LG G3 Kullanıcıları Kulübü

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Önerdiğiniz arka kapak kılıf var mı?

Uzun zamandır almak istediğim kılıfı bugün aldım. Tavsiye ederim çok ince telefona tam oturuyor ki zaten LG nin orjinal kılıfı. Telefonu tam anlamı ile koruyor. Deri olması çok kaliteli gösteriyor telefonu. Fiyatı 40 lira. Şöyle bir şey

145054229-1-lg_g3_slim_hard_case_snap_black_kilif.jpg

IMG_6784.jpg

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
[MENTION=83278]M.Şamil CAN[/MENTION] Aslında deri değilde alüminyum veya metal görünümlü hatta alüminyum metal kılıf arıyorum.Sert yapıda olmasını istiyorum.Tabi şık olacak. :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
@M.Şamil CAN Aslında deri değilde alüminyum veya metal görünümlü hatta alüminyum metal kılıf arıyorum.Sert yapıda olmasını istiyorum.Tabi şık olacak. :)

Dediğim kılıf zaten slim hard case diye geçiyor sert bir kılıf zaten deri görünümü var sadece birde şunlara bak o zaman

http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...tomo-round-lg-g3-kilif-metal-rubber-159908370

http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...-lg-g3-s-g3-beat-kilif-metal-rubber-167396725

Ama tavsiyem orjinal kılıf kullanman. Ben bundan öncede quick circle kılıf kullanıyordum orjinal bir ara çıkarttım bumper kılıf kullandım çerçeve olanı arkası filan komple çizildi tekrar döndüm orjinal kılıfa. Adam akıllı bir kılıf yok zaten Türkiye'de. Gelenlerde antenli modeller için üretilmiş olanlar oluyor.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Uzun zamandır almak istediğim kılıfı bugün aldım. Tavsiye ederim çok ince telefona tam oturuyor ki zaten LG nin orjinal kılıfı. Telefonu tam anlamı ile koruyor. Deri olması çok kaliteli gösteriyor telefonu. Fiyatı 40 lira. Şöyle bir şey

IMG_6784.jpg
Telefonun her tarafını kapatıyor dimi hocam? Yani taktigimizda sadece ekran açıkta kaliyor dimi?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Aynen G2 icin boyle bir kılıf var mı ? Metal filanda olabilir.

acyln0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

IMG_6784.jpg
Nereden aldığınızı öğrenebilir miyim. Çok şık duruyor.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,151
Lg health 'ı nasıl pasif hale getirebilirim?

yigit41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar
Arkadaslar bir sorum olacak,
su an yeni bir tel.almayi dusunuyorum iki telefon arasinda kaldim biri G3 digeri samsung galaxy A7 hangisini onerirsiniz
Simdiden yorumlariniz icin tesekur ederim

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

nebula79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar
Arkadaslar bir sorum olacak,
su an yeni bir tel.almayi dusunuyorum iki telefon arasinda kaldim biri G3 digeri samsung galaxy A7 hangisini onerirsiniz
Simdiden yorumlariniz icin tesekur ederim

http://tr.generalmobile.com/

Buna bir bak derim..2 yıl google enson güncelleme leri verecekmiş

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
[video=youtube;72j2554moC8]https://www.youtube.com/watch?v=72j2554moC8[/video]
Benim istedigim tarzda degilmis. Her tarafını kapatmiyorsa bi esprisi yok bence der gorunumu dışında. Sonucta yere falan düştüğünde yine zarar gorecek kasanin acik kisimlari

yigit41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekur ederim
Olasiliklarim icinde General mobile dusundugum telefonlardan biri degil
Ben g3 yada A7 den birini arti veyahut eksi yonleriyle beraber degerlendirmenizi istemistim
Saygilarimla

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ben de quick circle kılıf kullanıyordum ancak bazen Ne yazıkki durdu; ana ekran hatası alıyodum. uzun süre bumper kullandım dediğin gibi özellikle arka kapağa zarar verdi çizdi. şimdi kılıfsız kullanıyorum. aldığın kılıf gerçekten güzel duruyor. sadece deri görünümlü mü yoksa doku olarak da deri hissi veriyor mu? bide arka kapağı çıkartarak takıyosun sanırım. telefonu kalınlaştırmıyor değil mi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar bi sorum olucak. markette android system webview diye bi uygulamadan sürekli güncelleme geliyor. anladığım kadarıyla chrome la ilişkili bi uygulama. tarayıcıya gömmek yerine ayrıca güncelleme yaptırıyor. ancak bu uygulamanın güncellemesini yaptıktan sonra telefonun şarjı eskisine göre çok daha çabuk bitmeye başladı. özellikle instagram gibi uygulamalarda çok hızlı şekilde şarj yiyor. uygulama yorumlarında herkes aynı konudan şikayet etmiş ama şarj ile alakalı bi sorun yaratacağını düşünmüyorum açıkcası. sizlerde de aynı sorun varmı? yani şarjı bukadar etkiliyor olabileceğine inanmıyorum geliştirici programlardan çünkü. bide bazen ciddi şekilde ısınıyor telefon.
şu 5.1 i bian önce gönderseler de şöyle saçma sapan sorunlara bi çözüm bulsalar artık çok iyi olucak

