Buğra Y.
Profesör
TR cihazlarına gelecek sürüm 30d olacakmış arkadaşlar.
Bu hafta geliyor mu?TR cihazlarına gelecek sürüm 30d olacakmış arkadaşlar.
Tarihini bilmiyorum ama kaynak kodları yayınlanmış, çıkması yakindir. Kimisi cumaya kadar diyor, kimisi bu ay sonu diyor. Bakalim, bekleye bekleye bi hal olduk.Bu hafta geliyor mu?
Abime kuracağım gelsin lolipop sıkıntılı baya g3de. 5.0 ile uzun süre kullanmak zorunda bırakması oldukça sorumsuzca bi hareket 5.1.1 verseydi lg iyiydi ama bu ara güncellemeleri vermiyor nedense ama 6.0 g3 e ilaç gibi geldi sanırım. ben daha çok beklicem Marshmallowu:-( Şükür bende lolipop sıkıntılı değil hiç yoktan ama yenilik iyidir şimdiye vermeliydi firmalar.Tarihini bilmiyorum ama kaynak kodları yayınlanmış, çıkması yakindir. Kimisi cumaya kadar diyor, kimisi bu ay sonu diyor. Bakalim, bekleye bekleye bi hal olduk.
Kardes garantisine gotur hemen ama yogun kullanimda yarim gun ancak gider sarji. Az kullanirsan sabahtan geceye kadar gider. Sikintin ne kadar bilmiyorum ama ona gore degerlendir. Ama alet cok yeniyse yine de gotur.beyler salı günü lg g3 aldım fakat bugün şarjı neredeyse hiç kurcalamama rağmen su gibi gitti .Akşam bi kaç yerden gördüğüm kadarıyla pil kalibrasyonuda yaptım şu an bekleme modunda ama hala kendi kendine bitiyor.Ne yapmam lazım acil yardım. Bu arada 32 gb ve lolipop var cihazda
Pc suit uzerinden miTR cihazlarına gelecek sürüm 30d olacakmış arkadaşlar.
Ben bunu hepsiburada dan aldim. Cepexpress isimli magazadan icinden cikan faturayami yoksa kutu uzerinde bandrolu bulunan brightstarami gonderecez tam bilemedimKardes garantisine gotur hemen ama yogun kullanimda yarim gun ancak gider sarji. Az kullanirsan sabahtan geceye kadar gider. Sikintin ne kadar bilmiyorum ama ona gore degerlendir. Ama alet cok yeniyse yine de gotur.
Öncelikle geçmiş olsun.Ben bunu hepsiburada dan aldim. Cepexpress isimli magazadan icinden cikan faturayami yoksa kutu uzerinde bandrolu bulunan brightstarami gonderecez tam bilemedim
beyler salı günü lg g3 aldım fakat bugün şarjı neredeyse hiç kurcalamama rağmen su gibi gitti .Akşam bi kaç yerden gördüğüm kadarıyla pil kalibrasyonuda yaptım şu an bekleme modunda ama hala kendi kendine bitiyor.Ne yapmam lazım acil yardım. Bu arada 32 gb ve lolipop var cihazda
Ekran hafif uyku kapali fakat bugun biraz daha iyi gibi sanki sarji. Cartoonpier kardesim o zaman direk fatura uzerindeki firmayami gondereyim hepsiburada ile ugrasmiyimmi veya 6.0 imi bekliyim belki 6.0 da sorun cozulmustur cunku pil durumuna baktigimda iyi yaziyor
Nasıl bir kullanımda ne kadar zaman gidiyor telefon onu sizin bilmeniz gerekli. Örnek olması babında kendimden özet vereyim.
Sabah evden çıkarken (8) şarjdan alırım. 30 Dk yol boyunca haberleri okurum feysbuka bakarım. Ofise gelince web whatsap açarım. (Takribi gün boyu webwhatsap açık) Gün içinde yaklaşık 30 dk - 1 saat arası telefonla konuşurum. Ara ara telefonla oyun oynarım. Akşam eve dönerken yine gazeteleri okurum ve feysbuk vs. Eve geldiğimde şarj bitmek üzere olur.
Bu kullanımla yaklaşık 12 saat dayanıyor.
G3 için normal. Ekran fazla harcıyor çözünürlük nedeni ile.Kardesim bende genelde ayni bu arada ekran %52 kulanmasi normalmi
nasıl bir şey? ekran görüntüsü verir misin?ve bende cihaz etkinleştrme diye bişey var onu nasıl çözebilirim çok acil
5.1.0 dediğiniz şey nedir?5.1.0 yükliyemiyorum telefona bide cihaz güncellemesi diye bir seçenek yok sadece uygulama güncellemesi var
android sürümümü yükseltemiyorum lolipopa5.1.0 dediğiniz şey nedir?
android sürümümü yükseltemiyorum lolipopa
Denedim olmuyo isteG3 için 5.1 yok, 5.0'dan bahsediyorsun muhtemelen. Pc Suite kullanmayı dene.
Arkadaşlar can alıcı bir soru sormak istiyorum lütfen g3 kullananlar bu soruma cevap versin. Lg g3 5.0 yüklü olarakmı geliyor yoksa 4.4 mü tabi sıfır cihaz alanlar için soruyorum bunu acil cvp