LG G3 Kullanıcıları Kulübü

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Tarihini bilmiyorum ama kaynak kodları yayınlanmış, çıkması yakindir. Kimisi cumaya kadar diyor, kimisi bu ay sonu diyor. Bakalim, bekleye bekleye bi hal olduk.
Abime kuracağım gelsin lolipop sıkıntılı baya g3de. 5.0 ile uzun süre kullanmak zorunda bırakması oldukça sorumsuzca bi hareket 5.1.1 verseydi lg iyiydi ama bu ara güncellemeleri vermiyor nedense ama 6.0 g3 e ilaç gibi geldi sanırım. ben daha çok beklicem Marshmallowu:-( Şükür bende lolipop sıkıntılı değil hiç yoktan ama yenilik iyidir şimdiye vermeliydi firmalar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Adamlar hiç gönderiyoruz demeden gönderselerdi daha az eleştirilirlerdi sanırım. :)
Arkadaşlar, neredeyse 1.5 yıldır bekliyorsunuz. Şu son 1 haftadır nedir bu sabırsızlığınız? Dünyanın sonu değil, bir şey kaçırmıyorsunuz. Alt tarafı 1-2 hafta daha beklersiniz en fazla.

musa070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler salı günü lg g3 aldım fakat bugün şarjı neredeyse hiç kurcalamama rağmen su gibi gitti .Akşam bi kaç yerden gördüğüm kadarıyla pil kalibrasyonuda yaptım şu an bekleme modunda ama hala kendi kendine bitiyor.Ne yapmam lazım acil yardım. Bu arada 32 gb ve lolipop var cihazda

Texim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
beyler salı günü lg g3 aldım fakat bugün şarjı neredeyse hiç kurcalamama rağmen su gibi gitti .Akşam bi kaç yerden gördüğüm kadarıyla pil kalibrasyonuda yaptım şu an bekleme modunda ama hala kendi kendine bitiyor.Ne yapmam lazım acil yardım. Bu arada 32 gb ve lolipop var cihazda
Kardes garantisine gotur hemen ama yogun kullanimda yarim gun ancak gider sarji. Az kullanirsan sabahtan geceye kadar gider. Sikintin ne kadar bilmiyorum ama ona gore degerlendir. Ama alet cok yeniyse yine de gotur.

musa070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes garantisine gotur hemen ama yogun kullanimda yarim gun ancak gider sarji. Az kullanirsan sabahtan geceye kadar gider. Sikintin ne kadar bilmiyorum ama ona gore degerlendir. Ama alet cok yeniyse yine de gotur.
Ben bunu hepsiburada dan aldim. Cepexpress isimli magazadan icinden cikan faturayami yoksa kutu uzerinde bandrolu bulunan brightstarami gonderecez tam bilemedim

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Ben bunu hepsiburada dan aldim. Cepexpress isimli magazadan icinden cikan faturayami yoksa kutu uzerinde bandrolu bulunan brightstarami gonderecez tam bilemedim
Öncelikle geçmiş olsun.
Bence de garantiye gönderin. Madem yeni cihaz ne olur ne olmaz.
İki alternatifiniz var. Ya hepsi burada üzerinden garantiye göndermek. Ya da direk kutudan çıkan servise göndermek. Hepsi burada üzerinden gönderirseniz takibini hepsi burada yapar. Ama öncelikle cihazı oraya yollayacaksınız onlar servise yollayacaklar servis tamir edecek hepsi buradaya yollayacak sonra size yollanacak gibi uzun bir silsile yolu var. Direk servise yollarsanız onlarla muhatap olursunuz nereden bakarsanız 10 gün kısalır servis müddetiniz.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162

Ekran ayarlarında hafif uyku modu açıksa kapatın.

