle, zaten android'in ömrü bana göre 2 yıldır.Android ekosisteminde başka bir cihaza geçmenin vakti çoktan gelmiş demek oluyor![]()
prizlerin woltlarından olabılırs.a arkadaşlar lg g3 telefonum var tamire verdim batarya çok geç dolum yapıyor diye batarya yı değiştirmişler yeni sıfır batarya takmışlar garanti kapsamında
orjinal sarj aleti ile normal prize takıyorum 1 saat 5 dk da ( yani 65 dakikada ) % 40 dan % 53 geldi
aynı sarj aleti başka odada ki akım korumalı fişe takıyorum 15 dk içinde % 53 den % 71 kadar doluyor
bu neden kaynaklı olabilir
--- Gönderi Güncellendi ---
saat sabah 09:10 şarja taktım 2 saat oldu % 40 dan %74 oldu 2 saatte
prizlerin woltlarından olabılır
obailrrtüm prizleri denedim olmuyor 3 ,5 saatte %40 dan % 80 doldurdu
birde prizin ucu soket kısmında çatlaklık var ordan olabilir mi
Ekli dosyayı görüntüle 29238
ben orjınal alımından yanayım braz pahalı olur ama garnti olur karar size kalmışsadece usb kablosunu değiştirdim şarja bağladım telefonu lg şarj aleti ile
şarj saat 13:30 da % 30 du saat 14:00 da % 60 yarım saatte 30 dk % 30 şarj doldu
saat 15:00 da ise tamamen doldu
demekki sorun usb kablosunda
şi,mdi yeni micro usb şarj kablosu almam lazım marka farkeder mi lg den mi alayım yoksa fark etmez mi
Aynen hocam bende şebeke sorunu var şebeke sinyali üzerine devamlı daire dönüyor ve şebekeye bağlanmıyorLG G2 LG G3 LG G4 LG G5 LG G6 marka telefon almayın Kronik hatalar veriyor garanti bitince
Aynen hocam bende şebeke sorunu var şebeke sinyali üzerine devamlı daire dönüyor ve şebekeye bağlanmıyor
First cep diye biryerden aldım geri iade etmekten anam ağladı en sonunda kurtuldumeMMC çipi ölüyor demek ki. G3'lerin kronik sorunlarından biri. Parayla rezil olmak.
First cep diye biryerden aldım geri iade etmekten anam ağladı en sonunda kurtuldum