LG G3 Kullanıcıları Kulübü

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
LG deki smart notice nin cevapsız aramaları hatırlatma işlevini gören başka bir uygulama var mı acaba?
Sony telefon için lazım da.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bılgılerımı yedekledım sonra yukseltme yaptım yukesltmeden sonra format attım ve sımdı yedekledıgım fotoları rehberı gerı yuklemeye calısıyorum. gerı yukleme hatası .yedekle sırasında bır hata olustu dıyor ne yapmalıyım butun bılgılerım gıttı gerı yuklemıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben de g3 aldım 3 hafta önce daha 3 haftalık telefon olmasına rağmen donmaya kapanmaya başladı anlamadım bence sıkıntı var gidipte g4 almayın bence z3 alın daha iyidir ben pişman olcam böyle giderse (daha değilim yani😄😄)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg'yle uğraşma artik telefon sürekli çatlıyormuş işte g4 te de sıkıntı olabilir
Bundan sonra sony alırım ben

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar bılgılerımı yedekledım sonra yukseltme yaptım yukesltmeden sonra format attım ve sımdı yedekledıgım fotoları rehberı gerı yuklemeye calısıyorum. gerı yukleme hatası .yedekle sırasında bır hata olustu dıyor ne yapmalıyım butun bılgılerım gıttı gerı yuklemıyor
Harici karta yedekleme yapmanız gerekirdi. Telefona yapılan yedekler hard reset atınca silinir.

Mevsimyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cloudy 2.5 rom'a xcam ve settings kurdum fakat ayarlarında stabil görüntüyü yakalayamadım, g3 için xcam settings ayarlarını verebilecek arkadaş varmı aranızda

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba lg g4 te kasa catlamasi olur mu g3 gbi.almak istiyorum ama g3 iyice korkuttu
Ya arkadaslar abartmayın ya milyonlarca telefon satılıyo buraya yansıyan bikactane çatlama var diye hepsi öyle degil ben bir yıldır kullanıyom niye çatlamadı defalarcada düştü yani g3 şu anki fiyat bakımından en avantajlı tel

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çatlama sorunu olanlar akıllı kılıfla kulanın böyle bir sorun yasamayın bence bu kadar minimum çerçevede bu sorun olağandır

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Spigen ultra hybrid ve slim armor aldim teli ilk aldigim gun ki bu kiliflari bilirsin fiyat bakimindan.ve telefonu bu kiliflarla kullaniyorum.ayrica tele bise dedigim yok performans on numara.ama 3 defa catlayinca hemde dusurmedigim halde can sikiyo ister istemez.yani bende hevesli deilim g3 un ustune para verip g4 almaya.servisede 4 defa girmesi gerekiyomus degisim icin.iki ayda bi serviste

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar g3 dun aldim elime sarji cok gidiyo hakikaten eriyo sanki ekranda ilk sarjla bi alakasi yokmus acaba bataryasi sarj ettikce artar mi yardim eder misiniz

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
272d296360598ffaa312a26062b6426c.jpg

Dün ve bugün şarja taktığımda şimşek işareti yerine bu geliyor. Uzun süreli değil gidip geliyor. Bi anlamı var mı bu işaretin? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hepsi burada dan g3 aldım kayıt dışı çıktı başına gelen var mı e-mail attım yardımcı oldular ama iade etsem mi henüz bir hafta olmadı şüphe de kaldım bırakmakta istemiyorum telefonu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
MErhaaba Lg g3 kullanıyorum bundan önce biri daha yazmış ama cevabı göremedim. telefondaki video ve fotoları pcye aktarmak istiyorum ama usb kablosunu bağladıktan sonra telefon sadece şarj oluyor pc ye bağlayamıyorum yardımmm lütfennn

