LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Merhaba arkadaşlar bugün G3'de çift pencerenin başka uygulamalarla çalıştığını keşfettim Polycon uygulaması destekliyormuş bende öyle öğrendim böyle bişey olduğunu. :D Acaba bildiğiniz başka uygulamalar var mı? Veya rootsuz tüm uygulamaları çift pencere yapabiliyor muyuz? :) [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Abi senin bilgin var mı bu konuda? :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Merhaba arkadaşlar bugün G3'de çift pencerenin başka uygulamalarla çalıştığını keşfettim Polycon uygulaması destekliyormuş bende öyle öğrendim böyle bişey olduğunu. :D Acaba bildiğiniz başka uygulamalar var mı? Veya rootsuz tüm uygulamaları çift pencere yapabiliyor muyuz? :) [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Abi senin bilgin var mı bu konuda? :)
Malesef bir bilgim yok.Ama ben de öğrenirsem iyi olur. :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Merhaba arkadaşlar bugün G3'de çift pencerenin başka uygulamalarla çalıştığını keşfettim Polycon uygulaması destekliyormuş bende öyle öğrendim böyle bişey olduğunu. :D Acaba bildiğiniz başka uygulamalar var mı? Veya rootsuz tüm uygulamaları çift pencere yapabiliyor muyuz? :) @Meridian Abi senin bilgin var mı bu konuda? :)
Çok fazla uygulamanın desteklediğini sanmıyorum ama root ile her şey mümkün :P

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Çok fazla uygulamanın desteklediğini sanmıyorum ama root ile her şey mümkün [emoji14]
Evet öyle galiba. Ki bu bana saçma geldi neden tüm uygulamaları desteklemiyorsa. [emoji14] Aynen öyle Root ile yöntemler varmış ama uzun bi süre root etmeyi düşünmüyorum. Belki rootsuz bi yol bulurum. [emoji14]

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Etme etme bak [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] niye etmemen gerektiğini söyler :P
LG'nin rootu şusu busu çok uyuz bir şey wipe yapmadın diye telefon pert olabiliyor.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Etme etme bak [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] niye etmemen gerektiğini söyler [emoji14]
LG'nin rootu şusu busu çok uyuz bir şey wipe yapmadın diye telefon pert olabiliyor.
Elusive haklı. Root'ta sıkıntı yok ama Xpoded işleri sıkıntı. :D :D Brick olmasın telefon.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Xposed neden sıkıntı ki? Xda da kkonusu var. Xposed apk indirip yükledikten sonra bir de flashlanacak zip dosyasını da aynı yerden indirip twrp ile flashlayınca çalışıyor.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] İyice gözümü korkutuyorsunuz. [emoji14] Böyle wipe yüzünden falan Brick olduğu oluyor mu? Mesela bende bi root etmeyi denedim sonra telefon lg logosunda kaldı sonra Stock kurdum ve cihazı kurtardım. O olaydan sorma roota pek sıcak bakamıyorum. [emoji14]

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
@Elusive @Meridian İyice gözümü korkutuyorsunuz. [emoji14] Böyle wipe yüzünden falan Brick olduğu oluyor mu? Mesela bende bi root etmeyi denedim sonra telefon lg logosunda kaldı sonra Stock kurdum ve cihazı kurtardım. O olaydan sorma roota pek sıcak bakamıyorum. [emoji14]
Wipe yapmadan brick olan vardı sanki öyle hatırlıyorum. LG valla ne olacağı belli olmaz, Sony'de gayet basit xdadaki neredeyse tüm kernel ve romları denedim en fazla bootloopta kaldığı oldu.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] İyice gözümü korkutuyorsunuz. [emoji14] Böyle wipe yüzünden falan Brick olduğu oluyor mu? Mesela bende bi root etmeyi denedim sonra telefon lg logosunda kaldı sonra Stock kurdum ve cihazı kurtardım. O olaydan sorma roota pek sıcak bakamıyorum. [emoji14]
Bilindik rootlu uygulamalari kullanirsan sıkıntı olmaz wipe la brick olmaya gelince sen rom atinca hangi wipeleri yaoacagini ek dosya flaslayacagini (bootloader baseband gapps vs ) bilmeden rom yüklersen brick olmasi senin suçundur lg nin samsung un veya baska markanın değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam herkese, benim g3 cok ısınıyor kilif kullanamiyorum. Ayrica sarj cok hizli tukeniyor var mi bi cozumu?

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Benim telefona şimdi bir 17 mb güncelleme geldi otadan. V20g den V20i geçti. Kullanabilirlik ve islevsellik mi ne öyle birşey yazıyordu açıklamasında. Bilginiz olsun. Benim ki Sea

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaz sonu telefonu alacağım. Kararımı da hiçbir şey değiştiremez. Siyah alacağım çünkü üst ve alt panel bütünlüğü önemli. Rakiplerinden çok fazlası var, eksiği yok.
Kesinlikle siyah alma cunku siyah isiyi kendine ceken bir renktir ve lg g3 ekraninin netligi yizunden isinan bir telefon sana beuaz tavsiye ederim daha az isinir sahsen kendim kullaniyorum

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Cloudy g3 2.5 ve Gabriel kernel kurdum tavsiye üzerine bakalım pil süresi fark edecek mi? :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
LG Türkiye'nin bozulan kulaklıkları değiştirdiğini söyleyenler var. Acaba Delta'da bozulan kulaklığımı değiştirir mi ki? :D Delta MH ile görüştüm ama cihazla birlikte gönderin inceleriz dediler cihazıda götürmek istemiyorum. Konuyla ilgili tecrübesi olan var mı? :)

ali34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
System UIDs inconsistent hatası veriyor bir türlü olmadı ne yaptıysam her türlü rest attım bir yardım

coskun516

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar koreden aldıgım g3 f460 seri li telefonum uzun mesaj gönderdiğimde bu hatayı verdıgını farkettım. Daha dogrusu anlamsız olarak asdasd yaparak bu mesajdan daha uzununu denedım fakat onu gondedı bunu gondermıor. bu tarz normal anlamlı sekılde uzun mesaj attıgım zaman karsı tarafa gıtmıor ve asagıda dene seklınde bı buton ve sağ alt kösede kırmızı bi üçgen ( hata iconu ) çıkıyor çözümünü ve nedenini bilen arkadaşlardan yardım bekliorum . Şimdiden herkeze teşeküler.

direk adresi
http://i.hizliresim.com/Eq495q.jpg

acyln0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana 17 mb yazılım güncellemesi geldi otomatik. Neyin nesidir. Sizlerede geldi mi acaba.

acyln0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hatta 198 uygulama guncelleniyor dedi.yeniden başladı. Bende sevindim..ama boşaymış 😞

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=442239]acyln0606[/MENTION] Paralel ithalata gelmiş güncelleme. EUR'a... TR olduğuna emin misiniz ?