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
hocam ben de quick circle kılıf kullanıyordum ancak bazen Ne yazıkki durdu; ana ekran hatası alıyodum. uzun süre bumper kullandım dediğin gibi özellikle arka kapağa zarar verdi çizdi. şimdi kılıfsız kullanıyorum. aldığın kılıf gerçekten güzel duruyor. sadece deri görünümlü mü yoksa doku olarak da deri hissi veriyor mu? bide arka kapağı çıkartarak takıyosun sanırım. telefonu kalınlaştırmıyor değil mi

arkadaşlar bi sorum olucak. markette android system webview diye bi uygulamadan sürekli güncelleme geliyor. anladığım kadarıyla chrome la ilişkili bi uygulama. tarayıcıya gömmek yerine ayrıca güncelleme yaptırıyor. ancak bu uygulamanın güncellemesini yaptıktan sonra telefonun şarjı eskisine göre çok daha çabuk bitmeye başladı. özellikle instagram gibi uygulamalarda çok hızlı şekilde şarj yiyor. uygulama yorumlarında herkes aynı konudan şikayet etmiş ama şarj ile alakalı bi sorun yaratacağını düşünmüyorum açıkcası. sizlerde de aynı sorun varmı? yani şarjı bukadar etkiliyor olabileceğine inanmıyorum geliştirici programlardan çünkü. bide bazen ciddi şekilde ısınıyor telefon.
şu 5.1 i bian önce gönderseler de şöyle saçma sapan sorunlara bi çözüm bulsalar artık çok iyi olucak

Önce kılıfla başlayayım. Deri hissi veriyor çevremdeki herkes tarafından da beğenildi. Orjinal olması gerçekten çok farkettiriyor kaliteyi. Ayrıca ince ama arka kapağın üzerine geçiyor. Zaten ismi de dediğim gibi slim hard case snap diye geçiyor.

Android system webview e gelince bir çok kişi şarj konusunda sıkıntı çekmiş internet deneyiminizi iyileştirmek için yüklenen bir uygulama nasıl kaldırılır araştırcam

LOGOSZEN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar turkcell den flip cover kılıf aldım.
ekran kilidi desen çizimi , kılıf kapagını açtıgımda sanal tuslar görülüp kayboluyor

ve ana ekran duvar kağıdı az da olsa gözükuyor.YAni ekran bu şekilde kaymıs oluyor.

Diğer kilitlerde bu sorun olmuyor.örneğin şifre koyduğumda bu sanal tuslar yine gözüküp kayboluyor fakat ana ekran duvar kağıdı gözükmüyor.

Sizde de böyle mi oluyor. ?? yardımcı olursanız sevinirim.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,151
Arkadaşlar bu telefonun kamerasında hiçbir özellik yok neredeyse. Sadece iyi çekiyor. Nasıl geliştirebiliriz? Güzel programlar var mıdır?

Hani Sony'de denizin içindeymişsiniz gibi oluyor falan. Böyle şeyler ekleyemez miyiz başka programlar vasıtasıyla?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Arkadaşlar bu telefonun kamerasında hiçbir özellik yok neredeyse. Sadece iyi çekiyor. Nasıl geliştirebiliriz? Güzel programlar var mıdır?

Hani Sony'de denizin içindeymişsiniz gibi oluyor falan. Böyle şeyler ekleyemez miyiz başka programlar vasıtasıyla?
G3'ün sloganı "Akıllı sadelik" olduğu için değişik özellikler yok.Alternatif olarak Camera FV5'i önerebilirim.ISO ayarı vs. yapabiliyorsun.

Onun dışında Google Kamera tercih de edilebilir.

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Birşey iniyor kendi kendine ama ne bilmiyorum önceki sürüm pc suite ile indirdiğim 5.0

f4664bffe50369fb4e0d6b3aa4e33ecd.jpg

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36

Xda developers'da G4'ün kamera uygulamasını portlamışlar sanırım G3'e hocam. Manuel olarak ayarlara izin veriliyor. Ancak yükleme root gerektiriyor mu yoksa xposed gibi bi uygulama ile mi yükleniyor bilmiyorum.