O aklıma gelmedi. Şimdi denedim. Kapattım açtım. Olacak mı bir daha.. Gerçi daha öncede açıp kapatmıştım...LED ışığını ayarlardan kapatıp açtın mı?
O aklıma gelmedi. Şimdi denedim. Kapattım açtım. Olacak mı bir daha.. Gerçi daha öncede açıp kapatmıştım...LED ışığını ayarlardan kapatıp açtın mı?
Önerdiğiniz arka kapak kılıf var mı?
@M.Şamil CAN Aslında deri değilde alüminyum veya metal görünümlü hatta alüminyum metal kılıf arıyorum.Sert yapıda olmasını istiyorum.Tabi şık olacak.![]()
Telefonun her tarafını kapatıyor dimi hocam? Yani taktigimizda sadece ekran açıkta kaliyor dimi?Uzun zamandır almak istediğim kılıfı bugün aldım. Tavsiye ederim çok ince telefona tam oturuyor ki zaten LG nin orjinal kılıfı. Telefonu tam anlamı ile koruyor. Deri olması çok kaliteli gösteriyor telefonu. Fiyatı 40 lira. Şöyle bir şey
![]()
![]()
Telefonun her tarafını kapatıyor dimi hocam? Yani taktigimizda sadece ekran açıkta kaliyor dimi?
Nereden aldığınızı öğrenebilir miyim. Çok şık duruyor.Uzun zamandır almak istediğim kılıfı bugün aldım. Tavsiye ederim çok ince telefona tam oturuyor ki zaten LG nin orjinal kılıfı. Telefonu tam anlamı ile koruyor. Deri olması çok kaliteli gösteriyor telefonu. Fiyatı 40 lira. Şöyle bir şey
![]()
![]()
Ayarlar -ekran- ana ekran - smart bulletin (üzerine tıkla) - tiki kaldır.Lg health 'ı nasıl pasif hale getirebilirim?
Rica ederim.Teşekkür ederim![]()
Avea bayisinden aldım sadece orada bulabildim inrernette de var ama once bir görmek istedimNereden aldığınızı öğrenebilir miyim. Çok şık duruyor.
Merhabalar
Arkadaslar bir sorum olacak,
su an yeni bir tel.almayi dusunuyorum iki telefon arasinda kaldim biri G3 digeri samsung galaxy A7 hangisini onerirsiniz
Simdiden yorumlariniz icin tesekur ederim
GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Benim istedigim tarzda degilmis. Her tarafını kapatmiyorsa bi esprisi yok bence der gorunumu dışında. Sonucta yere falan düştüğünde yine zarar gorecek kasanin acik kisimlari[video=youtube;72j2554moC8]https://www.youtube.com/watch?v=72j2554moC8[/video]
Tesekur ederim
Olasiliklarim icinde General mobile dusundugum telefonlardan biri degil
Ben g3 yada A7 den birini arti veyahut eksi yonleriyle beraber degerlendirmenizi istemistim
Saygilarimla
GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hocam ben de quick circle kılıf kullanıyordum ancak bazen Ne yazıkki durdu; ana ekran hatası alıyodum. uzun süre bumper kullandım dediğin gibi özellikle arka kapağa zarar verdi çizdi. şimdi kılıfsız kullanıyorum. aldığın kılıf gerçekten güzel duruyor. sadece deri görünümlü mü yoksa doku olarak da deri hissi veriyor mu? bide arka kapağı çıkartarak takıyosun sanırım. telefonu kalınlaştırmıyor değil mi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
- - - Mesaj Güncellendi - - -
arkadaşlar bi sorum olucak. markette android system webview diye bi uygulamadan sürekli güncelleme geliyor. anladığım kadarıyla chrome la ilişkili bi uygulama. tarayıcıya gömmek yerine ayrıca güncelleme yaptırıyor. ancak bu uygulamanın güncellemesini yaptıktan sonra telefonun şarjı eskisine göre çok daha çabuk bitmeye başladı. özellikle instagram gibi uygulamalarda çok hızlı şekilde şarj yiyor. uygulama yorumlarında herkes aynı konudan şikayet etmiş ama şarj ile alakalı bi sorun yaratacağını düşünmüyorum açıkcası. sizlerde de aynı sorun varmı? yani şarjı bukadar etkiliyor olabileceğine inanmıyorum geliştirici programlardan çünkü. bide bazen ciddi şekilde ısınıyor telefon.
şu 5.1 i bian önce gönderseler de şöyle saçma sapan sorunlara bi çözüm bulsalar artık çok iyi olucak
G3'ün sloganı "Akıllı sadelik" olduğu için değişik özellikler yok.Alternatif olarak Camera FV5'i önerebilirim.ISO ayarı vs. yapabiliyorsun.Arkadaşlar bu telefonun kamerasında hiçbir özellik yok neredeyse. Sadece iyi çekiyor. Nasıl geliştirebiliriz? Güzel programlar var mıdır?
Hani Sony'de denizin içindeymişsiniz gibi oluyor falan. Böyle şeyler ekleyemez miyiz başka programlar vasıtasıyla?
Xda developers'da G4'ün kamera uygulamasını portlamışlar sanırım G3'e hocam. Manuel olarak ayarlara izin veriliyor. Ancak yükleme root gerektiriyor mu yoksa xposed gibi bi uygulama ile mi yükleniyor bilmiyorum.Arkadaşlar bu telefonun kamerasında hiçbir özellik yok neredeyse. Sadece iyi çekiyor. Nasıl geliştirebiliriz? Güzel programlar var mıdır?
Hani Sony'de denizin içindeymişsiniz gibi oluyor falan. Böyle şeyler ekleyemez miyiz başka programlar vasıtasıyla?