re13el
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 114
Hayır olmadı.
Senin cihazın kayıtlı olduğu ülke neresi ?Dun 4gyi sordum bugun guncellemesi geldi:
![]()
![]()
Keske baska birsey sorsaymisim [emoji1]
Dun 4gyi sordum bugun guncellemesi geldi:
![]()
![]()
Keske baska birsey sorsaymisim [emoji1]
Yoktu iste guncellemeyle geldi. Alttaki 3 secenek vardi sadece.Sende daha once lte var miydi yoksa guncellemeylw mi geldi?
Turkiye. Turkcellden aldim.Senin cihazın kayıtlı olduğu ülke neresi ?
Sd kart olmadığı için çıkmıyor.Sizde de kamerayi her actiginizda 'sd carda kaydedilsin mi' yazisi cikiyor mu?
Çıkıyo ilk kez taktığında evet ya da hayır diyosun. Bi daha sormuyo. Zaten seçeneklerden değiştirebilirsin tekrardan.Sizde de kamerayi her actiginizda 'sd carda kaydedilsin mi' yazisi cikiyor mu?
Sizde de kamerayi her actiginizda 'sd carda kaydedilsin mi' yazisi cikiyor mu?
Bende her defasinda cikmiyormus ya telefonu kapatip acinca cikiyor sonra cikmiyor bende bu ara cok kapatip aciyorum telefonu sinavlara giriyorum hergun kapatmam gerekiyor. Bu yuzden hep cikiyor sanmisim. Malumunuz vizeler...[emoji20]Bende de her defasında bu yazı çıkıyor.
Telefonu kapatıp açınca değil, sd kartı çıkartıp tekrar takınca o yazının çıkması lâzım. Eğer telefonu her kapatıp açtığınızda çıkıyorsa kartı da devre dışı bırakıp yeniden algılıyor demektir ve bu baya bi şarj götürür.Bende her defasinda cikmiyormus ya telefonu kapatip acinca cikiyor sonra cikmiyor bende bu ara cok kapatip aciyorum telefonu sinavlara giriyorum hergun kapatmam gerekiyor. Bu yuzden hep cikiyor sanmisim. Malumunuz vizeler...[emoji20]
Hadi ya ben telefonu kapatip acinca cikiyor hep. Nasil duzelirki bu?Telefonu kapatıp açınca değil, sd kartı çıkartıp tekrar takınca o yazının çıkması lâzım. Eğer telefonu her kapatıp açtığınızda çıkıyorsa kartı da devre dışı bırakıp yeniden algılıyor demektir ve bu baya bi şarj götürür.
Bilmiyorum nasıl düzelir, ilk olarak fabrika ayarlarına dönmeyi deneyebilirsin meselâ.Hadi ya ben telefonu kapatip acinca cikiyor hep. Nasil duzelirki bu?
Birak fabrika ayarlarini bu kacinci hard reset bir bilsenBilmiyorum nasıl düzelir, ilk olarak fabrika ayarlarına dönmeyi deneyebilirsin meselâ.
Olabilir 5.1 in ne zaman gelecegine baglı bence 5.2 de filan olur.G3 ün 5.1 ile arayüzü değişecek diyorlar doğrumu?
Yükseltme. Telefon 5.0 da cok ısınıyor takılıyor şarj çabuk bitiyor tam bir sıkıntı tam oturmadı. 5.1 bekle, şu an 4.4.2 tam performansı neredeyse yakin veriyor.Arkadaşlar bende aranıza bugün katıldım . Telefonda ilk olarak bataryayı şarj etmedim şarjı % 5 lere gelene kadar kullanmayıp sonra bi 6 saatlik şarja bırakmayı düşünüyorum . buınu en az iki sefer yapcam . Beyaz olanı aldım . 502K serili.
Şimdi geleyim asıl meseleye;
and. 4.4.2 yüklü şu anda sizce 5.0 yükseltmelimiyim performasnsında görüntüsünde ısınmasında soğunmasında bi değişiklik oluyomu yani kısaca 5.0 güncellemem gerekiyor mu yoksa 5.1 imi bekleyeyim . Yardımlarınızı bekliyorum .
Ayrıca Wp 8.1 den geçtim androide İlk yapmam gereken ayarlar vs leride söylerseniz mutlu olurum.
Memnun olanda var olmayanda 5.1 i bekleyin bence suan kitkattan kotu olmasa da kitkattan cok az farkı var.teşekkürler şimdilik beklemedeyim o zaman . Memnun olan birileri yokmu peki .
Peki telefonu aldıysan ilk şu ayarı yap diyeniniz yok mu peki?