504k Nisan ayında , 502k Şunat ayında üretildi. Çok fazla fark yok.Ufak hatalar düzeltiliyor. Tercih edecekseniz 504k'yı tercih edin.merhaba arkadaşlar 504k ile 502k serisi arasında fark nedşr
504k Nisan ayında , 502k Şunat ayında üretildi. Çok fazla fark yok.Ufak hatalar düzeltiliyor. Tercih edecekseniz 504k'yı tercih edin.merhaba arkadaşlar 504k ile 502k serisi arasında fark nedşr
Ekli dosyayı görüntüle 10681
Telefon yanıyorrrr maşallah lolipop sonrası
Aynen öyle valla daha sırada hedefim 50 dereceyi görmekkutupta bilimsel araştırma yapan bilim adamlarına böyle tel lazım elleri üşüyünce çıkartır onu avucuna alır mis gibi ısıtır...
Paralel ithalatlar biraz daha ucuz olur. Sebebibise LG garatili olmayıp ithalatçı firmaların garantiyi üstlenmesindendir. Alınabilir mi ? Evet alınabilir. Ama hangi firma olduğuna dikkat etmeniz gerekir. Aksi takdirde oluşacak bir sorunla hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. "Kullanıcı hatası" derler geçerler.Bir şey sormak istiyorum. İnternette lg g3 paralel ithalat telefonlar var. Kore imalatı ve 504 seri nolu olduğunu söylüyorlar. Alınabilir mi acaba?
İnternet üzerinden mi aldınız? Ben de düşünüyorum da cesaret edemiyorum.benimkide delta garantili 4 ay önce felan aldım hiç bir sıkıntısı yok(arada ana ekran durdu hatası verıyor oda yazılımsal)
Ben de hepsiburada dan almıştım, telefonda sorun çıkmadı 412k serisi.İnternet üzerinden mi aldınız? Ben de düşünüyorum da cesaret edemiyorum.
İnternet üzerinden mi aldınız? Ben de düşünüyorum da cesaret edemiyorum.
İnşallah
Valla stoktan yanayım benbenimkide delta garantili 4 ay önce felan aldım hiç bir sıkıntısı yok(arada ana ekran durdu hatası verıyor oda yazılımsal)
Hocam selam. BeN stok roma dönmek istiyorum suanda g3 2.2 cloudy deyim ilk baslarda 5 saaten fazla ekran süresi alirkan simdi 2 3 saatle cebellesiyorum. Wipe atip tekrarmi yukleyim yoksa sen stoka gel kafan rahatmi olsun dersiniz
Valla stoktan yanayım ben
Stok rom atarsan güncelleme de alırsın ama rootu kaldırman lazımOnu yapabilirmiyiz peki tekrarda. Telefonu ilk aldigm gibi. OTA guncellemeriyle
Lg garantili cihazlarda değişim oluyor. Tabi 6 ayı geçmediyse. Sanırım sizin telefonunuz Lg garantli değil. Ondan dolayı servise yollarsanız para verirsiniz. Mobiltek'e yollayın. Kullanıcı hatası diyebilirler. Ithalatçı firmaların bazıları bu şekilde yapıyor.Merhaba arkadaslar g3 cihazimi alali 10 ay gibi bir zaman oldu ustte ve altta kirik olustu bendede ayrica nette dolasirken kasmalar mevcut teli degisim isteyecegim degisim yaparlar mi ayrica aveadan aldim lg servisinemi yoksa kutuda mobiltel yaziyor orayami gondermem gerek. Tesekurler
Bende de olmuştu. Lolipopa geçince şarkılar o dediğin karekterler bi seferliğine oldu. Gördükçe düzeltiyorum.Arkadaşlar müzik çalarda şarkıların etiketlerindeki türkçe karakterleri (ç,ş,ı,ö,ü) japonca olarak gösteriyor. Var mı böyle bir sorunla karşılaşan, çözümü nedir acaba?
G flex 2 ye geldi 5.1.1 yaknda gelir haziran temmuz gibi tabi bu bir tahmin.5.1 ne zaman gelecek bi bilgisi olan var mi ? Telefon eskidi hala curuk lolipop kullaniyoruz
Mantıklı ah G2 yede verseler 5.1.1 i son guncelleme olarakda dahada canavar olsa.Haftaya G3'e 5.1 geliyor muş
Sony xperia z ye bile android 5.0.2 verdi , bizde android 6 yi isteriz 😄😄 hem android 6 da 120 fps gelcekmis "dart" diye bir sey heralde "art" in gelistirilmis hali.Yok bee 5.1 verirseler 6 yı vermezler ,5.1.1de de hala problemler var.6 yı versinler temiz![]()