LG G3 Kullanıcıları Kulübü

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Senin verdiğin link eksik veya bozuk.
Bu 6.0 30b.kdz orjinal stock sürüm mü oluyor. Twrp işlerine girmek istemiyorum. Herzamanki gibi lg 2014 tool ile sıkıntısız yükleyebiliyormuyuz
Evet üstteki xda linki bozuk olmuş. Ama lgfirmware sitesinden indirip lg flashtool ile sıkıntısız yükleyebilirsiniz. 32gb sürümü de çıktı. POL/POLAND V0_1 LGD855 32gb sürümüdür.

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Bende indiriyorum polonya sürümünü hadi hayırlısı bakalım :)
15 dakikaya indirme biter yüklemeyle birlikte 30 dk sürer sanırım. Hayırlı olsun herkese.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bende indiriyorum polonya sürümünü hadi hayırlısı bakalım :)
15 dakikaya indirme biter yüklemeyle birlikte 30 dk sürer sanırım. Hayırlı olsun herkese.

Ben rootlu halde yüklüyorum şu anda. Android yükseltiliyor kısmında çok bekledi bu sefer.

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Ben rootlu halde yüklüyorum şu anda. Android yükseltiliyor kısmında çok bekledi bu sefer.

Uygulamaları senkron ettiğinden ötürü bekliyor olabilir. Neticeyi bekliyoruz. Benimde 0,7 gb indirdi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

CSE flash mı yapmalıyım Normal flash mı?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Şimdi 32GB sürümüde çıkmış mı? Şansa bak ya!! 6.0 çıkıyor ve ben WİFİ bulamıyorum. :(

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Evet çıktı yükledim. Yükseltiliyor kısmında bekliyorum.
Sonucu yazarsan kardeşim çok iyi olur benimki de iniyor kez olan flash tool ile yuklemeyapicam bu arada teknokulis dün 6.0 çıktı diye haber yapmıştı bugün de yanlış alarm diye haber yapmış ne ayak anlamadım

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Sonucu yazarsan kardeşim çok iyi olur benimki de iniyor kez olan flash tool ile yuklemeyapicam bu arada teknokulis dün 6.0 çıktı diye haber yapmıştı bugün de yanlış alarm diye haber yapmış ne ayak anlamadım
Dün atılan tweet fake çıkınca siteler şaşırdı. :D

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Delta'ya mail attım root garanti dışı bırakmıyormuş. Daha önce sitede de okumuştum ama emin olamamıştım.
WİFİ bulduğum an 6.0 yükleyip root edicem. 😎
6.0 için root çıktı mı ama? Nexuslara falan var ama G3 için ayrı mı çıkması gerek?

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Uygulamaları senkron ettiğinden ötürü bekliyor olabilir. Neticeyi bekliyoruz. Benimde 0,7 gb indirdi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

CSE flash mı yapmalıyım Normal flash mı?
Normal flash formatlamadan yükseltme yapar. Veri kaybınız olmaz.
Cse flash tamamen uygulama ve verileri silerek yükseltir yani formatlamış olur

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Telefon sanki aosp rom yüklemişim gibi hızlı, menüler falan akıcı hiç takılma yok. Ama pil durumu gibi şeyler için henüz bir şey diyemem. :)
Video xda dan alıntı.
[video=youtube;ipLwcRoZCME]https://www.youtube.com/watch?v=ipLwcRoZCME&feature=youtu.be[/video]

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Telefon sanki aosp rom yüklemişim gibi hızlı, menüler falan akıcı hiç takılma yok. Ama pil durumu gibi şeyler için henüz bir şey diyemem. :)
Video xda dan alıntı.
[video=youtube;ipLwcRoZCME]https://www.youtube.com/watch?v=ipLwcRoZCME&feature=youtu.be[/video]
Arayüzle ilgili ss atar mısınız? :) 3G olduğu için video izleyemiyorum.

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Ben yükledim ama takılmalar oluyor. Sanırım normal flash yaptığım için. Şimdi sıfırlayıp CSE flash ile tekrar yükleyeceğim.

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Lg g4 arayuzu gelmiş mi ? Sıfır yüklesem lg backup yedeği geri yüklendiğinde sıkıntı olur mu ?

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Evet arkadaşlar en sonunda çatladı benim telefon da. Gidip versem mi acaba servise?

Öncelikle geçmiş olsun.
Ben mayısta vermiştim servise kasa değişmişti 1 veya 1,5 ay önce tekrar çatladı :)
Açıkcası pek umursamıyorum. Ha lg türkiye garantiliyse verin cihazı değiştirsinler. Benim gibi paralel ise kasayı değiştiriyorlar yine aynı halt oluyor.