musa070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran hafif uyku kapali fakat bugun biraz daha iyi gibi sanki sarji. Cartoonpier kardesim o zaman direk fatura uzerindeki firmayami gondereyim hepsiburada ile ugrasmiyimmi veya 6.0 imi bekliyim belki 6.0 da sorun cozulmustur cunku pil durumuna baktigimda iyi yaziyor

musa070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar burada bnm pil durumu iyi gozukuyor bn bu cihazi servise gondersem nasi bir calisma yapilir telefon uzerinde

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-03-24-13-25-53.png
    Screenshot_2016-03-24-13-25-53.png
    172.1 KB · Görüntüleme: 207

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Ekran hafif uyku kapali fakat bugun biraz daha iyi gibi sanki sarji. Cartoonpier kardesim o zaman direk fatura uzerindeki firmayami gondereyim hepsiburada ile ugrasmiyimmi veya 6.0 imi bekliyim belki 6.0 da sorun cozulmustur cunku pil durumuna baktigimda iyi yaziyor

Nasıl bir kullanımda ne kadar zaman gidiyor telefon onu sizin bilmeniz gerekli. Örnek olması babında kendimden özet vereyim.
Sabah evden çıkarken (8) şarjdan alırım. 30 Dk yol boyunca haberleri okurum feysbuka bakarım. Ofise gelince web whatsap açarım. (Takribi gün boyu webwhatsap açık) Gün içinde yaklaşık 30 dk - 1 saat arası telefonla konuşurum. Ara ara telefonla oyun oynarım. Akşam eve dönerken yine gazeteleri okurum ve feysbuk vs. Eve geldiğimde şarj bitmek üzere olur.
Bu kullanımla yaklaşık 12 saat dayanıyor.

musa070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl bir kullanımda ne kadar zaman gidiyor telefon onu sizin bilmeniz gerekli. Örnek olması babında kendimden özet vereyim.
Sabah evden çıkarken (8) şarjdan alırım. 30 Dk yol boyunca haberleri okurum feysbuka bakarım. Ofise gelince web whatsap açarım. (Takribi gün boyu webwhatsap açık) Gün içinde yaklaşık 30 dk - 1 saat arası telefonla konuşurum. Ara ara telefonla oyun oynarım. Akşam eve dönerken yine gazeteleri okurum ve feysbuk vs. Eve geldiğimde şarj bitmek üzere olur.
Bu kullanımla yaklaşık 12 saat dayanıyor.

Kardesim bende genelde ayni bu arada ekran %52 kulanmasi normalmi

musa070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran goruntusunde gorundugu gibi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-03-24-13-53-29.png
    Screenshot_2016-03-24-13-53-29.png
    301.9 KB · Görüntüleme: 413

seyma123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g3 telefonuma v30c güncellemesi geldi yüklemeye başladım fakat %64 den sonra sunucuya ulaşılamıyor diye hata verip iptal etti güncellemeyi. Güncelleme merkezine tekrar girdiğimde yazılım güncellemesi gözükmüyor son sürümü kullanıyorsunuz diyor. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?

Yavuz UYSALLI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5.1.0 yükliyemiyorum telefona bide cihaz güncellemesi diye bir seçenek yok sadece uygulama güncellemesi var

musa070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar can alıcı bir soru sormak istiyorum lütfen g3 kullananlar bu soruma cevap versin. Lg g3 5.0 yüklü olarakmı geliyor yoksa 4.4 mü tabi sıfır cihaz alanlar için soruyorum bunu acil cvp

musa070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg g3 alacam teknosamı yoksa vatan bilgisayardanmı almak gerek. Bu arada vatan 1299 teknosa 1199 lütfen cevaplayın

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Arkadaşlar can alıcı bir soru sormak istiyorum lütfen g3 kullananlar bu soruma cevap versin. Lg g3 5.0 yüklü olarakmı geliyor yoksa 4.4 mü tabi sıfır cihaz alanlar için soruyorum bunu acil cvp

Yeni üretilen sürümlerde, yeni dediğim geçen sene falan 5.0 yüklü geliyor.