LG G3 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Sen güncelleme politikasını anlamamışsın. Adamlar daha bir kez güncelleme verdi L bello'ya. Direkt o güncelleme üzerinde çalışmışlar. Ama G3 bir çok güncelleme aldı. Ve alacağı güncelleme 5.02'den daha yeni bir versiyon olacak.
Aynen öyle.

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Beklediğim oldu Cloudy 2.3 G4 for G3 yayınlandı işte bu süper oldu :D

michonne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce Lg g3 32gb modelini aldım telefonun ekranı 2k olduğu için şarj biraz hızlı gidiyor uygulamalarda gereksiz yere şarj yiyen ve devre dışı bıraktığımda problem olmayacak uygulamaları söylermisiniz şimdiden teşekkürler.

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saçma sapan telefonlar bile 5.0 ın farklı versiyonlarına güncelleme aldı biz 5.0 ı ilk kullananlardandık ama 5.1 i son kullananlardan olucaz gibi görünüyo. adam gibi bi güncelleme yayınlansa da tüm sorunlar ortadan kalksa beklediğimize deyse bari. android 6 çıkıcak bizimkilerde daha ses yok. ben temmuzda geleceğini falan da pek sanmıyorum açıkcası

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
saçma sapan telefonlar bile 5.0 ın farklı versiyonlarına güncelleme aldı biz 5.0 ı ilk kullananlardandık ama 5.1 i son kullananlardan olucaz gibi görünüyo. adam gibi bi güncelleme yayınlansa da tüm sorunlar ortadan kalksa beklediğimize deyse bari. android 6 çıkıcak bizimkilerde daha ses yok. ben temmuzda geleceğini falan da pek sanmıyorum açıkcası
Temmuzda gelir agustos eylulde türkiyeye gelir ama diger ulkelerinkini flashlarsınız dert ettginiz seye bak 😄

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Milletçe biraz çok sabırsızız bence.
Yeni telefon çıkaran bir firmanın güncellemelerini geciktirmesi gayet normal.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
5.1.1 gelmez büyük ihtimal zaten M gelir direk.Lg atlatarak veriyor güncellemeyi

hkoksal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb. lg g3 telefonumu yere düşürdüm. ekran çatladı. dokunmatik çalışmadı. ön paneli değiştirdim. tek sorun telefon sms almıyor-göndermiyor. ne ana ekranda ne uygulamalarda sms simgesi yok. rehberdeki bir numara üzerinden de sms açılmıyor. sorun nedir acaba teşekkürler...

michonne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce Lg g3 32gb modelini aldım telefonun ekranı 2k olduğu için şarj biraz hızlı gidiyor uygulamalarda gereksiz yere şarj yiyen ve devre dışı bıraktığımda problem olmayacak uygulamaları söylermisiniz şimdiden teşekkürler.

Hüsomen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg G3 de yazı tipini rootsuz değişirebiliyormuyuz ? root atmak çok mu zor ? telefoncu atar mı ?

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wifi veya veri modunu kullanırken aç işin bitince kapalı kalsın baya fark ediyor. Şarj ederkende 100 olunca hemen çekme.
Gırip cıktığın uygulamayida arka plandan sil. en etkili tasarruf ise ekran parlaklığı ne kadar kısık olursa o kadar az harcar
Birde telofonun stabil çalışması için günlük aç kapa yenid e n başlat
Takılan kasan uyglamalar veya az çeken internet işlemciyi zorlar dogal olarak pil yer

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar g3 ü önerir misiniz. G3 xperia z2 ve zenfone2 bnin aradsı dayım, 3 sene kasmadan sağlam duracak telefon istiyorum,

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sıkıntı beklemede yada sabırsız olmakla alakalı değil sıkıntı çoğu g3 kullanıcısının bişeylerden şikayetçi olması (istisnalar olabilir beklentiye ve kullanıma göre değişebilir) 5.0 dan bu yana birsürü güncelleme yayınlandı ama hiçbiri daha stabil veya sorunları çözecek nitelikte değildi. hatırladığım kadarıyla gözle görülür tek fark ekranın alt tuş takımı simgelerinin değişmesiydi. onun dışında elle tutulur iyileştirme sağlayan bi güncelleme yayınlamadılar. ben genel olarak cihazımdan memnunum ama artık yazılımsal hatalardan kaynaklı sıkıntılar yaşamak istemiyorum. nasıl bir iphone kullanıcısı "durdu; ney yazık ki ana ekran" hatası almıyorsa ben de 32gb lik titan cihazımda bu sorunla karşılaşmak istemiyorum mesela. yada bir uygulamanın "yanıt vermiyor ne yazıkki kapatılacak" uyarısı vermesini istemiyorum. bu tarz sorunlar yaşayan bi iphone kullanıcısına henüz rastlamadım. (he ben kesinlikle iphone kullanmam o ayrı konu)
adam akıllı düzgün bi güncelleme yayınlayıp bu tarz sorunları ortadan kaldırsınlar yeter yoksa 2k ekranlı cihazda sarj en az 2 gün gitsin gibi bi derdimiz zaten yok. sağlam bi güncelleme verip stabil sorunları çözsünler bidaha da isterse 1 sene güncelleme yayınlamasınlar hiç sıkıntı değil

