Hocam bu sekildeBekleme modunun altinda ekran yaziyo ya ona basip ekran goruntusunu cek

Hocam bu sekildeBekleme modunun altinda ekran yaziyo ya ona basip ekran goruntusunu cek
Gercekten sarj sorunu varmis sizde ekran parlakliginiz yuksekteyse dusurun arka plandaki uygulamalari kapatin mobil veriyide lazim olmadiginda kapatin buyuk olcude duzelir bekleme modunun fazla olmasi sebekenin az cektigi yerlerde mobil veriyi acmissinizdir ondan dolayi fazla gosterirHocam bu sekilde
![]()
Valla hocam bu bekleme modu buhun cikti meydana .. Bide ekran %97de kullaniodum dusururum artikGercekten sarj sorunu varmis sizde ekran parlakliginiz yuksekteyse dusurun arka plandaki uygulamalari kapatin mobil veriyide lazim olmadiginda kapatin buyuk olcude duzelir bekleme modunun fazla olmasi sebekenin az cektigi yerlerde mobil veriyi acmissinizdir ondan dolayi fazla gosterir
Normalde o ekran suresi 4 saat civari olmasi gerekiyo hocamValla hocam bu bekleme modu buhun cikti meydana .. Bide ekran %97de kullaniodum dusururum artik
%97 gün ışığı altında kullanım için iyi oluyor fakat kapalı ortamda ekran ışığını fazla açmak göz için zararlı bence.Valla hocam bu bekleme modu buhun cikti meydana .. Bide ekran %97de kullaniodum dusururum artik
Hocam hakli olabilirsin ama oda ektan super abi insan acinca bolr ksranlik bir ortamda hemrn farkli oluyosun%97 gün ışığı altında kullanım için iyi oluyor fakat kapalı ortamda ekran ışığını fazla açmak göz için zararlı bence.
%97 de kullanirsan cozemezsin o sorunuArkadaslar peki bu sorunu hslledebilirmiyiz yani ne yapmam lazim bataryayi doktum taktim vs ama yine ayni pil kullaniminda bu gorunuyor bunu nasil kapatabilirim
Dusurdum hocam suan 45 de kullanicam bu kendi kendinemi duzelir onu bilebilirsem sorun bole halolcaksa sikinti yok ..%97 de kullanirsan cozemezsin o sorunu
50 ideal bence. Gunduzleri evden cikarken otomatige aliyorum aksam olunca tekrar 50ye ayarliyorum. Bence boyle bi kullan ona gore kontrol et batarya durumunuDusurdum hocam suan 45 de kullanicam bu kendi kendinemi duzelir onu bilebilirsem sorun bole halolcaksa sikinti yok ..
Xposed nedir? Ne ise yarar? (Sinav yapar gibi oldu ama..)Benimki rootlu sıkıntı yok. Xposed uyumsuz halen.
Benimki rootlu sıkıntı yok. Xposed uyumsuz halen.
Xposed alpha 2 çıktı hala yükleyemedim. Telefona custom recovery yükleyemiyorum. TWRP kurmak istediğimde bootloop a düşüyor cihaz. Allah aşkına biri custom recovery atsın üzerime.
Sikayetleri ne para iadesi alanlarin ve ne kadarlik kullanim sonrasi talep etmisler iadeyi ?Nisan'da telefonu servise yollayıp para iadesi isteyeceğim. Bakalım sonuç ne olacak. Para iadesi alan bir kaç kişi denk geldi.
Çatlaktan dolayı para iadesi istemişti birisi. Biraz uğraşmış aka olumlu sonuç almış. Günü hatırlamıyorum fakat ilk 30 günde filan değildi.Sikayetleri ne para iadesi alanlarin ve ne kadarlik kullanim sonrasi talep etmisler iadeyi ?
Çatlaktan dolayı para iadesi istemişti birisi. Biraz uğraşmış aka olumlu sonuç almış. Günü hatırlamıyorum fakat ilk 30 günde filan değildi.
Ben de çatlaktan dolayı talep edeceğim. Benim elim biraz daha kuvvetli çünkü bu ikinci cihaz. Ikincisi de çatladı.
Bu aralarda ben az ekran süresi alıyorum.Bende bugun 4 saat ekran suresi aldiydim. Sana haber vericektim sansabak![]()
Mrb 2 aydır g3 32gb versiyonunu kullanıyorum.ancak 2 gündür facebook,oyun vb uygulamalardayken aniden ana ekrana atıyor.en son güncellemeyi kullanıyorum.yardımcı olursanız sevinirim
Daha 5.01 gelecek ne 5.1'i?merhaba bende aranıza katıldım,5.1 ha geldi ha gelecek diye bekleye bekleye ağaç olduk ama ne gelen vaar ne giden..G2 bile 5.0.2 gördü görecekken bizler neden bekliyoruz onuda anlamıyorum
haha adamlar g2de 5.0.2 sızdırılmış halde yüklemişken senin dünyadan haberin yok be dostum,bize 5.0.1 değil gelirse ya5.0.2 yada direk 5.1 gelirmerhaba bende aranıza katıldım,5.1 ha geldi ha gelecek diye bekleye bekleye ağaç olduk ama ne gelen vaar ne giden..G2 bile 5.0.2 gördü görecekken bizler neden bekliyoruz onuda anlamıyorum
Kardeşim sızdırmak başka bir şey OTA'dan gelmesi başka bir şey. Ne diyim kolay gelsin sana.haha adamlar g2de 5.0.2 sızdırılmış halde yüklemişken senin dünyadan haberin yok be dostum,bize 5.0.1 değil gelirse ya5.0.2 yada direk 5.1 gelir
otadan gelmesini beklersek çok bekleriz,ayrıca orjinal rom olmasa lg şikayet edip toplatmazdı dimi,kullanan arkadaşlarım var ve oldukçada memnunlar,gerçi ben g2 kullanmıyorum g3 sahibiyim ama duyduğum haber bizlere direk 5.1 gelecegi onuda bekliyoruz bakalım,teşekkür ederim sanada kolay gelsinKardeşim sızdırmak başka bir şey OTA'dan gelmesi başka bir şey. Ne diyim kolay gelsin sana.