Senin verdiğin link eksik veya bozuk.Üstte vermiştim zaten. Şu anda xda linkinde olanı kuruyorum.
Bu 6.0 30b.kdz orjinal stock sürüm mü oluyor. Twrp işlerine girmek istemiyorum. Herzamanki gibi lg 2014 tool ile sıkıntısız yükleyebiliyormuyuz
Senin verdiğin link eksik veya bozuk.Üstte vermiştim zaten. Şu anda xda linkinde olanı kuruyorum.
Lg G3 Firmware ListHaydaaaa 32 yok mu [emoji2] [emoji2]
Eyvallah indiriyorum hemenLg G3 Firmware List
32gb var , şimdi çıktı. POL/POLANDV0_1LGD855 olan sürümü indirip yükle lf flashtool ile.
Evet üstteki xda linki bozuk olmuş. Ama lgfirmware sitesinden indirip lg flashtool ile sıkıntısız yükleyebilirsiniz. 32gb sürümü de çıktı. POL/POLAND V0_1 LGD855 32gb sürümüdür.Senin verdiğin link eksik veya bozuk.
Bu 6.0 30b.kdz orjinal stock sürüm mü oluyor. Twrp işlerine girmek istemiyorum. Herzamanki gibi lg 2014 tool ile sıkıntısız yükleyebiliyormuyuz
Bende indiriyorum polonya sürümünü hadi hayırlısı bakalım
15 dakikaya indirme biter yüklemeyle birlikte 30 dk sürer sanırım. Hayırlı olsun herkese.
Ben rootlu halde yüklüyorum şu anda. Android yükseltiliyor kısmında çok bekledi bu sefer.
Şimdi 32GB sürümüde çıkmış mı? Şansa bak ya!! 6.0 çıkıyor ve ben WİFİ bulamıyorum.![]()
Anladım. Açılınca ilk görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.Evet çıktı yükledim. Yükseltiliyor kısmında bekliyorum.
Sonucu yazarsan kardeşim çok iyi olur benimki de iniyor kez olan flash tool ile yuklemeyapicam bu arada teknokulis dün 6.0 çıktı diye haber yapmıştı bugün de yanlış alarm diye haber yapmış ne ayak anlamadımEvet çıktı yükledim. Yükseltiliyor kısmında bekliyorum.
Dün atılan tweet fake çıkınca siteler şaşırdı.Sonucu yazarsan kardeşim çok iyi olur benimki de iniyor kez olan flash tool ile yuklemeyapicam bu arada teknokulis dün 6.0 çıktı diye haber yapmıştı bugün de yanlış alarm diye haber yapmış ne ayak anlamadım
Bu sefer çıktı fake değil dimi 😄😄😄😄😄Dün atılan tweet fake çıkınca siteler şaşırdı.![]()
Yok değil. KDZ paylaşılmış. Bide LG Polonya çıktı diye tweet atmış.Bu sefer çıktı fake değil dimi 😄😄😄😄😄
Hayırlı olsun o zaman yukleyenlerden cevap bekliyoruz 😊😊😊Yok değil. KDZ paylaşılmış. Bide LG Polonya çıktı diye tweet atmış.![]()
Normal flash formatlamadan yükseltme yapar. Veri kaybınız olmaz.Uygulamaları senkron ettiğinden ötürü bekliyor olabilir. Neticeyi bekliyoruz. Benimde 0,7 gb indirdi.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
CSE flash mı yapmalıyım Normal flash mı?
Arayüzle ilgili ss atar mısınız?Telefon sanki aosp rom yüklemişim gibi hızlı, menüler falan akıcı hiç takılma yok. Ama pil durumu gibi şeyler için henüz bir şey diyemem.
Video xda dan alıntı.
[video=youtube;ipLwcRoZCME]https://www.youtube.com/watch?v=ipLwcRoZCME&feature=youtu.be[/video]
Evet gelmiş.Yukarıda video var.Lg g4 arayuzu gelmiş mi ? Sıfır yüklesem lg backup yedeği geri yüklendiğinde sıkıntı olur mu ?
TR garantili mi ve alalı kaç ay oldu?Evet arkadaşlar en sonunda çatladı benim telefon da. Gidip versem mi acaba servise?
Evet arkadaşlar en sonunda çatladı benim telefon da. Gidip versem mi acaba servise?
TR garantili 7 ay olduTR garantili mi ve alalı kaç ay oldu?