kargidann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun dokunmatigi kendiliğinden basiyor,Ekran kilidini kapatip aciyorum duzeliyor. Kendiliginden basma gidiyor bi süreligine. Sonra tekrar olusuyor ara ara düzeliyor neden olabilir bu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede g3 var dün aldım facebook,google da 15 dk takıldıktan sonra 37,5 38 görüyorum normal mi?

kadiroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar G3 kullanicilarina bisey sormak istiyorum. Benim bataryanin ustu bombos. Sadece li-on battery pyn 3000ma yaziyor. Baska yazi yok. Bu orjinal batarya degil heralde ne dersiniz? Normalde uzerinde bi cok yazi ve isaretler oluyordu??

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaslar G3 kullanicilarina bisey sormak istiyorum. Benim bataryanin ustu bombos. Sadece li-on battery pyn 3000ma yaziyor. Baska yazi yok. Bu orjinal batarya degil heralde ne dersiniz? Normalde uzerinde bi cok yazi ve isaretler oluyordu??
Telefona takılıyken görünen yüzde sadece onlar yazıyor. Orininaldir. Nereden alındığına bağlı tabi.

Bootstrap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 4 gün önce 32 gb'lık versiyonu aldım bugün pc suite'e bağlamıştım telefonu. 2 güncelleme var dedi. İlk önce birini indirdi ve güncellemeyi uygularken telefonunuz açılıp kapanacak dedi. Kapandı ve açılırken yarıda kesildi sonra telefon kendisi sürekli kapanıp açılıyor ama açılırken yarıda kesilip tekrar kapanıyor. Kısacası açılmıyor telefon. Bataryayı takıp çıkardım ama sonuç aynı. Yardım edin lütfen.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar 4 gün önce 32 gb'lık versiyonu aldım bugün pc suite'e bağlamıştım telefonu. 2 güncelleme var dedi. İlk önce birini indirdi ve güncellemeyi uygularken telefonunuz açılıp kapanacak dedi. Kapandı ve açılırken yarıda kesildi sonra telefon kendisi sürekli kapanıp açılıyor ama açılırken yarıda kesilip tekrar kapanıyor. Kısacası açılmıyor telefon. Bataryayı takıp çıkardım ama sonuç aynı. Yardım edin lütfen.
2. Olanı yapmayacaktın ondan oluyor. 2. yapan herkese olur. Korkacak birşey yok biraz şarja tak dolsun tabi kapalı olarak. bataryayi sök tak açma biraz şarj olsun. sonra telefonu direk açma hard reset atarak aç. Internete yaz Lg G3 hard reset diye youtube da videosu var 1 dk. tuş kombinasyonlariyla hard reset menüsüne girince ne soruyorsa yes de geç sonra telefon bir süre sonra çok büyük bir ihtimal kitkat sürümüyle başlayacak. Tekrar lolipop geçirirsin. Ama bu sefer ikinciyi yapma yoksa baştan birdaha uğraşırsın. En iyisi telefonun otasından güncellemek bilgisayarla güncelleme derim o zaman bu sıkıntı olmuyor. Pcde herkes 2. yapmaya çalışıyor lg'nin saçmalığı işte.

Bootstrap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2. Olanı yapmayacaktın ondan oluyor. 2. yapan herkese olur. Korkacak birşey yok biraz şarja tak dolsun tabi kapalı olarak. bataryayi sök tak açma biraz şarj olsun. sonra telefonu direk açma hard reset atarak aç. Internete yaz Lg G3 hard reset diye youtube da videosu var 1 dk. tuş kombinasyonlariyla hard reset menüsüne girince ne soruyorsa yes de geç sonra telefon bir süre sonra çok büyük bir ihtimal kitkat sürümüyle başlayacak. Tekrar lolipop geçirirsin. Ama bu sefer ikinciyi yapma yoksa baştan birdaha uğraşırsın. En iyisi telefonun otasından güncellemek bilgisayarla güncelleme derim o zaman bu sıkıntı olmuyor. Pcde herkes 2. yapmaya çalışıyor lg'nin saçmalığı işte.

2. olan dediğin nedir güncelleme mi?