LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bende bi' an tarih değişti diye korktum. :D
Zaten benim cihaZım paralel olduğu için daha önce gelir galiba? Mesela Polonya için güncelleme geldiğinde Polonya kdz'si indirip kursak bi' sıkıntı olur mu? Samsunglarda bişi olmuyor ama. :)
Tabi telefonun nereye kayıtlı olduğuna bağlı. Polonya ise daha önce otomatik olarak gelir.

KDZ olarak atınca sorun olmuyor diye biliyorum. Ama araştırmanda fayda var.
Ayrıca IMEI'de sıkıntı olur mu ki KDZ'de?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Tabi telefonun nereye kayıtlı olduğuna bağlı. Polonya ise daha önce otomatik olarak gelir.

Bi' arkadaşımın LG G3'üne CZE kdz'si kurmuştuk. Daha önce hangi ülke kurulu bilemiyorum ama İMEİ'de bi' sıkıntı olmadı zaten İMEİ'de orijinal değildi. Bişey olmaz galiba. Yinede araştırmak lazım.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Mart'ta geleceğini nereden öğrendiniz arkadaşlar? Link var mı?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Mart'ta geleceğini nereden öğrendiniz arkadaşlar? Link var mı?
Facebook sayfasındaki yorumlarda yazdılar.

243506cd787e82d0a915201e4b68f988.jpg

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Mart ayını takmıyorum o TR cihazlar için. Direk kdz olarak yükleyeceğim bi kdz çıksa. :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

Farklı ülke kdz'lerinin farkı genelde beraberinde yüklenen yerel uygulamalar. Bildiğim kadarı ile TR romunda radyo vs. yoktu mesela.
Benim cihaz da zaten CZECH-Çek Cumhuriyetinden ithal sanırım bir sıkıntı olmuyor radyoda. IMEI vs ise farklı ülkenin romunu yükledin diye sıkıntı çıkarmaz.(Tabi kaçak telefona imei atıldıysa genel olarak rom yüklerken sıkıntı çıkarabilir.)

blackbloodw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar sizce lg g serisinin hangi telefonu iyi lg g3 anneme almayı düşünüyorum ama hiç daha önce lg kullanan olmadı ailede nasıl olduğunu bilmiyorum yani stabil çalışıyor mu kasma varmı düzenli şekilde yazılım güncelleme geliyor mu kullanıcı yorumlarınızı alabilir miyim ve hangisini önerirsiniz

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Merhaba arkadaşlar sizce lg g serisinin hangi telefonu iyi lg g3 anneme almayı düşünüyorum ama hiç daha önce lg kullanan olmadı ailede nasıl olduğunu bilmiyorum yani stabil çalışıyor mu kasma varmı düzenli şekilde yazılım güncelleme geliyor mu kullanıcı yorumlarınızı alabilir miyim ve hangisini önerirsiniz

Kamera önemli değilse ve pil önemliyse G2 alsan bile yeterli bir cihaz.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
G serisinden pili en iyi olan g2 mi yani diğerlerinin ömrü nasıl ve hangisini önerirsiniz

Evet pil olarak g2 en iyi olanı. Çünkü g3 ve g4 ekran çözünürlükleri fazla olduğundan dolayı pil dayanmıyor. Ama dediğim gibi kamera istiyorsan g4 tercih etmelisin. G3 ise almana gerek yok bence 2 ve ya 4 tercih edebilirsin.

dadassinan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben kardeşime lg g3 almayı düşünüyorumda yorumları okudum genelde millet sıkıntı yaşamış. Ben normalde memnun zannediyordum ama bu kadar sorun olacağını düşünmüyordum. LG G3 alayım mı almayayım mı kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim vallahi.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar ben kardeşime lg g3 almayı düşünüyorumda yorumları okudum genelde millet sıkıntı yaşamış. Ben normalde memnun zannediyordum ama bu kadar sorun olacağını düşünmüyordum. LG G3 alayım mı almayayım mı kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim vallahi.
Ben şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım ne sıkıntısı varmış merak ettim ancak teknoloji bu birazda şans işi tabi

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ülke kodunu değiştiren var mı?
V21A-ESA-xx ___ V21A-EUR-xx gibi.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaslar bizde 2 g3 var biri 3gb biri 2gb 2gb olan asiri derecede kasiyor ben bunu dinanimin ekran kaitesine yetmemesi olarak dusundum

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G2 veya G4 al
Kamera onemliyse G4 al
G3 e bulasma abartacak kadar kotu degil ama yinede cokda iyi degil

dadassinan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım ne sıkıntısı varmış merak ettim ancak teknoloji bu birazda şans işi tabi

Kasa çatlağı sorunu ısınma sorunu bunun gibi bir kaç sorun. Bİrde kafama takılan bunların serileri varmış 510 k gibi bunla diğer seri aralarında fark çokmu ve delta garanti ile gençpa garantisi farkedermi. Çünkü fiyat farkı epey lg türkiye garantisi ile arasında. Çok kararsız kaldım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

- - - Mesaj Güncellendi - - -

G2 veya G4 al
Kamera onemliyse G4 al
G3 e bulasma abartacak kadar kotu degil ama yinede cokda iyi degil

ben G2 kullanıyorum zaten g4 ise fiyat olarak biraz bütçeyi aşıyo şuan. G3ü gençpa yada deltaa garanti olarak 1100 lira civarı almam mümkün ama gel gelelimki garanti konusuda kafamı karıştırıyo. Bir sıkıntı olurmu acaaba bu firmalardan dolayı

_GEIZAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
çatlak sorunu pek kalmadı gibi forumda haber düşmüyor ne zamandır onunla ilgili. benim bir çatladı garantiye verdim ondan sonra sıkıntı yapmadı tekrar. ısınma sorununu da 5.0 güncellemesinden sonra yaşamadım ben 6.0 ile çok daha iyi yaparlar herhalde o işi de. yaklaşık 1.5 senedir filan kullanıyorum telefonu tek şikayetim her güncellemeden sonra telefonun sapıtması ve formatlaman gerekmesi. formattan sonra sıkıntı olmuyor ama o kadar program için sil baştan uğraşmak çok sıkıyor insanı..

@dadassinan telefon için bir de Asus'lara bak derim şu sıra işleri rayına koymuş durumdalar, fiyatları da aynı g3 ile ve 4gb ram seni çok daha uzun süre idare eder