LG G3 Kullanıcıları Kulübü

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Tel kardeşimin ve Almanya'da, dediğinizi yapmıştık zaten,başka yapılacak bir şey var mı? Orada turkcell europe da acaba garantiye girer mi ? @Mr.Utar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Suyun akması açısından dikey yada yatay fark eder mi sizce ?

Yada pirinç çeker mi suyu?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Tel kardeşimin ve Almanya'da, dediğinizi yapmıştık zaten,başka yapılacak bir şey var mı? Orada turkcell europe da acaba garantiye girer mi ? @Mr.Utar
Kardeşine soyle 2 gün çıkarmasın sebebi ne olursa olsun. Garanti kısmını bilmiyorum arkadaşlar söyler [MENTION=261339]Meridian[/MENTION]

Pirinç her turlu suyu çeker ama dik koyması yararına olur batarya falan söksün

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Sökmüş zaten,pirince koydurduk,dedim ona pirinciyle beraber götür turkcelle baksınlar diye.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
TMac1 Bende aynı durum olsa direkt pirince dik şekilde koyardım. Sorun devam ederse servise yollardım.
Kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamına gireceğini sanmıyorum. Eğer donanıma zara gelmediyse fazla tuzlu bir miktar gelmez.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Söyledim kardeşime dik denerim dedi,ama bilemiyorum ne yapacak,dedim pirinçle beraber yarın götür turkcelle.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bildiğim kadarıyla G3 amoled ekran değil. Bu yüzden şunu merak ediyorum siyah/gri tonları G3'de tasarruf sağlar mı? :) Eğer bi faydası varsa Tapatalk,Feedly gibi uygulamarı karanlık modda kullanmayı düşünüyorum. :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bildiğim kadarıyla G3 amoled ekran değil. Bu yüzden şunu merak ediyorum siyah/gri tonları G3'de tasarruf sağlar mı? :) Eğer bi faydası varsa Tapatalk,Feedly gibi uygulamarı karanlık modda kullanmayı düşünüyorum. :D
Hayır tam tersi daha fazla enerji harcar diye biliyorum. [emoji4]

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Ekranda lg logodan sonra ekran gidiyor su gözüküyormuş açtığında ama tel çalışyo.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 yıldır lg g3 kullanıcısıyım. ilk kez bugün itibarı ile ekran donmasıyla karşı karşıya kaldım. alarmı kapatamadım. gün boyu gelen çağrıları cevaplayamadım. telefonu güç düğmesinden kapatamadım. bataryayı çıkarıp takınca ve telefonu açınca düzelir sandım. ancak hala aynı. telefon açık ama kullanamıyorum. ana ekrandan işlem yapamıyorum. aslında donukluğu şöyle. dokununca boş çerçeve çıkıyor ve üstte solda i uygulama bilgisi sağda ise çöp kutusu resmi görünüyor. lg desteği aradığımda 5.0 güncelleme sonrası format attınızmı dedi. hayır atmadım. şimdi de nasıl atarım bilemiyorum.ekrana müdahale edemiyorum ki. menüye girip arama yapayım.. yardımcı olabilirmisiniz.

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ayarlar kısmında yazılım bilgilerinde bulunan android 5.0 yazılı yere 5-10 kez arka arkaya basıp durun ve neler olduğunu görün ;)

Ayrıca şeker üzerinde balona sürüklersemiz oyun çıkıyor

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ayarlar kısmında yazılım bilgilerinde bulunan android 5.0 yazılı yere 5-10 kez arka arkaya basıp durun ve neler olduğunu görün ;)

Ayrıca şeker üzerinde balona sürüklersemiz oyun çıkıyor
Sen çok geriden geliyorsun galiba [emoji4]

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar telefonda çatlama ile ilgili ne söyleyebilirsiniz? Telefonu hollanda dan alacağım yani garantı falan nasıl olur bilmiyorum ne yapmalıyım?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar telefonda çatlama ile ilgili ne söyleyebilirsiniz? Telefonu hollanda dan alacağım yani garantı falan nasıl olur bilmiyorum ne yapmalıyım?
Genelde beyaz model çatlıyor. Donanıma zararı yok. Telefon kılıfı filan önlemiyor.Anlıyacağın büyütülecek bir sorun değil bence. Tabi gözüme hiç hoş gözükmez dersen o ayrı tabi.

Türkiye'de garanti geçer mi bilmiyorum.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
LG Backup'dan aldığımız yedekler uygulama datalarınıda kapsıyor mu?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Genelde beyaz model çatlıyor. Donanıma zararı yok. Telefon kılıfı filan önlemiyor.Anlıyacağın büyütülecek bir sorun değil bence. Tabi gözüme hiç hoş gözükmez dersen o ayrı tabi.

Türkiye'de garanti geçer mi bilmiyorum.

Valla hocam Benim cihazım tam 6 ay sonra çatladı. Dediği gibi arkadaşın yazılıma zararı yok.. ben Delta Servis garantili almıştım gittim kasayı değiştirelim dediler. Bende cihazı değişim istedim yapmadılar. Şuan çatlak şekilde kullanıyorum daha büyür mü bilmiyorum ama vericem galiba garantiye Kasa değişimi için..

Sizin fikriniz nedir kasa değişimi için garantiye vermelimiyim? Ya daha kötü olursa diye korkmuyorda değilim..

