LG G3 Kullanıcıları Kulübü

karadede7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 kasım ve 11 kasımda güncelleme alanlar var benim tele gelmedi. herkese gelmiyor mu arkadaşlar bu nalet şey, bi bilgilendirirseniz sevinirim

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
5 kasım ve 11 kasımda güncelleme alanlar var benim tele gelmedi. herkese gelmiyor mu arkadaşlar bu nalet şey, bi bilgilendirirseniz sevinirim

Herkese geliyor gelmesine de cihazınızın program versiyonunun hangi ülke kodunu içerdiğine bağlı.
Yazılım bilgilerinden bakar mısın program versiyonuna ?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
v20w ame yazıyor arkadaşım

11 Kasım güncellemesi program versiyonunda TUR yazan cihazlara cihazlara geldi.Başka bir yere dağıltıldı mı bilmiyorum
Zaten aynı ayna vermiyorlar güncellemeleri.
Hatta şunu söyleyebilirim ki neredeyse en TUR cihazlara geliyor.

karadede7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende öyle güncelleme bekliyorum bir aydır acil güncelleme lazım yazılımdan kaynaklanan sıkıntılar var bi vermediler arkadaş.. hocam teşekkür ederim aydınlattın bizi
11 Kasım güncellemesi program versiyonunda TUR yazan cihazlara cihazlara geldi.Başka bir yere dağıltıldı mı bilmiyorum
Zaten aynı ayna vermiyorlar güncellemeleri.
Hatta şunu söyleyebilirim ki neredeyse en TUR cihazlara geliyor.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
bende öyle güncelleme bekliyorum bir aydır acil güncelleme lazım yazılımdan kaynaklanan sıkıntılar var bi vermediler arkadaş.. hocam teşekkür ederim aydınlattın bizi
Rica ederim.

Verilen güncellemelerin çok faydası olmadı zaten. Gelen güncelleme Google yamasıydı. Bundan sonra işe yarayabilecek tek güncelleme 6.0 olur.

karadede7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonunun sesleri bir anda gidiyor hoparlör calismiyor ahizeden ses gelmiyor mikrofondan birini arayinca sesim karsiya gitmiyor kulaklik takiyorum kulakliga da hic ses gelmiyor videolarda muziklerde aramalarda tamamen ses yok 2 defa formatladim duzeldi 1-2 gun sonra yine ayni sorun acip kapatiyorum duzeliyor 2-3 gun sıkıntı olmuyor tine ayni. Ben de aça kapata oyle idare ediyorum
Ne sıkıntısı var ki?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Telefonunun sesleri bir anda gidiyor hoparlör calismiyor ahizeden ses gelmiyor mikrofondan birini arayinca sesim karsiya gitmiyor kulaklik takiyorum kulakliga da hic ses gelmiyor videolarda muziklerde aramalarda tamamen ses yok 2 defa formatladim duzeldi 1-2 gun sonra yine ayni sorun acip kapatiyorum duzeliyor 2-3 gun sıkıntı olmuyor tine ayni. Ben de aça kapata oyle idare ediyorum

Donanımsal bir sorun da olabilir

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
LG G3 sarz olurken arasira titriyor sanki birisi aramis gibi. ama yok öyle arama veya bildirim sarzdan cikarinca bir sorun yok. titreme ara sira oluyor 5 yada 10 dakikada bir, yada yarimsaatte bir. nedenini bulamadim
böyle bir sorunu olan lütfen yazsin
özelden de yazarsa fena olmaz

telefonu kapali sarz ederken sorun ortadan kalkiyor

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
LG G3 sarz olurken arasira titriyor sanki birisi aramis gibi. ama yok öyle arama veya bildirim sarzdan cikarinca bir sorun yok. titreme ara sira oluyor 5 yada 10 dakikada bir, yada yarimsaatte bir. nedenini bulamadim
böyle bir sorunu olan lütfen yazsin
özelden de yazarsa fena olmaz

telefonu kapali sarz ederken sorun ortadan kalkiyor

Dostum sokette veya şarj aletinin tırnaklarında sorun olabilir. Yani titreme telefon sarjdan kesilip tekrar şarj olunca olur. bi temassızlık veya dedigim gibi prizde tırnakta sorun olabilir. Soketi telefona tam geçirdiginden emin ol

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
4c2bfbd1f49e31e81a1e4c66df7d3db4.jpg

f92cea7d84b99caa13677a69bc928b3a.jpg

3G ile rekor sürem. :D Spotify, Kitap, Feedly,Facebook falan aslında iyi performans veriyor. :)

bthntnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese Merhaba,Dün ve önceki gün Lg G3 cihazımında 1750 dosya indiriliyor diye indirme yöneticisi bişeyler indiriyordu. Bunun sebebi ne olabilir.

L

lg g3 maduru

SDN Okuru
merhaba
cihazı aldığımdan beri 3 kez sevise gitti. ilkki çatlama ve dokunmatik probleminden 2. ve 3. çatlamadan her 6 ayda bir servise uğradı. 6 ay garantisi kaldı. merak ettiğim bu telefon kaç defa aynı sorundan garantiye giderse para iadesi alabiliyorum

iremozkok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu alalı 6 ay 13 gün oluyor ve çatlama var kasada ilk aylardan ve bunun genel bir sorun olduğunu az önce öğrendim bazı sayfalarda 6 ayı geçen ürünlerde değişim yapmadıkları söyleniyor sizin fikriniz nedir

S

SDN Okuru_osi

SDN Okuru
Arkadaslar g3 32 gb modeli satip g4 almayi düşünüyorum ama gecmek mantikli mi yoksa beklemelimiyim daha

S

SDN Okuru33

SDN Okuru
Arkadaşlar kolay gelsin. LG G3 D855 MODELİ 5.0 telefonuma bir türlü root atamadım bu işlerden anlayan yardımcı olabilir mi ?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
16-18 Aralık deniyordu hala tık yok galiba. :( Bu arada G2'ye 5.1 ile UX4 gelecek mi? 6.0 güncellemesinide en çok arayüz için istiyorum. :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Ben direkt Türkiye için söyledim. :D
Polonya için dediğin gibi bu ay gelecekti sözde.
Bende bi' an tarih değişti diye korktum. :D
Zaten benim cihaZım paralel olduğu için daha önce gelir galiba? Mesela Polonya için güncelleme geldiğinde Polonya kdz'si indirip kursak bi' sıkıntı olur mu? Samsunglarda bişi olmuyor ama. :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bugün gelmesi lazım polonyaya
Turkiye icin LG TR mart ayi diyor ama neden bu kadar geç ??