SmokeXD
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,876
G3'e su geçti ekranda su var,ne yapılmalı?
Hemen pirinç yığınına gom 2 gün çıkarma
G3'e su geçti ekranda su var,ne yapılmalı?
Kardeşine soyle 2 gün çıkarmasın sebebi ne olursa olsun. Garanti kısmını bilmiyorum arkadaşlar söyler [MENTION=261339]Meridian[/MENTION]Tel kardeşimin ve Almanya'da, dediğinizi yapmıştık zaten,başka yapılacak bir şey var mı? Orada turkcell europe da acaba garantiye girer mi ? @Mr.Utar
Sökmüş zaten,pirince koydurduk,dedim ona pirinciyle beraber götür turkcelle baksınlar diye.
Hayır tam tersi daha fazla enerji harcar diye biliyorum. [emoji4]Bildiğim kadarıyla G3 amoled ekran değil. Bu yüzden şunu merak ediyorum siyah/gri tonları G3'de tasarruf sağlar mı?Eğer bi faydası varsa Tapatalk,Feedly gibi uygulamarı karanlık modda kullanmayı düşünüyorum.
![]()
İyi o zaman.Hayır tam tersi daha fazla enerji harcar diye biliyorum. [emoji4]
Sen çok geriden geliyorsun galiba [emoji4]Ayarlar kısmında yazılım bilgilerinde bulunan android 5.0 yazılı yere 5-10 kez arka arkaya basıp durun ve neler olduğunu görün
Ayrıca şeker üzerinde balona sürüklersemiz oyun çıkıyor
Galiba.. Yeni keşfettimSen çok geriden geliyorsun galiba [emoji4]
Genelde beyaz model çatlıyor. Donanıma zararı yok. Telefon kılıfı filan önlemiyor.Anlıyacağın büyütülecek bir sorun değil bence. Tabi gözüme hiç hoş gözükmez dersen o ayrı tabi.Arkadaşlar telefonda çatlama ile ilgili ne söyleyebilirsiniz? Telefonu hollanda dan alacağım yani garantı falan nasıl olur bilmiyorum ne yapmalıyım?
Genelde beyaz model çatlıyor. Donanıma zararı yok. Telefon kılıfı filan önlemiyor.Anlıyacağın büyütülecek bir sorun değil bence. Tabi gözüme hiç hoş gözükmez dersen o ayrı tabi.
Türkiye'de garanti geçer mi bilmiyorum.
Bir süre sonra duruyor çatlama.Açılma vs. de olmuyor.Valla hocam Benim cihazım tam 6 ay sonra çatladı. Dediği gibi arkadaşın yazılıma zararı yok.. ben Delta Servis garantili almıştım gittim kasayı değiştirelim dediler. Bende cihazı değişim istedim yapmadılar. Şuan çatlak şekilde kullanıyorum daha büyür mü bilmiyorum ama vericem galiba garantiye Kasa değişimi için..
Sizin fikriniz nedir kasa değişimi için garantiye vermelimiyim? Ya daha kötü olursa diye korkmuyorda değilim..
Aynen yeni cihaz istedim ama değişim yapmıyoruz kasa değiştiriyoruz dediler.. Bende kararsız kaldım sen olsan napardınBir süre sonra duruyor çatlama.Açılma vs. de olmuyor.
Size kalmış kasa değişım fikri. En kötüsü yine çatlar. Yine servise yollarsınız. Yeni cihaz verseler , onun da çatlama ihtimali var.
Benim elimde olan cihaz 4-5 aydır çatlak ve öyle kullanıyorum. Gözüme batmıyor çatlaklar. Alıştım anlıyacağın. Senin yerinde olsam 15 gün telefonsuz kalmaya razı olmazdın. En iyi ihtimalle 15 gün tabi.Aynen yeni cihaz istedim ama değişim yapmıyoruz kasa değiştiriyoruz dediler.. Bende kararsız kaldım sen olsan napardın![]()
AnladimBenim elimde olan cihaz 4-5 aydır çatlak ve öyle kullanıyorum. Gözüme batmıyor çatlaklar. Alıştım anlıyacağın. Senin yerinde olsam 15 gün telefonsuz kalmaya razı olmazdın. En iyi ihtimalle 15 gün tabi.![]()
Arkadaslar iyi aksamlar oncelikle....
Bundan 10 gun once kadar g3 u su dokulmua bir zemine biraktim yanlislikla....Ertesi gun uyandigimda telefon aciliyordu fakat ne ses ne de goruntu vardi...bildirim ısigi yaniyordu sadece.....
Ayni gun telefonu ve bataryayi pirinc dolu kaba koyduktan 3 saat kadar sonra telefon duzeldi ve acildi.gayet duzgun calisiyordu..
Ama bir iki sonra sarja takarlen hem sarj aleti hem de telefon cok isindi ...Sarj aletinden yanik kokusuna yakin bir koku geldi hatta.....
Neyse servise goturdum sarj aletinin cok isindigini soledim..suyla temasla ilgili bisey solemedim onlar da sormadi....yeni sarj aleti verdiler....
Yaklasik 4 5 gundur kullandigim sarj aletinde yine ayni sorun bas gosterdi....birine sordugumda sarj girisinde oksitlenme olmus olabilir dedi....
Velhasil yapmam gereken sey nedir.servise goturmesem bir sorun yasar miyim...servise gostersem herhangi bir ucret isteyecekler midir eger oksitlenme olmussa....
Simdidrn tesekkurler...