LG G3 Kullanıcıları Kulübü

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Birşey farketmedi gibi :)
b5d60e01a9ae2583ff5ab38aa639dac6.jpg

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Heralde iyi olmuştur hız ve stabilite konusunda fark göremedim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pek bi fark yok sea singapur versiyon bence 5.1 den önce iyileştirme için 5.0 dada öyle olmuştu hatırlarsanız

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Çok birşey kaçırmıyorsunuz ben bir fark göremedim. Stabilite anlamında herşey aynı gibi.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Cihazim rootlu olduğu için güncelleme yuklenmiyormus her seferinde tekrar geliyor güncelleme

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Benimki de TR cihazıymış. İlk defa bi telefonum orjinal güncelleme alacak, çok mutluyum :clap: Aa pardon 2. kere olacak sanırım. İlkinde T20'de bi güncelleme almıştım :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Benimki de TR cihazıymış. İlk defa bi telefonum orjinal güncelleme alacak, çok mutluyum :clap: Aa pardon 2. kere olacak sanırım. İlkinde T20'de bi güncelleme almıştım :D
Turkcell T20 demi ben niye hatırlamıyorum , o telefonu azmı bozmuşum en sonunda bataryayı değiştirmeme rağmen kafayı yedi bozdum G2 aldım.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Turkcell T20 demi ben niye hatırlamıyorum , o telefonu azmı bozmuşum en sonunda bataryayı değiştirmeme rağmen kafayı yedi bozdum G2 aldım.
T20 bende 3 sene kullanmistim facebook a 1 dakika icinde giriyodu uygulamayla :d satıp zenfone 5 aldım şükretmemiz gerek

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
İlk aldığımda güncelleme gelmişti açar açmaz, yaklaşık 50mb falandı yanlış hatırlamıyorsam. Ama OTA ile güncellediğimi hatırlamıyorum, sanırım Turkcell'in kendi sitesinden indirmiştim update'i.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bende de Durdu: Ne yazık ki Ana ekran hatası veriyor durmadan

Hakan YAVAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bıugün LG G3 almayı düşünüyorum. Ancak birkaç soru var kafamda. Birçok siteye girdim kulüptende baktım konuşmalara ama batarya konusunda benim kullanımıma yakın kişi yok.
1-) Ben gece şarja bıraksam sabah alsam beni akşama kadar 1 gün götütürmü.. (3g Facebook, twitter, youtube) Okulda olacağım için total 1,5-2 saat elimde olacak telefon. Akşam eve gelincede geceye kadar kullanıcam şarjın bitmesini istemiyorum götürürmü sizce?

meliherencicen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bıugün LG G3 almayı düşünüyorum. Ancak birkaç soru var kafamda. Birçok siteye girdim kulüptende baktım konuşmalara ama batarya konusunda benim kullanımıma yakın kişi yok.
1-) Ben gece şarja bıraksam sabah alsam beni akşama kadar 1 gün götütürmü.. (3g Facebook, twitter, youtube) Okulda olacağım için total 1,5-2 saat elimde olacak telefon. Akşam eve gelincede geceye kadar kullanıcam şarjın bitmesini istemiyorum götürürmü sizce?

Bende öğrenciyim, telefonu 9 şubatta CarrefourSA'dan aldım. Dün uyandım telefonumu elime aldım YouTube'den video izliyordum bir anda ekran böyle oldu hiç bir sarsılma, düşme vb. şeyler olmadı telefon sapasağlamdı.

Tavsiyem şu yönde ki;

Şarjı su gibi gidiyor en son sürümde, bende gece bırakıp sabah alıyorum powerbanksız okulun son saatlerinde telefonsuz kalıyorsun. Bence bu telefonu alma garanti bana sıfırını verir ise satacağım. İlla da alıcam diyorsan İthalatçı firma garantili alma, LG garantili al ki benim gibi bu sorunu yaşarsan yada benzer bir sorun LG sana yardımcı olur, İthalatçı firma oladabilir olmayadabilir şans işi.

Hakan YAVAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende öğrenciyim, telefonu 9 şubatta CarrefourSA'dan aldım. Dün uyandım telefonumu elime aldım YouTube'den video izliyordum bir anda ekran böyle oldu hiç bir sarsılma, düşme vb. şeyler olmadı telefon sapasağlamdı.

Tavsiyem şu yönde ki;

Şarjı su gibi gidiyor en son sürümde, bende gece bırakıp sabah alıyorum powerbanksız okulun son saatlerinde telefonsuz kalıyorsun. Bence bu telefonu alma garanti bana sıfırını verir ise satacağım. İlla da alıcam diyorsan İthalatçı firma garantili alma, LG garantili al ki benim gibi bu sorunu yaşarsan yada benzer bir sorun LG sana yardımcı olur, İthalatçı firma oladabilir olmayadabilir şans işi.
Yorumun için teşekkür ederim. Evkurdan alıcam LG Türkiye garantilide şarj önemli ben sadece gece yatarken takmak istiyorum günde 2 kez şarj istemiyorum sanırım Z2 yolu gözüktü..

meliherencicen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumun için teşekkür ederim. Evkurdan alıcam LG Türkiye garantilide şarj önemli ben sadece gece yatarken takmak istiyorum günde 2 kez şarj istemiyorum sanırım Z2 yolu gözüktü..

Evkur'dan daha önce telefon falan birşey almadıysan kesinlikle alma, piyasada 2000TL olan telefona faiz kata kata 3500TL yapıyorlar, bilgin olsun alırsan operatörlerden al.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tavsiyem z3 compact sarji en uzun giden android telefon kucuk dersen z2 almalisin