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Valla hocam Benim cihazım tam 6 ay sonra çatladı. Dediği gibi arkadaşın yazılıma zararı yok.. ben Delta Servis garantili almıştım gittim kasayı değiştirelim dediler. Bende cihazı değişim istedim yapmadılar. Şuan çatlak şekilde kullanıyorum daha büyür mü bilmiyorum ama vericem galiba garantiye Kasa değişimi için..

Sizin fikriniz nedir kasa değişimi için garantiye vermelimiyim? Ya daha kötü olursa diye korkmuyorda değilim..
Bir süre sonra duruyor çatlama.Açılma vs. de olmuyor.
Size kalmış kasa değişım fikri. En kötüsü yine çatlar. Yine servise yollarsınız. Yeni cihaz verseler , onun da çatlama ihtimali var.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir süre sonra duruyor çatlama.Açılma vs. de olmuyor.
Size kalmış kasa değişım fikri. En kötüsü yine çatlar. Yine servise yollarsınız. Yeni cihaz verseler , onun da çatlama ihtimali var.
Aynen yeni cihaz istedim ama değişim yapmıyoruz kasa değiştiriyoruz dediler.. Bende kararsız kaldım sen olsan napardın :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Aynen yeni cihaz istedim ama değişim yapmıyoruz kasa değiştiriyoruz dediler.. Bende kararsız kaldım sen olsan napardın :)
Benim elimde olan cihaz 4-5 aydır çatlak ve öyle kullanıyorum. Gözüme batmıyor çatlaklar. Alıştım anlıyacağın. Senin yerinde olsam 15 gün telefonsuz kalmaya razı olmazdın. En iyi ihtimalle 15 gün tabi. :)

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim elimde olan cihaz 4-5 aydır çatlak ve öyle kullanıyorum. Gözüme batmıyor çatlaklar. Alıştım anlıyacağın. Senin yerinde olsam 15 gün telefonsuz kalmaya razı olmazdın. En iyi ihtimalle 15 gün tabi. :)
Anladim :)) bakalim ben yedek bir telefon buldum sanirim bi sekilde verecegim daha sonra geldikten sonra devamm :)

mesutsicak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a arkadaslar g3 5.0 xposed framework hatasi veriyor sürekli güncel degil diyor nasil çözeriz bu hatayi

hhakann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar lg g3 orjinal bataryasini nerden bulabilirim nette.gitti gidiyorda falan85 tlye var ama onlar orjinal mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar iyi aksamlar oncelikle....

Bundan 10 gun once kadar g3 u su dokulmua bir zemine biraktim yanlislikla....Ertesi gun uyandigimda telefon aciliyordu fakat ne ses ne de goruntu vardi...bildirim ısigi yaniyordu sadece.....

Ayni gun telefonu ve bataryayi pirinc dolu kaba koyduktan 3 saat kadar sonra telefon duzeldi ve acildi.gayet duzgun calisiyordu..

Ama bir iki sonra sarja takarlen hem sarj aleti hem de telefon cok isindi ...Sarj aletinden yanik kokusuna yakin bir koku geldi hatta.....

Neyse servise goturdum sarj aletinin cok isindigini soledim..suyla temasla ilgili bisey solemedim onlar da sormadi....yeni sarj aleti verdiler....

Yaklasik 4 5 gundur kullandigim sarj aletinde yine ayni sorun bas gosterdi....birine sordugumda sarj girisinde oksitlenme olmus olabilir dedi....

Velhasil yapmam gereken sey nedir.servise goturmesem bir sorun yasar miyim...servise gostersem herhangi bir ucret isteyecekler midir eger oksitlenme olmussa....

Simdidrn tesekkurler...

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Arkadaşlar Merhaba :) Telefonu titreşim moduna aldığım zaman Whatsapp'dan mesaj gelince titremiyor. (Çünkü Whatsapp titreşimi kapalı o yüzden galiba ) Ben istiyorum ki normalde whatsapp titremesin ama titreşim modunda titresin. Böyle bişi mümkün mü?

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Arkadaslar iyi aksamlar oncelikle....

Bundan 10 gun once kadar g3 u su dokulmua bir zemine biraktim yanlislikla....Ertesi gun uyandigimda telefon aciliyordu fakat ne ses ne de goruntu vardi...bildirim ısigi yaniyordu sadece.....

Ayni gun telefonu ve bataryayi pirinc dolu kaba koyduktan 3 saat kadar sonra telefon duzeldi ve acildi.gayet duzgun calisiyordu..

Ama bir iki sonra sarja takarlen hem sarj aleti hem de telefon cok isindi ...Sarj aletinden yanik kokusuna yakin bir koku geldi hatta.....

Neyse servise goturdum sarj aletinin cok isindigini soledim..suyla temasla ilgili bisey solemedim onlar da sormadi....yeni sarj aleti verdiler....

Yaklasik 4 5 gundur kullandigim sarj aletinde yine ayni sorun bas gosterdi....birine sordugumda sarj girisinde oksitlenme olmus olabilir dedi....

Velhasil yapmam gereken sey nedir.servise goturmesem bir sorun yasar miyim...servise gostersem herhangi bir ucret isteyecekler midir eger oksitlenme olmussa....

Simdidrn tesekkurler...

Oksitlenme sıvı teması ile olacağı için kullanıcı hatası deyip senden ücret talep etmeleri olası.

Deniz karabacak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g3 fotoğraf düzenlemesi güncellendi mi arkadaşlar. Bugün deneyim dedim farklı geldi bana. Güncelleme yaptığımı da hatırlamıyorum