LG G3 Kullanıcıları Kulübü

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Yardımın için sağol. Az önce şarja taktım. Şu an kapalı telefon. Birazdan reset yapacam. İnşallah düzelir. Daha yeni almıştım telefonu.
Hadi bakalım hard reset menüsüne ilk girişte girebilcek misin. Ben 5. girişim de becerebilmiştim tuş kombinasyonlarını.[emoji1] [emoji1]

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Kasa çatlağı ve sensörlerin bozulmasından dolayı bugün cihazı delta servise yolladım. Yollamadan önce aradığımda telefonu açan teknik serviste ki kızla papaz olacaktım. Ata Demirer'in skecinde ki hemşireler kısmı vardı ya hani "Hanfendi saat kaç ?" "Doktor bey birazdan alcak sizi" aynı bu durumu yaşadım. Ne sorsam "Arkadaşlarımız inceledikten sonra size bilgi verebiliriz." dedi. :D Neyse velhasıl kelam gelişmeleri buraya yazıp Delta Servis firmasının müşterisi ile arasında ki diyaloglarını sizinle paylaşacağım. İnşallah olumlu sonuçlar alırım.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
[MENTION=83278]M.Şamil CAN[/MENTION]
Kasa çatlağı çok sıkıntı yaratan bir durum mu yoksa sadece görüntü olarak mı rahatsız ediyor ?

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
Niye bu kadar büyütüyor millet anlamadım . benim discovery cihazımda da bahsettiğiniz çatlağın aynısında 6-7 tane oluştu sürekli düşüyor telefon , hatta 4 tarafında kocaman ezikler oluştu hiçbir sıkıntı teşkil etmiyor benim için.Bu da gözden gelinebileck bir durumsa iyi o zaman

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
Niye bu kadar büyütüyor millet anlamadım . benim discovery cihazımda da bahsettiğiniz çatlağın aynısında 6-7 tane oluştu sürekli düşüyor telefon , hatta 4 tarafında kocaman ezikler oluştu hiçbir sıkıntı teşkil etmiyor benim için.Bu da gözden gelinebileck bir durumsa iyi o zaman
İlk aldığımda ben de yolladım.Çünkü ilk kez böyle bir telefonum olmuştu ve o kadar para vermiştim. 4. ayda yolladım. Yeni cihaz geldi. O da 2-3 ay sonra çatladı. Ama bu seder takmadım. Hala öyle kullanıyorum.Gözüme bile ilişmiyor.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
İlk aldığımda ben de yolladım.Çünkü ilk kez böyle bir telefonum olmuştu ve o kadar para vermiştim. 4. ayda yolladım. Yeni cihaz geldi. O da 2-3 ay sonra çatladı. Ama bu seder takmadım. Hala öyle kullanıyorum.Gözüme bile ilişmiyor.
Ben , bu çatlağın mikrofonda yada ekranda sıkıntı yarattığını düşünüyordum , eğer sadece kasada bitiyorsa iş g3 e biraz daha yaklaştım :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben , bu çatlağın mikrofonda yada ekranda sıkıntı yarattığını düşünüyordum , eğer sadece kasada bitiyorsa iş g3 e biraz daha yaklaştım :)
Yok ya saçmalamayın benim g2 de 4 tane var 😀 kilif kullanıom zaten garantiye verince yapiyolar ama ayrilamioz napalm 😄😄😄 bu arada çatlak genelde beyazlarda oluyor ve yenilerde olmuyor bazıları cihazı kotulemeye calısıyo ama quadhd ekran gercekten sıkıntı bu arada arkadaslar g3 direkt android M alabilir. Daha cok bekliceksinz ama ilk alan tellerden olabilir tabiki nexustan sonra.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Yok ya saçmalamayın benim g2 de 4 tane var 😀 kilif kullanıom zaten garantiye verince yapiyolar ama ayrilamioz napalm 😄😄😄 bu arada çatlak genelde beyazlarda oluyor ve yenilerde olmuyor bazıları cihazı kotulemeye calısıyo ama quadhd ekran gercekten sıkıntı bu arada arkadaslar g3 direkt android M alabilir. Daha cok bekliceksinz ama ilk alan tellerden olabilir tabiki nexustan sonra.
Ben ilk M alacağını sanmıyorum.
5.1 gelir bence.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Hoparlör sesi nasıl peki ? G2 gibi az mı çıkıor sesi ?

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Arka hoparlör sesi dışarıya gelen ses müzik dinlemek için vs.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Ahize sesi nasıl peki ? ben mesela kalabalık ortamlarda telefonda konuşamıyorum iyi duymadığım için ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Müzik telefonu değil G3. Ama gayet tatmin edici. Sıkıntı çekmezsin hoparlörden.Biraz kulaklık iyi değil. Ona ayrı bir marka alabilirsin.
1 watt hoparlör var bu gayet yeterli tabi htc boom sound kadar olamaz oda saolsun 5" lik teli 5.5 ediyo :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar lg g3 16 gb modelini alıcam ama bağzı oyunlarda kasma yapıyormuş o yuzden karar veremedim ve samsung a5 gördüm sizce lg g3 16gb modelinimi alıyım yoksa samsung a5 alıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar. telefonun 1 haftadır duvar kağıdını belirli aralıklarla kendisi değişiyo sebebi ne olabilir bunun?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Darbeyle veya başka bir şey kaynaklı değil zaten. En mantıklı açıklama ve üzerinde durulan sebep telefonun ısınıp tekrar soğumasıyla genleşme farkı.
Aynen bencede kesin ondandır 😀 G2m dede var kafaya takmayın kapatan kılıf alin ben 4 aydır garantiye vercem sorsanız 4 tane var 2 tanede çatladı çatlayacak.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Aynen bencede kesin ondandır  G2m dede var kafaya takmayın kapatan kılıf alin ben 4 aydır garantiye vercem sorsanız 4 tane var 2 tanede çatladı çatlayacak.
Bir fotoğraf çekip atarmısın 4 çatlak var bakalım çok kötü duruyor mu bir fikir sahibi olalım :)