Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 765
Ben bilgisayardan yazılım yükledim. Güncelleme gelmez demi?Hobaaa yeni yazılım gelmis detayları yazacağım
Ben bilgisayardan yazılım yükledim. Güncelleme gelmez demi?Hobaaa yeni yazılım gelmis detayları yazacağım
Evet öyle, benim de sea.SEA olan cihazlara gelmiş
"South East Asia" Yani o bölgede satışa çıkarılan cihazlar. İthalatçı firma ile Türkiye'ye geliyor.SEA nedir?
Bendeki lgg3 türkiye güncelleme gelmemiş..
Gelecek mi
Turkcell T20 demi ben niye hatırlamıyorum , o telefonu azmı bozmuşum en sonunda bataryayı değiştirmeme rağmen kafayı yedi bozdum G2 aldım.Benimki de TR cihazıymış. İlk defa bi telefonum orjinal güncelleme alacak, çok mutluyum :clap: Aa pardon 2. kere olacak sanırım. İlkinde T20'de bi güncelleme almıştım![]()
T20 bende 3 sene kullanmistim facebook a 1 dakika icinde giriyodu uygulamayla :d satıp zenfone 5 aldım şükretmemiz gerekTurkcell T20 demi ben niye hatırlamıyorum , o telefonu azmı bozmuşum en sonunda bataryayı değiştirmeme rağmen kafayı yedi bozdum G2 aldım.
İlk aldığımda güncelleme gelmişti açar açmaz, yaklaşık 50mb falandı yanlış hatırlamıyorsam. Ama OTA ile güncellediğimi hatırlamıyorum, sanırım Turkcell'in kendi sitesinden indirmiştim update'i.Turkcell T20 demi ben niye hatırlamıyorum , o telefonu azmı bozmuşum en sonunda bataryayı değiştirmeme rağmen kafayı yedi bozdum G2 aldım.
telefonda 1-2 aydır bu hata geliyor tavsiniz nedir? sonra ekran kararıp gelıyor (yenıden baslamıs gibi)
http://imagesturk.net/image/eQA
Ayarlar-Genel-Uygulamalar-Hepsi sekmesinden "Sist Arayüzü" uygulamasını bulun tıklayın açılan pencereden "Önbelleği sil" e tıklayın düzelecektir.
İnşallahdediğinizi yaptım sorun devam etmez inş.
Merhaba arkadaşlar bıugün LG G3 almayı düşünüyorum. Ancak birkaç soru var kafamda. Birçok siteye girdim kulüptende baktım konuşmalara ama batarya konusunda benim kullanımıma yakın kişi yok.
1-) Ben gece şarja bıraksam sabah alsam beni akşama kadar 1 gün götütürmü.. (3g Facebook, twitter, youtube) Okulda olacağım için total 1,5-2 saat elimde olacak telefon. Akşam eve gelincede geceye kadar kullanıcam şarjın bitmesini istemiyorum götürürmü sizce?
Yorumun için teşekkür ederim. Evkurdan alıcam LG Türkiye garantilide şarj önemli ben sadece gece yatarken takmak istiyorum günde 2 kez şarj istemiyorum sanırım Z2 yolu gözüktü..Bende öğrenciyim, telefonu 9 şubatta CarrefourSA'dan aldım. Dün uyandım telefonumu elime aldım YouTube'den video izliyordum bir anda ekran böyle oldu hiç bir sarsılma, düşme vb. şeyler olmadı telefon sapasağlamdı.
![]()
Tavsiyem şu yönde ki;
Şarjı su gibi gidiyor en son sürümde, bende gece bırakıp sabah alıyorum powerbanksız okulun son saatlerinde telefonsuz kalıyorsun. Bence bu telefonu alma garanti bana sıfırını verir ise satacağım. İlla da alıcam diyorsan İthalatçı firma garantili alma, LG garantili al ki benim gibi bu sorunu yaşarsan yada benzer bir sorun LG sana yardımcı olur, İthalatçı firma oladabilir olmayadabilir şans işi.
Yorumun için teşekkür ederim. Evkurdan alıcam LG Türkiye garantilide şarj önemli ben sadece gece yatarken takmak istiyorum günde 2 kez şarj istemiyorum sanırım Z2 yolu gözüktü..
Tavsiyem z3 compact sarji en uzun giden android telefon kucuk dersen z2 almalisinYorumun için teşekkür ederim. Evkurdan alıcam LG Türkiye garantilide şarj önemli ben sadece gece yatarken takmak istiyorum günde 2 kez şarj istemiyorum sanırım Z2 yolu gözüktü..