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

simplex03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim lg g3 telefonum var burada konum tabanlı wi-fi yani eve geldiğim zaman eve geldiniz gibi bişeyler diyormuş bununla ilgili ayarı nasıl yapabilirim saygılar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg g3 alıcam ama bataryası falan sıkıntılı diyolar sizin görüşleriniz nedir lg g3 almalı mıyım telefonla ilgili görüşleriniz neler kötü veya eksik bi yanı var mı veya sonradan bi sorunu olur mu

emremn2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaslar 2 problemim var lutfen bi el atin yardimci olun;
1- Telefon bildirim yerinde, saga sola surukleyemedigim kaldiramadigim carrier uygulamasini indirin bildirimi var.Uygulamalarada baktim ordada yok,.
sanki telefonumu kasiyo gibi hissediyorum, bu nu kaldirmanin bi yolu yok mu?
2-Yaklasik 3 haftadir telefonumu sarja taktigimda şu iletiyo goruyorum. http://i.hizliresim.com/qlj2AR.png
Birkac kere takip cikarinca bazen geçiyo, sarj yuzde 20 yi gectigindede sabki daha az goruyom.Telefonumu samsungla sarj ettim 3 5 kez ayni sekil samsung telefonda benimkiyle sarj etti,baska bi secenek olarak girdigim ortamlarda tatilde falan kablomun yerine usb kablosu takmalari.Sarj dolumunda boyle durum oldugunda telefon inanilmaz yavas doluyo, yarim saatte yuzde 10 olmuyo yani.Telefonu kullanirken sarj doldurdugumda bazen doluyodu hemen yuzde 3 4 5 falan ama simdi sarjda olmasina ragmen bu ileti oldugunda geriye dogru gidiyo kapaniyo telefon.Ama dedigim gibi bazende cikmiyo bu.Şunada bi bakin http://i.hizliresim.com/GkP1Wr.png ne dersiniz? Kimisi elektrik akimindan diyo kimi teldeki oyunlardan kimi virus diyo kimi baska sarj aleti.Ama bana degistirmis birisi gibi geliyo? Oyle nolsa neden bazen cikmasin bu ve yine hizlica dolsun? Yardimci oluraaniz cok sevinicem.Ayrica sunuda belirteyim boyle uyari verdiginde telefon, sarj girisini telefona taktigimda batarya doluluk oranini gosteren kutu yaklasik 2 3 saniye donuyo oldugu yerde, sonra devam ediyo ve bu usb uyarisi cikiyo.Cikarip taktigimda 3 4 sefer hic donmadan taktigim gibi dolmaya basladiginda bu uyari cikmiyo.Bunuda belirtmek istedim.Guncelleme mi yapmaliyim acaba?

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaslar 2 problemim var lutfen bi el atin yardimci olun;
1- Telefon bildirim yerinde, saga sola surukleyemedigim kaldiramadigim carrier uygulamasini indirin bildirimi var.Uygulamalarada baktim ordada yok,.
sanki telefonumu kasiyo gibi hissediyorum, bu nu kaldirmanin bi yolu yok mu?
2-Yaklasik 3 haftadir telefonumu sarja taktigimda şu iletiyo goruyorum. http://i.hizliresim.com/qlj2AR.png
Birkac kere takip cikarinca bazen geçiyo, sarj yuzde 20 yi gectigindede sabki daha az goruyom.Telefonumu samsungla sarj ettim 3 5 kez ayni sekil samsung telefonda benimkiyle sarj etti,baska bi secenek olarak girdigim ortamlarda tatilde falan kablomun yerine usb kablosu takmalari.Sarj dolumunda boyle durum oldugunda telefon inanilmaz yavas doluyo, yarim saatte yuzde 10 olmuyo yani.Telefonu kullanirken sarj doldurdugumda bazen doluyodu hemen yuzde 3 4 5 falan ama simdi sarjda olmasina ragmen bu ileti oldugunda geriye dogru gidiyo kapaniyo telefon.Ama dedigim gibi bazende cikmiyo bu.Şunada bi bakin http://i.hizliresim.com/GkP1Wr.png ne dersiniz? Kimisi elektrik akimindan diyo kimi teldeki oyunlardan kimi virus diyo kimi baska sarj aleti.Ama bana degistirmis birisi gibi geliyo? Oyle nolsa neden bazen cikmasin bu ve yine hizlica dolsun? Yardimci oluraaniz cok sevinicem.Ayrica sunuda belirteyim boyle uyari verdiginde telefon, sarj girisini telefona taktigimda batarya doluluk oranini gosteren kutu yaklasik 2 3 saniye donuyo oldugu yerde, sonra devam ediyo ve bu usb uyarisi cikiyo.Cikarip taktigimda 3 4 sefer hic donmadan taktigim gibi dolmaya basladiginda bu uyari cikmiyo.Bunuda belirtmek istedim.Guncelleme mi yapmaliyim acaba?
Orjinal sarj aletini kullanıyorsunuz dimi?