LG G3 Kullanıcıları Kulübü

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir şey sormak istiyorum. İnternette lg g3 paralel ithalat telefonlar var. Kore imalatı ve 504 seri nolu olduğunu söylüyorlar. Alınabilir mi acaba?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bir şey sormak istiyorum. İnternette lg g3 paralel ithalat telefonlar var. Kore imalatı ve 504 seri nolu olduğunu söylüyorlar. Alınabilir mi acaba?
Paralel ithalatlar biraz daha ucuz olur. Sebebibise LG garatili olmayıp ithalatçı firmaların garantiyi üstlenmesindendir. Alınabilir mi ? Evet alınabilir. Ama hangi firma olduğuna dikkat etmeniz gerekir. Aksi takdirde oluşacak bir sorunla hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. "Kullanıcı hatası" derler geçerler.

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benimkide delta garantili 4 ay önce felan aldım hiç bir sıkıntısı yok(arada ana ekran durdu hatası verıyor oda yazılımsal)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
İnternet üzerinden mi aldınız? Ben de düşünüyorum da cesaret edemiyorum.
Ben de hepsiburada dan almıştım, telefonda sorun çıkmadı 412k serisi.
Hatta bir ay kadar önce ikinci g3 ü de aldık o da sorunsuz.
Ama ithal ürün tabi, resmi lg garantisi yok.

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnternet üzerinden mi aldınız? Ben de düşünüyorum da cesaret edemiyorum.

internetten de alabilirsiniz (hepsiburada.com da sıkıntı olmaz bilgilerde yazar ithalatçı firma garantili diye) ben beklemek istemediğim için telefoncudan aldım lg garantılı ıle arasında ben alırken 600 tl fark vardı ekranı kırılsa veya baska bısey olsa k.hatası derler ama zaten ucuza almısım kendım yaptırırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar facebook a ilk girerken ıphone gibi resme tıklayarak giremiyorum her seferinde şifre istiyor bunun tek tıkla girme özelliği yokmu yoksa sorun bendemi

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
benimkide delta garantili 4 ay önce felan aldım hiç bir sıkıntısı yok(arada ana ekran durdu hatası verıyor oda yazılımsal)
Valla stoktan yanayım ben
Hocam selam. BeN stok roma dönmek istiyorum suanda g3 2.2 cloudy deyim ilk baslarda 5 saaten fazla ekran süresi alirkan simdi 2 3 saatle cebellesiyorum. Wipe atip tekrarmi yukleyim yoksa sen stoka gel kafan rahatmi olsun dersiniz

yasin124

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar g3 cihazimi alali 10 ay gibi bir zaman oldu ustte ve altta kirik olustu bendede ayrica nette dolasirken kasmalar mevcut teli degisim isteyecegim degisim yaparlar mi ayrica aveadan aldim lg servisinemi yoksa kutuda mobiltel yaziyor orayami gondermem gerek. Tesekurler

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Merhaba arkadaslar g3 cihazimi alali 10 ay gibi bir zaman oldu ustte ve altta kirik olustu bendede ayrica nette dolasirken kasmalar mevcut teli degisim isteyecegim degisim yaparlar mi ayrica aveadan aldim lg servisinemi yoksa kutuda mobiltel yaziyor orayami gondermem gerek. Tesekurler
Lg garantili cihazlarda değişim oluyor. Tabi 6 ayı geçmediyse. Sanırım sizin telefonunuz Lg garantli değil. Ondan dolayı servise yollarsanız para verirsiniz. Mobiltek'e yollayın. Kullanıcı hatası diyebilirler. Ithalatçı firmaların bazıları bu şekilde yapıyor.
Siz aldığınız yere bir sorun olmadı.

askomiser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar müzik çalarda şarkıların etiketlerindeki türkçe karakterleri (ç,ş,ı,ö,ü) japonca olarak gösteriyor. Var mı böyle bir sorunla karşılaşan, çözümü nedir acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar. Standart font harici font kullanıyorum smartworld den indirdim. Whatsapp güncellemesinden sonra font whatsapp'ın stabil fontu olarak kaldı. Yani whatsapp fontundan nasıl kurtulabilirim sizde de durum aynı mı? Yardım ediiiinnn :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gençler bendede G3 var telefon muazzam kim görse hayran oluyor çok özellikli hızlı herşeyi iyi tek o kadar işlemciye o kadar özelliği olduğu için şarjın kısa sürede aslında kısa sürede değilde normal telefonlara bakarak samsung gibi diğer markalar gibi aynı sürede bitiyor şarj pek mühüm deil benim için .D alacaklara şidddetli tavsiye ediyorum samsun s6 ya 2500 tl vereceğine iphone 6 + sa 3000 tl vereceğine buna 1800 - 1400 tl ver paşa paşa kullan

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar müzik çalarda şarkıların etiketlerindeki türkçe karakterleri (ç,ş,ı,ö,ü) japonca olarak gösteriyor. Var mı böyle bir sorunla karşılaşan, çözümü nedir acaba?
Bende de olmuştu. Lolipopa geçince şarkılar o dediğin karekterler bi seferliğine oldu. Gördükçe düzeltiyorum.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5.1 ne zaman gelecek bi bilgisi olan var mi ? Telefon eskidi hala curuk lolipop kullaniyoruz

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Yok bee 5.1 verirseler 6 yı vermezler ,5.1.1de de hala problemler var.6 yı versinler temiz :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yok bee 5.1 verirseler 6 yı vermezler ,5.1.1de de hala problemler var.6 yı versinler temiz :)
Sony xperia z ye bile android 5.0.2 verdi , bizde android 6 yi isteriz 😄😄 hem android 6 da 120 fps gelcekmis "dart" diye bir sey heralde "art" in gelistirilmis hali.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bilgisayardan orijinal yazılım yüklediğimden beri şarj rezil durumda. Acaba hard reset atsam mı?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar merhaba. Bugün çok kötü yağmura yakalandım tabiri caizse köpek gibi ıslandım donuma kadar telefonda cebimdeydi eve geldim kuruladım filan çok bi ıslaklık yoktu zaten. Bütün herşeyi tamtakır çalışıyor ama ekran otomatik döndürmesi çalışmıyor yeni rom kurdum stok değişen birşey yok yağmur suyu kaçması ile bir ilgisi olabilir mi ? Kalibrasyon ayarlarına nerden ulaşabilşirim ?